|
1. טוב שחזרת אלינו ירון, נמאס כבר מכל הסופגניות! בתיאבון לכולם!
|
|
|
2. אכן מתכון נהדר של חורף!
|
|
|
רק זה לא יותר מדי שמן? מה עושים עם כל השמן כשמגישים לשולחן, זה לא יגרום לסועדים להתרחק מזה?
*אצלנו, הצמחונים אוכלים פרגיות!
|
|
|
לצערי, אינני יכול להרשות לעצמי בישול עם מצרכים יקרים מידי. מישהוא יודע מה עלות הפרודוקטים? הבשר והבצלים? לא מצפה לתשובה מדוייקת, אלא להערכה.
|
|
|
5. קונספירציה של קארדיולוגים.
|
|
|
6. אוסובוקו אסלי עושים משוק חזיר או שלא עושים בכלל
|
|
|
7. כ 230 שח הבשר 80 כפול 2.5 קל ותיבות והבצל.
|
|
|
8. פרה בוכה כאשר היא עצובה
בבקשה אל תקחו חלק בפגיעה בבעלות החיים.
|
|
|
9. יהודים יקרים רחמו על בעלי החיים
אל נא תחבקו ידיים |
|
|
(09.12.15) |
הם מודעים ומרגישים וסובלים לא פחות מהכלב והחתולה שלכם. הם חווים חרדה וצער ועצב ושמחה וכמובן כאב פיסי בדומה לבני אדם
|
|
|
10. נראה מעולה ביותר. אבל אוסובוקו עם העצם עדיף יותר
למרוח את מח העצם , |
על טוסט זה אלוהי! |
|
(09.12.15) |
|
|
|
לא כמו אצלינו, הסובלניים שמסיגים גבולות, צועקים על כולם, פורצים לחנויות ומפוצצים לוטרינרים את הצורה!
|
|
|
12. הזדמן לי להיות בבית מטבחיים, ראיתי בעלי חיים מבועתים, דחוסים
בצפיפות איומה וממתינים למותם, בדיוק כמו בני משפחתי במחנה המוות. ראיתי את אותה מכניקת הרג יעילה וקרה. ראיתי את הערימות המסודרות של לבבות, פרסות וחלקי גוף אחרים, שכל כך הזכירו את ערימות השיער, המשקפיים והנעליים".
~אלכס הרשאפט ניצול שואה ותומך ישראל
| |