אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
קבב, אבל אחרת
רפי כהן
פורסם: 22.12.15, 09:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-23 דיונים
1. דגים חשים כאב וצער
זה מוכח מדעית   (22.12.15)
2. אולי די להמליץ לאנשים להשתמש בלוקוס ומוסר?
(22.12.15)
מדובר בדגים בסכנת הכחדה - עבדו במקום עם בקלה, לברק, מקרל וכיו''ב דגים שמצבם באיזורנו טוב.
3. כל הכבוד רפי, יוגש ביום שישי בערב בארוחת השבת! בתיאבון
(22.12.15)
4. ########ואחרי הקבבים...########
קבבולוגית ,   נתניה   (22.12.15)
bit.ly\\\\\1MlBCR8
5. בכוונה אתם מפרסמים מתכונים של אוכל בצום? :(
איתמר   (22.12.15)
6. האם אפשר להשתמש בדג פילה סלמון?
השפית   (22.12.15)
7. אוכשבום לימבורגר
אוכשבום לימבורגר   (22.12.15)
8. אנשים רעים,קרעתם את הדגיגון מאימו
שיספתם את גרונו   (22.12.15)
חתכתם אותו לחתיכות קטנות ושלחתם אותו להיצלות על האש.
9. לא מבינה כלום בקבב, אבל הצילומים של ירון ברנר מאוד יפים.
(22.12.15)
10. אכלתי את המנה הזו ב"רפאל" - נהדרת!
רונית ,   ת"א   (22.12.15)
11. מתכון מצויין טוב שלא משתמש בלוקוס היקר. אפשר פילה הייק .
(22.12.15)
12. הכי טוב להשתמש בסקרומביה, פילה עבה לבן טעים והעיקר זול מאוד.
(22.12.15)
13. לוקוס נחשב למקבילה הימית של כלב הבית
מבחינת אינטליגנציה ,   וכישורים חברתיים   (22.12.15)
14. למי שאוהב את טעמי הים
סתיו   (22.12.15)
ולא רוצה לפגוע בבעלי חיים ימיים, כדאי לנסות מתכון בבלוג the edgy veg לפיש & צ'יפס טבעוני עם חצילים ובלילת בירה. kelp - ניתן להחליף באצת קומבו טחונה.
15. יש שם גם שומר במחבת בוידאו שלא מצויין במתכון.
מישהו   (22.12.15)
16. התענגתי על המנה ברפאל, נפלא שהשף משתף בסודותיו את הקהל בבית
פשוטו כמשמעו   (23.12.15)
מנה לתפארת, שילוב טעמים חלקים ומאוזנים בין הכוסברה הדג הטרי והפלפל החריף
17. תגיד לרומני "קבב דגים" הוא מת מצחוק
קלארשו   (23.12.15)
דגים ... מכיר
קבב...מכיר
קבב דגים ? לא ראיתי פרה ששוחה במים ,אין דבר כזה
18. איך יכול להיות פיש & צ'יפס, בלי הפיש?
(23.12.15)
רק אומר
19. פסקול יפה - אוסקר פיטרסן טריו בשיר של ז'ובים - 'quiet nights
גג   (31.12.15)
20. רציתי רק לומר לך , שאתה בשלן מופלא ...
נירה אייזנשטט   (06.02.16)
ואם אפשר יום אחד את המתכון לסלט התורכי שלך, זה יהיה נהדר . אף פעם לא יוצא לי כמו שלך .
21. הכנתי היום יצא מעולה - הוספתי גם גמבא ממליצה בחום!
אופיר   (02.05.18)
23. קבב דגים של רפי כהן
צילה חצבני ,   ראשון לציון   (08.08.19)
האם ניתן להכין רק את התערובת יום לפני ההכנה?
24. מלך
רותי הילטש   (05.11.20)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה