אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
הפטנט של חיים כהן
חיים כהן
פורסם: 14.01.16, 17:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 84 תגובות ב-44 דיונים
1. טבעונאצים יקרים - במקום מוצרלה השתמשו בטחינה או טופו
(14.01.16)
או בבוץ מהרחוב, אבל תחסכו מאיתנו את התגובות הדוחות והמיסיונריות והפרובוקציות בשקל שלכם.
תודה מראש - אדם שפוי.
2. תודה חיים אבל מוצרלה זה לא צמחוני
מוצרי חלב ,   מופקים בעינויים   (14.01.16)
מוצרי חלב - התעללות פיסית ומינית, עיוותים גנטיים מחרידים, כריתת איברים, צריבת מספר בבשר בברזל רותח, גזילת התינוקות מיד לאחר הלידה ושליחתם לעינויי פיטום ושחיטה. הפרה קורסת בגיל ארבע (אמורה לחיות 25 שנה ויותר) עם עטינים קרועים ומדממים בגודל מפלצתי ונגררת אל המשחטה.
3. נערת ליווי? זה הדימוי שלך!
(15.01.16)
איכס
4. חסר מתכון לרוטב
מלי   (14.01.16)
הפסטה מעורבבת ברוטב. איך מכינים את הרואב. זה חסר בהנחיות
5. מוצרלה בופאלו טבעונית משובחת עם קשיו וטפיוקה
סתיו   (15.01.16)
יש מתכון נפלא באתר artisan vegan life. טעים, בריא ומוסרי.
6. סוף סוף מתכון לכרישה!
שרון   (15.01.16)
צודק לגמרי: תמיד קציצות או מרק... נראה טוב המתכון שהוצע פה! תודה! :)
וממש הצחיק אותי - המטאטא של הארי פוטר חחחחח
7. כרשה בתנור עם יוגורט אמיתי הולכים נהדר
(15.01.16)
8. אין שום ספק!! הטבעונים חולי רוח אובססיביים
(15.01.16)
9. חיים כהן, איש החיים, מוכשר אמיתי. אלוף עם נשמה
ל.   (15.01.16)
נהנתי מכל ביס אצלך במסעדה. ממש נהנתי!! (עוף ברוטב חום מטורף, גזר וסלק- מושלם!!)
10. תודה בשם כל הצמחונים, הויכוחים פשוט מיותרים
טבעוני לייט   (15.01.16)
אין שום טעם להיכנס לכל הויכוח המיותר של צמחונות מול טבעונות. כל מי שאוכל פחות בשר, פחות עופות, פחות דגים שותף לאותה דרך, גם אם הוא לא צמחוני לחלוטין או טבעוני אדוק. כל תגובה שמקורה בשנאה והתנשאות גורמת נזק לכל מי שמאמין בצמחונות או בטבעונות כדרך חיים (בסופו של דבר זו בחירה אישית, וטוב שכך). אהבת בעלי חיים אינה שלמה כשהיא אינה כוללת אהבת אדם. חיים כהן מבשל באהבה גדולה וכל מה שנשאר זה פשוט להודות לו. תודה !
11. האם המנות המוצגות יכולות להיות ללא גלוטן?
GF   (15.01.16)
האם המנות המוצגות יכולות להיות ללא גלוטן?
12. שימו לב לתפיסתו של מר כהן העממי ורחב הלב את נערות הליווי
קיש לובסקי ,   פולין   (15.01.16)
נערת ליווי (יופומיזם לזונה) היא על פי השף האורפלי האהוב: "חלק מירקות של מרק או תבשיל".
הבנתם? נערת ליווי היא בדיחה. במקרה הטוב, היא חלק נלווה ממשהו שלם ובעל ערך (כמו פגישת עסקים בין זנאים לבנים ואמידים).

13. חמור קופץ בראש. צמחוני עממי זה רק לא בשר
צמח בר ,   אחו   (15.01.16)
14. הכן אטלקים מתיחסים לאוכל ברצינות
מיכה   (15.01.16)
והכן רק אתמול ראינו את השגריר האיטלקי בישראל מתראיין ואומר שהישראלים שמים יותר מדי רוטב בפסטה שלבם ...
כמדומני שלא שמעתי אותו מעולם מתראיין על משהו אחר.
15. מנת החצילים תנוסה היום בערב!!
טל   (15.01.16)
16. חיים תודה על המתכון בבקשה להשלים את החלק של הרוטב הכתום
ערן נימירובסקי ,   ,K TCHC   (15.01.16)
17. נראה ממש טוב רק חבל שמוצרלה עולה יותר מבשר :(
:(   (15.01.16)
18. סקסית, נסיכה, ליטופים הלו זה מדור אוכל?
(15.01.16)
19. חיים כהן גאון!
אחת   (15.01.16)
20. חיים חיים
אנוני   (15.01.16)
אתה משמין מיום ליום וזה מתחיל להיות די מגעיל.
21. האוכל העיראקי הוא הבריא והטעים והמרזה ביותר בעולם !
(15.01.16)
22. אחרי זיבולי המוח של חיים כהן אני מתגעגע לרשימות של יפה קוץ
מהגדה השמאלית בפריז   (15.01.16)
בקשה צנועה לעורך ווינט, שחררו אותנו מהבולשיט הזה.
23. איזה סוד ,איזה פטנט ,ממש הממת אותנו חיים כהן
(15.01.16)
24. עדיף שתבשל ולא תדבר כל כך הרבה שטויות,אתה לא טוב בדיבור
(15.01.16)
25. האוכל העיראקי הוא הבריא והטעים והמרזה ביותר בעולם !
(15.01.16)
26. אכן?
(16.01.16)

27. איכס, תגובות הטבעונאצים פשוט דוחות!
(16.01.16)
קרוב היום בו הטבעונות תוכר ככת בישראל והפעילים שלה יירקבו בכלא על טרור אקולוגי.
28. ניסינו את הכרישה ויצא פשוט מדהים. ומפתיע!
אורן   (16.01.16)
לפעמים מהדברים הכי פשוטים יוצאים דברים מדהימים. טרפנו תוך 2 דקות.
29. אפשר להוסיף חומץ לכרישה!! פוארו בצרפתית...
סטודנטית   (17.01.16)
30. בישול עם חיים כהן
ריטה   (17.01.16)
אני מסתכלת כמהופנטת על הידיים של חיים כהן ואין לי שום ספק שלא חשוב איזו מנה הוא מכין האוכל יצא הכי טעים!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה