|
למה קשור הסרט ולמה המרכיבים שבסרט לאזהם לכתבה
|
|
|
2. האם הכוונהפלפל ירוק מתוק, גמבאי, או לפלפל ירוק חריף?
|
|
|
3. מאד אוהב את הטחינה של רפי כהן
|
|
|
4. פרה מרגישה כאב וצער ויש לה רגש אמהי מאד חזק
|
|
|
5. רק תיזקרו לא להוסיף גבינה כמנהג הגויים נאסר לערב בשר וחלב
|
|
|
6. שפונדרה? לא ראיתי כבר שנים,מה שמוכרים לנו בסופר זה עצמות+שומ
|
|
|
7. איזה אלוף השף הזה
מיכל , |
תל אביב |
|
(24.11.15) |
נראה מדהים, אכין בשישי בערב
|
|
|
8. what is the meat called in English?
what is the meat called in English?
|
|
|
600 גרם פסטה משקל לאחר בישול שווה ל.. כמה גרם פסטה לא מבושלת ??
|
|
|
10. טבעונים סובלים ממחסור בויטמינים ומינרלים
זה מוכח מדעית
|
|
|
11. חסר שם של תבלין
איציק , |
גוש דן |
|
(24.11.15) |
רואים בתמונה תבלין בצבע כתום אדום , ברשימת מצרכים לא מציינים את זה, תרגיל ידוע.
|
|
|
|
|
רפי המקונה שלנו היא עם שמן פלפל חריף ירוק מטוגן בשמן פפריקה שום עגבניות ובשר ומלח. זאת הסלסה תנסה ותראה שזה המתכון האידאלי. הבצל והפלפל השחור משנים את הטעם
|
|
|
|
|
15. שפונדרה באנגלית זה Short Ribs
|
|
|
|
|
17. עדיפה הגירסה עם בשר טחון,היא הרבה יותר נעימה וטעימה לחיך .
הבשר סופח את הטעמים הרבה יותר טוב ואפשר להסתפק בבבישול של כשעה-שעה וחצי
|
|
|
זה מה שחסר לעם ישראל עכשיו מתכון למתייפייפים.. תגידו אין לכם נושאים יותר בוערים עכשיו..
|
|
|
מה זה 600 ג אחרי בישול? לבשל 2 חבילות, לשקול אחרי הבישול 600 ג ולזרוק את היתר? כמה חכמה צריך כדי לערוך את כל המתכון כדי שיתאים לחבילה אחת של 500 ג פסטה יבשה?
|
|
|
ללר ניאמנות אין פרנסה לייבש את יפט טייבה טירה נצרת ועוד לייבש ליי ש לייבש לייבש
|
|
|
21. זה כמו מקרונים של הטרפולים
קמצנים מכינים הכל באותו סיר אין על מרוקו
|
|
|
22. מה זה עגבניות מרוסקות מבקבוק?
|
|
|
23. שאלה: רק כוס מים1 ולבשל שעתיים וחצי?
הנוזלים לא יתאדו כבר אחרי שעה גג?
|
|
|
24. למה יש פער גדול בין הסרטון למתכון ?
בסרטון מראים תחילה שהוא מטגן שומן של אסאדו - לא רשום במתכון. אח"כ הוא מוסיף משחה אדומה-כתומה (רסק? חריסה?) - לא רשום במתכון אח"כ הוא מוסיף פתיתים של משהו לבן-צהוב (סוג של גבינה מגוררת?) - גם זה לא רשום במתכון.
למה?
|
|
|
25. איזה מיספר זה "שפונדרה"? לא ראיתי שנים בקצביה בסופרים את
הבשר הזה. תמיד נענים ב "אין שפונדרה". קחי צלעות זה אותו הדבר...?
|
|
|
26. תלך כפרה עליי ותנשק כפות רגליי
|
|
|
27. שפונדרה? מה שמוכרים פה זה חתיכות שומן ועצמות,אין פה בשר!
גונבים לנו את האוכל , |
מוכרים אותו לרוסיה |
|
(13.12.15) |
|
|
|
28. בגלל זה צריך לבשל אותה כשהיא עוד צעירה
|
|
|
29. המתכון אינו תואם את הסרטון.
סמדר , |
קרית מוצקין |
|
(07.01.16) |
השפונדרה עטוף עשבי תיבול. כמו פטרוזיליה קצוצה או כוסברה, מה שלא כתוב במתכון. ועוד הרבה שהוזכרו כאן.. חבל...
| |