|
31. מכיר עוד כמה כאלה שלא מעניינת אותם הדרך.
אני קרניבור מושבע. לעולם לא אפסיק לאכול בשר אבל מפריעה לי מאוד ההתעללות אותה חווים הפרות בדרך לצלחת רק כדי שהמגגלים ירוויחו עוד כמה שקלים. תאכל תהנה פתח את התיאבון אבל גם את הראש והעיניים.
|
|
|
32. רוצים סטייק מושלם ? תנסו סטייק פרגית
|
|
|
33. מי חובק ידים ?? מושיטים מזלג !
|
|
|
34. די לזילות השואה. אתה עושה לי בחילה
|
|
|
קודם כול קצב זה לא מוכר בשר . קצב זה מישהו שגם יודע לפרק את כול הפרה ולהבין דרך הפירוק את החלקים והסיבים של הבשר את זה אף אחד שבכתבה לא יודע . הם עובדים לפי אופנה ולא מהבטן
|
|
|
36. בכלל לא תיקנת אותו...
לא תיקנת אותו רק חיזקת ועל הדרך התפלצנת ברמות...
|
|
|
מה שאתם רואים פה זה רעל מלא שומן שיחסום לכם את העורק של הלב.זהירות.
תאכלו פילה מיניון או סינטה....
נטול שומן והרבה יותר טעים.
בחיים לא הייתי נוגע בסטייק שבסרטון.
80% שומן ,20% בשר.
זה רצח לעצמכם לא לחיה.
|
|
|
מבשר שלא עבר את תהליך ההכשרה וההמלחה. כל בשר כשר הוא 30% טעם
|
|
|
39. להנות מסטייק טוב בארץ?
זה כמו להרויח בפיס.
|
|
|
40. איזה פלצן- חושב שהשמש זורחת לו מהתחת.....
סה"כ טבח שמכין אוכל , |
לא להשתגע |
|
(27.01.16) |
|
|
|
41. תמשיכו לסנן תגובות ולהגן על ירון קסטנבאום
עד מתי תנסו לדחוף את המסעדה שלו לכל כתבה?? עד מתי תשתפו פעולה עם מכירת בשר נחות בתור גורמה?
|
|
|
42. האם אפשר להשתמש בשמן קוקוס, אבוקדו, או זית במקום שומן אווז?
קצת קשה להשיג שומן אווז באזור שלי, אז רציתי לדעת האם אפשר להשתמש באיזשהו סוג אחר של שמן איכותי שיותר קל להשיג, כמו שמן קוקוס, אבוקדו, או זית?
עד כמה סוג השמן משפיע על הטעם הסופי, ועד כמה שווה להתעקש ולנסוע לחפש דווקא שומן אווז?
תודה לכל מי שמבין, התנסה, ויכול לענות!
|
|
|
43. סתם רעש. הולכים לקצב, מביאים סטיק עצם , או רגיל
שמים בגריל בתנור, מלח פלפל ,ויש אחלה סטייק.
|
|
|
44. הסטייק המושלם הוא ללא תנועות מצלמה
ממש כמו אצל היצ'קוק ב" החבל". סטייקים מושלמים אחד אחד.
|
|
|
45. למה להגעיל על הבוקר?
איכסססס - גופה חרוכה , |
מגעילללללל |
|
(27.01.16) |
|
|
|
46. בברלין גם הסטייקים יותר זולים ולא רק המילקי
אני נהנה מזה כבר 90 שנה
|
|
|
48. הסיפור של להוציא סטייקים מהמקרר שעתיים לפני הצליה חייב להפסק
לא רק שזה מעלה בעשרות אחוזים את הסיכוי לזיהום, זה פשוט מוריד את טווח הטעות של הבשלן לכמעט אפס. לנתח מהמקרר לוקח יותר זמן להגיע לטמפרטורה פנימית של מידיום-רייר (או כל דרגת עשייה אחרת) מאשר לנתח בטמפרטורת החדר. זה חשבון פשוט. אבל לנתח הקר - שיכול לבלות יותר זמן על משטח הצליה - יש יותר זמן לפתח את אותו ציפוי פריך שנותן מרקם וטעם, ונותן לבשלן טיפה מרחב פספוס לכאן או לכאן. נסו ותיווכחו.
|
|
|
49. לא לוותר על כשרות למהדרין
אורטל , |
ראשון פרס נובל |
|
(27.01.16) |
עוד משהו אני יוסיף תישתדלו לקנות בכשרות מהודרת כמו למשל בית יוסף או מחפוד זה של הרבנות לא שלא טוב אבל ליתר ביטחון לא לחטוא אז לכו על גלאט
|
|
|
50. לאור המחיריפ במיסעדות זה מה שצריך לעשות..
לקנות סטייק טוב אצל קצב שמכירים ולהכין בבית. טעים, זול יותר ואתה יודדע מה אתה מכניס לפה. בתאבון...
|
|
|
|
|
52. מסעדת 25M פלצנית. שורפים את הסטיקים היקרים להחריד ומסרבים
אייל , |
גבעתיים |
|
(27.01.16) |
להחליף!!! או לזכות בחשבון. ה"שף" הפלצן קסטנבאום אישר שככה מגישים סטיק. שרוף מפוחם וחתוך לרצועות. בושה וחרפה לא ללכת
|
|
|
|
|
54. לא מדויק. זה היה סטייק חי עם נשמה.
|
|
|
מחיר האוכל בטוטו בשמיים.מוגזם.
|
|
|
56. נראה כמו סטייק שרוף לגמרי
|
|
|
57. אח, גיליז, איזה מסעדה נהדרת זו היתה. נוסטלגיה!
הבשר שם היה מעולה , |
הכותב צודק מאוד |
|
(27.01.16) |
|
|
|
58. נשמה פורחת והבשר על האש חלום טוב וטעים. בתאבון .
|
|
|
59. וסע לאיכילוב לעשות צנתור.
|
|
|
60. שומן אווז?? אם כבר חמאה או שמן זית........למה להתחכם!
| |