|
1. ירון אחלה מתכון, ינוסה בקרוב, ויהפך לקרבונרה על בסיס ארטישוק
בתיאבון לכולם! |
|
|
(23.12.15) |
|
|
|
2. מתכון מעניין. כדאי לוותר על הגבינה
התעללות בבעלי חיים היא פשע. אין נסיבות מקלות.
|
|
|
3. ניתן להחליף את גבינת הפרמזן בשבבים של שמרי בירה
|
|
|
4. אחלה מתכון,בפירנצהה למנה עיקרית כמובן ביסטקה אלה-פיורנטינה
שם המסעדה הוא ויני א-ויקי סאפורה Vini e Vecchi Sapori היינו, יין וטעמים ישנים (טעמים של פעם)
|
|
|
|
|
6. 2 כפיות צילי חריף לכזאת כמות?????
|
|
|
7. וואו זה נראה כל כך טוב....
|
|
|
8. אז... אפשר להכין מלבבות ארטישוק קפואים? יצא ראוי?
|
|
|
9. איפה קונים לבבות ארטישוק קפוא?
רותם , |
תל אביב |
|
(24.12.15) |
פעם היו מוכרים לבבות ארטישוק בקופסאות שימורים.. היום כבר לא ניתן למצוא את זה. יש רק תחתיות ארטישוק, אותו הדבר בקפואים.. הכי אוהבת לבבות ארטישוק.. אשמח לתשובה היכן ניתן להשיג..
|
|
|
10. הכנתי היום, פגז ! תודה.
.
| |