|
כל דבר שנטגן בשמן ונעמיס עליו גבינות שמנות ועוד שמן יהיה טעים. לא ככה ?
|
|
|
32. איזה אנשים דוחים סוציומטים וסוציופטים
מעניין אם המגיבים הם חתך מאפיין של האוכלוסייה או סתם חבורת דוחים משועממים שאין להם מה לעשות חוץ מלשבת על המקלדת.
מי שלא מסוגל להבין את החמלה כלפי בעלי החיים צריך בדיקה דחופה. לא חייבים לשתף פעולה ולהיות טבעונים, אבל בטח ובטח שאין מה לצאת כנגד זה. החיות סובלות בכדי להגיע לצלחת שלכם, מי שזה ממש ממש לא מעניין אותו הבעיה אצלו (מכנים זאת מזוכיזם).
בנוגע למתכון, גבינת עיזים (כמו פרומעז) הייתה הולכת מצוין עם הפסטה והחצילים ותודה לחיים כהן המדהים.
|
|
|
33. אוי כמה התעסקות עדיף ללכת למסעדה
|
|
|
34. אני מכניסה לכל המימולאים פירות יבשים, למשל שזיפים, מישמשים,
לתבלינים מוסיפה כמון מעט, קינמון , סילאן מעט, ממלא במים חמים ומעל מאוד חשוב לכסות את הסיר בצלחת המכסה את קישואים והמכסה מעל ומבשלת. עוד טיפ קטן לפני הגשת האוכל להכניס לתנור לחום של 180 לאפות כ- 7 -10 דקות. לעקוב שלא ישרף. טעים משהו לאכול אחד אחד
|
|
|
35. חיים כהן- איש טוב ומקסים
|
|
|
כמה שאתה צודק. שנאת חינם ,הביאה לחורבן ביהמ"ק , לצערי לא למדנו מזה דבר
|
|
|
37. תנור חם מאוד- כמה מעלות בעצם....?
|
|
|
38. לבשל בסירי אלומיניום?
אלומיניום , |
אלומיניום |
|
(29.01.16) |
מזיק לבריאות
|
|
|
|
|
|
|
41. למה נערת ליווי? הכרישה היא מזרחית ולא יוצאת חבר העמים
|
|
|
42. הכנתי את הכרישה - יצא מעדן
|
|
|
43. חיים כהן הפך מאדם שאוהב לבשל
לאיש עסקים קר שדואג רק לכספו.המתכון הפשטני והרדוד הזה הוא רק אצטלה בכדי לפרסם את המסעדה שלו שהיא אגב יקרה באופן חסר פרופורציות
באופן סופי נשבר לי ממנו. ופעם מאוד אהבתי אותו. ממליץ לכולם ללכת למסעדות של שפים טובים הרבה יותר ומוכרים הרבה פחות אך האוכל יהיה טוב יותר וזול יותר
|
|
|
|