אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
רפי כהן מגיש: סופריטו של עוף ולפת לשבת
רפי כהן
פורסם: 22.01.16, 11:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות ב-20 דיונים
1. איזה יופי רפי, סופירטו מושלם! אין צורך להחליף שום דבר במתכון
(22.01.16)
2. רפי, פעמים בשר בשבוע פשוט נהדר!
(22.01.16)
3. סופריטו
רפי צעיר מוכשר   (22.01.16)
כל הכבוד לך איש מוכשר אוהבת את המתכונים שלך, הם מזכרים ניחוח של בית אמא ולא פלצות ויהירות
מתכונים שובי לב של חומרים בנמצא
ותמיד נפלאים
4. רפי כהן, בכל פעם שאני קוראת מתכון שלך אני מודה לך מעומק ליבי
רפי כהן מדויק קפדן ,   ובעיקר נדיב, תודה.   (22.01.16)
כאשר אני מבשלת את המתכונים שלך אני חוזרת בדיוק לילדותי.
5. אין עליו ! שף מספר אחת!! היה טעים מאוד כשאכלנו בשישי בצהרים
(22.01.16)
לכו ותהנו מהעסקית הכי מתגמלת שיש! מטבח מדהים ענק נקי איכותי וטרי
6. לרפי המתכון של הקישואים הממולאים משבוע שעבר מעולה...
אנני   (22.01.16)
הכנתי אתמול. והמתכון שלך מדויק ויצא מעולה. השתמשתי בקישואים עגולים.
תודה רבה על מתכונים נוספים טעימים ומצוינים.
7. בילינסון 6
יוסף   (22.01.16)
זה טעים מאוד מאוד
8. רפאל
רונית   (22.01.16)
היינו בשבוע שעבר. האוכל מושלם כרגיל. אבל- פעם ראשונה שהשרות היה איטי ביותר ולא מקצועי. לא רגילים...
9. תביא לנו מתכונים טבעוניים. אתה לא מעודכן
קדימה, רפי   (22.01.16)
10. לפת מר
מרים   (22.01.16)
מספר פעמים שהשתמשתי בלפת הוא יצא מר וקלקל את כל התבשיל. זה מקרי? מה עושים???
11. רפי המלך
נדב   (22.01.16)

12. למה לטגן?למה?
yael ,   usa   (22.01.16)

13. ללפת יש טעם מר וגם מתקתק. בקיצור, לא אהבתי.
אא   (23.01.16)
14. רפי, עשיתי את הטלה עם הפירות היבשים, יצא מצויין, לא נשאר דבר
האנשים גרדו את הסיר ,   אכלו עד הפרור האחרון   (23.01.16)
15. תבחרו לפתות כבדות ככל שניתן כי אז הם מלאות במים
ים של שמן   (23.01.16)
הלפתות הקלות "חלולות" וחסרות טעם......חתכו כמו צ'יפס, הזליפו מעט שמן זית ומלח ים גס ואפו בתנור בחום גבוה. ואפשר גם לבשל במים, לקלף ולחתוך לפרוסות מרובעות, להניח בין פרוסה לפרוסה מוצרלה טרייה, להזליף שמן זית ולאפות בגריל לזמן קצר
16. לוזון מהפייס, גם הרבנים הצליחו להחזיר את כל עם ישראל בתשובה!
(24.01.16)
17. נרשמת התרגשות בקרב המגיבים בתשלום ירון לוזון ויעל רינגולד
(23.01.16)
או במילים אחרות, מי שמספיק טיפש ורפה שכל להקשיב לחברי כת שמשלמים להם, מגיע להם לגמור טבעונים בסוף.
18. כל השמן הזה...
צ.ש.   (24.01.16)
אפשר להפחית את כמות השמן. חצי ליטר שמן?! זו דרך בטוחה לסתימת עורקים למי שמעוניין....
19. נראה טעים ומעולה. למתלוננים על השמן - אפשר לשפוך אחרי הבישול
זה סוג של קונפי ,   חייב הרבה שמן   (24.01.16)
אבל לא חייבים לאכול את כל השמן אז מה הבעיה?
20. בחיים שלי לא
אנונימית   (31.01.16)
בחיים שלי לא שמתי כל כך הרבה שמן . זה בכלל לא בריא .
חזרה לכתבה