|
|
|
2. אולי די להמליץ לאנשים להשתמש בלוקוס ומוסר?
מדובר בדגים בסכנת הכחדה - עבדו במקום עם בקלה, לברק, מקרל וכיו''ב דגים שמצבם באיזורנו טוב.
|
|
|
3. כל הכבוד רפי, יוגש ביום שישי בערב בארוחת השבת! בתיאבון
|
|
|
4. ########ואחרי הקבבים...########
קבבולוגית , |
נתניה |
|
(22.12.15) |
bit.ly\\\\\1MlBCR8
|
|
|
5. בכוונה אתם מפרסמים מתכונים של אוכל בצום? :(
|
|
|
6. האם אפשר להשתמש בדג פילה סלמון?
|
|
|
7. אוכשבום לימבורגר
אוכשבום לימבורגר |
|
|
(22.12.15) |
|
|
|
8. אנשים רעים,קרעתם את הדגיגון מאימו
שיספתם את גרונו |
|
|
(22.12.15) |
חתכתם אותו לחתיכות קטנות ושלחתם אותו להיצלות על האש.
|
|
|
9. לא מבינה כלום בקבב, אבל הצילומים של ירון ברנר מאוד יפים.
|
|
|
10. אכלתי את המנה הזו ב"רפאל" - נהדרת!
|
|
|
11. מתכון מצויין טוב שלא משתמש בלוקוס היקר. אפשר פילה הייק .
|
|
|
12. הכי טוב להשתמש בסקרומביה, פילה עבה לבן טעים והעיקר זול מאוד.
|
|
|
13. לוקוס נחשב למקבילה הימית של כלב הבית
מבחינת אינטליגנציה , |
וכישורים חברתיים |
|
(22.12.15) |
|
|
|
14. למי שאוהב את טעמי הים
ולא רוצה לפגוע בבעלי חיים ימיים, כדאי לנסות מתכון בבלוג the edgy veg לפיש & צ'יפס טבעוני עם חצילים ובלילת בירה. kelp - ניתן להחליף באצת קומבו טחונה.
|
|
|
15. יש שם גם שומר במחבת בוידאו שלא מצויין במתכון.
|
|
|
16. התענגתי על המנה ברפאל, נפלא שהשף משתף בסודותיו את הקהל בבית
מנה לתפארת, שילוב טעמים חלקים ומאוזנים בין הכוסברה הדג הטרי והפלפל החריף
|
|
|
17. תגיד לרומני "קבב דגים" הוא מת מצחוק
דגים ... מכיר קבב...מכיר קבב דגים ? לא ראיתי פרה ששוחה במים ,אין דבר כזה
|
|
|
18. איך יכול להיות פיש & צ'יפס, בלי הפיש?
רק אומר
|
|
|
19. פסקול יפה - אוסקר פיטרסן טריו בשיר של ז'ובים - 'quiet nights
|
|
|
20. רציתי רק לומר לך , שאתה בשלן מופלא ...
ואם אפשר יום אחד את המתכון לסלט התורכי שלך, זה יהיה נהדר . אף פעם לא יוצא לי כמו שלך .
|
|
|
21. הכנתי היום יצא מעולה - הוספתי גם גמבא ממליצה בחום!
|
|
|
23. קבב דגים של רפי כהן
צילה חצבני , |
ראשון לציון |
|
(08.08.19) |
האם ניתן להכין רק את התערובת יום לפני ההכנה?
|
|
|
|