אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך אתם אוהבים את ההמבורגר שלכם?
ירון קסטנבוים
פורסם: 05.11.15, 14:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 280 תגובות ב-125 דיונים
31. כולם כבר צמחונים
דינה ,   תא   (05.11.15)
בגלל כשרויות או צערבעלי חיים או ביחד
32. חפש מי ינענע אותך
(05.11.15)
33. בשר = רצח + אונס + שרפת יערות + זיהום + חינוך לאלימות
אאא   (05.11.15)
34. המבורגרים במסעדות = פופולריות בגלל מחיר נמוך (יחסית)
מתפלא   (05.11.15)
כולם מעדיפים סטייק טוב על ההמבורגר הכי טוב. אבל ברמות המחירים המטורפות במסעדות בארץ, נשאר לבחור בין פלאפל להמבורגר.
35. מיונז ביתי זאת סכנההסלמונלה מתפתח שם במהירות
(05.11.15)
מטורפת.
36. ההמבורגר המוכן נראה רע ושרוף בכל התמונות
מיקי   (05.11.15)
במיוחד התמונה שבה הוא עלק מדיום - שכבה עליונה שרופה ומיובשת ובשר נא לחלוטין בפנים.
37. נראה מעולה! אני מוסיף גם כמה חתיכות בייקון וגבינת גאודה.
(05.11.15)
38. האמת...נראה על הפנים-לא מגרה בכלל.
רן אייל ואמיר   (05.11.15)
39. בלי לבעס אבל התמונות לא מגרות בכלל!
רועי   (05.11.15)
המבורגר טוב לא צריך להיות חרוך למעלה...
40. שרפת את ההמבורגר
ר ,   חיפה   (05.11.15)
41. תחתית החברה,הביוב - נלחם למען זכותו ל...
(05.11.15)
המשיך בתעשייה שכולה עינויים וכאב לבעלי חיים. עלובים חסרי חיים שלא מצליחים למצוא בתוך עצמם גרם של חמלה או ערך מוסרי
42. 10 צודק
אבי   (05.11.15)
10 צודק חסר בצל בתערובת זה הסוד.
43. גם רוצחים חיה חמודה וגם נדבקים בסרטן
לא חבל ?   (05.11.15)
44. גל טרור כנגד בעלי החיים. פיגוע יומיומי עם מיליוני הרוגים
לא לטרור ,   לא להתעללות   (05.11.15)
45. כנראה שאתם והשף שלכם עילגים לא מביני אנגלית
יוני   (05.11.15)
אומרים בורגר ולא המבורגר, הפרוש של המבורג זה קציצת חזיר
46. תפסיקו לטחון חיות זה אכזרי ולא בריא
יניב   (05.11.15)

47. ביחרו בטוב ! אל תהיו חלק מתעשיית סבל וכאב !
(05.11.15)
48. כמה תיקונים מתוק שלי:
אלי ,   באופוזיציה   (05.11.15)
א', את התיבול שמים ברגע האחרון ולא בתערובת. המלח ממיס את השומן והפלפל פחות טרי לכשעצמו (אבל פלפל לא יפגע בתערובת, רק עניין של גריסתו ברגע האחרון מוסיפה המון).
ב', עד 40 אחוז שומן זה מצויין, העניין הוא באמת עם שמירת הטמפרטורה הקרה (על סף קפיאה) כדי שהוא לא יימס אלא בשעת הצלייה.
כל תערובות הבשר שציינת לא מספיק שומניות בשביל כתבה כזאת, ובתמונה רואים פירוריות לא טובה במרקם, שא', פוגעת במידת הצלייה בגלל חדירת חום לא אחיד. הרבה מזה נובע מזה שאתה לוחץ על הבורגר בצלייה... לא רעיון ממש טוב. להוציא את המיצים? למה?
בקיצור, כמו שכולם יודעים בברנז'ה, אתה טוב, אבל....
נ.ב, למי שמעוניין להעשיר טעם - רוטב ווסטרשייר טוב ומיושן.
למי שמעוניין באווריריות ועומק ביחד - מעט בירה בתערובת.
49. יש רק מקום אחד שמרכז את כל ההמבורגים
דניאל ,   יפו   (05.11.15)
מי שרוצה לקרוא איפה שי המבורגר שווה חייב להיכנס לפה >> www.burger-il.com
זה ה-בלוג לכל מי שחובב קציצות המבורגר עסיסיות!!!!
50. מילא, אכלתם גוויה, אבל מי ? מי הם
(05.11.15)
האנשים שנלחמים באלו שמנסים להסביר, לשכנע להמחיש מה שבעוד כמה שנים ייראה מטורף ? שפשוט אי אפשר לגרום סבל וכאב לבעל חיים בלי להיות מפלצת.
מי האספסוף שהופך את אלו שליבם נשבר מתעשיית עינויים מטורפת ל "כת, דת" ועוד כל מיני קשקושים.
אנחנו רואים אתכם. אנחנו רואים אתכם במגרש כדורגל,בכבישים,בתור, בכינרת- רואים אתכם ויודעים שאנחנו יותר צודקים חכמים טובים וחזקים ממכם בכל פרמטר.
51. עומד לו הטבח הטובח הזה עם פני תם, אחרי שלפני חודש פירסם
(05.11.15)
כתבה על שיח ועל תרבות. עומד עם ערימת בעל חיים טחון, אחרי שהומת בהעברת סכין על הצואר כשהוא תלוי הפוך , מדמם, גוסס ביסורים וכאב, כשמסביב כל העדר שלו זועק וצווח באימה ופחד.
אז עומד לו הכלום הזה עם חיוך אווילי וריק - אחרי שהטיף לדיון ושיח אנושיים, ומתעלם מכל מה שמסתתר מאחורי העיסה שהוא חופן, ומצפה שנכבד אותו, שנקשיב לו, שנבין אותו.
מי שמודע,ראה שמע ויודע במה כרוכה תעשיית הבשר והחלב, ועדיין ממשיך לאכול,לייצר, לרכוש - הוא מפלצת. לא פחות !
לך תמצא מקצוע אחר, אפס. תיצור , תנגן, תכתוב, תתכנת, תגדל ירק, תלמד ילדים. אתה מרגיש מכובד עם מקצוע שלך? עם העיסוק שלך ? מרגיש אנושי ומוסרי להחזיק עגל/פרה /טלה/גדי טחון לחתיכות ? מרגיש טוב ,אה ?
52. מי עוד בימינו ניזון מרצח של חיות חסרות אונים ?
(05.11.15)
פעם לא היתה מודעות. אנשים לא ידעו על היותן של בעלות החיים נבונות ורגישות ובעלות יכולת לחוש סבל וכאב ובדידות ופחד בדיוק כמונו. מה שנשאר היום זה אנשים אטומי לב ורעים שחלקם מתגאים ברוע שלהם כלפי יצורים חיים, חלקם אנשים מרי נפש וכושלים בחייהם, שמנים סרוחים עם שלושה סנטרים שאכילת גופה מרוסקת של חיה שסבלה מהתעללות כל החיים עוזרת להם לפרוק תסכולים, ויש את הרוצחים עצמם ואת התעשיה של ההתעללות שמטביעה אותנו בתמונות סנאף וכתבות וטוקבקים שמעודדים את המשך השואה האכזרית שמתרחשת מדי רגע.

53. "אין תירוץ בעולם מודרני ונאור לאכול בעלי חיים או את תוצרתם
אתגר 22   (05.11.15)
המופקת בתהליך של פגיעה והתעללות".

~העתונאית ואשת התקשורת אורלי וילנאי.
54. זה ניראה כמו קניבליזם
משה   (05.11.15)
בשר אדום ולא בשל פשוט דוחה ועוד נותנים לזה במה רחבה וחבל
55. למה שוב בשר בכותרת? אין לנו מספיק בעיות?
ירון   (05.11.15)
מה, לא למדתם כלום? תפרסמו מאכלים טבעוניים, לא בעלי חיים שחוטים שהפכו להמבורגר שהכין קסטנבוים מהחלק התחתון של הפרה, לעזאזל
56. ברור
קרניבור   (05.11.15)
ברור שאתה טבעוני רק בשביל להרגיש נעלה על כולם: בתור, בפקק, בכינרת.. אני, לעומת זאת, לא חושב שאני כל כך נעלה. סתם אחד. אוכל מה שבא לי. צא לי מהצלחת.
57. לא חבל. תענוג. אתה תחיה שנתיים יותר ממני וכל חייך תקנא
יוסי ,   כרכור   (05.11.15)
58. נראה על הפנים
אביעד ,   ירושלים   (05.11.15)
גם בווידאו וגם בתמונות. שרוף.
59. חברך הטוב חיים כהן כתב לאחרונה שבתקופה של דם ופיגועים
הוא לא מסוגל ,   להכין בשר   (05.11.15)
בינתיים הוא חזר לסורו. אבל בסופו של יום אתם מבינים היטב שאתם שותפים לשואה מתמשכת, לתופת של רצח ודם וזעקות כאב שמשתרעת מאופק מעד אופק, לטבח אכזרי ביצורים חיים מלאים נשמה ורגש, ואתם פושטים את עורם ומשחיתים את גופתם המעונה וחותכים ממנה איברים או טוחנים אותה במטחנות הבשר שלכם. משרתים בזויים בתעשייה שכל מהותה היא סבל ועינויים.
60. כל מי שרוצה להוריד במשקל - כדאי להתחיל עם תזונה טבעונית
רזה ומאושרת   (05.11.15)
כשעברתי ל"כמעט-טבעונות" הורדתי 21 ק"ג בקצת יותר מארבע שנים. ולא עשיתי שום דיאטה מיוחדת. אני אוכלת פחות או יותר מתי וכמה שאני מרגישה. גם עצם ההחלטה שאי אפשר יותר להיות חלק מתעשייה של הרג ועינויים, מלווה במשמעת עצמית של דחיית סיפוקים וקבלת אחריות שבאה לידי ביטוי בכל תחומי החיים. וגם העלות של סל הקניות שלי ירדה ב-30% בערך. ויש גם השלכות מרחיקות לכת על הבריאות, אבל עדיף לא להכנס לזה. ההחלטה על טבעונות צריכה להגיע קודם כל ממקום של חמלה.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה