|
|
|
2. חשוב להקפיד על כשרות מהודרת
אורטל , |
ראשון פרס נובל |
|
(17.02.16) |
למשל של בית יוסף או הרב מחפוד שיהיה גלאט ולא להיסתפק בכשרות של הרבנות ובכל מיקרה כמה שמבשלים או צולים את הבשר יותר זמן זה יותר טוב אסור שיהיה ביפנים אפילו טיפה אדום מי שלא בטוחה תיפנה לרב שיסביר
|
|
|
3. הנתחים הכי טעימים הם לחי של חמור וזנב של ארמדילו
|
|
|
4. נתחים נוספים שמתאימים לבישול ארוך
אוסובוקו ,שריר, חזה, רגל עגל, צוואר, צלעות, אסאדו.
|
|
|
5. בבקר אין נתח פולקה.יש מס 5 "פוליקה " או צלי כתף
|
|
|
|
|
7. החיים והמוות ביד הלשון !!!
۩*)•※•☼•※•(*۩
|
|
|
8. מדהים בישול קלילוט וטעים מאוד
|
|
|
9. מתכון קל וקליל ניסיתי וכל הכבוד לשף ולצלם תודה ממשפחת משולם
|
|
|
10. איך קוראים לחלקים באנגלית?
|
|
|
11. האם אפשר להכין כצלי על הכיריים במקום בתנור?
|
|
|
12. לחמין הכי טוב זה שריר
גם קפוא יוצא נהדר
|
|
|
למה דחוף לך לזלזל באמונה של אחרים?? אתה בטוח שכולם טועים? האם מתת וחזרת לעדכן? מאיפה היהירות? אתה לא מאמין בכלום שיבושם לך הכל טוב ...סופש נעים אח יקר
|
|
|
14. הפולניות אוהבות רק נתח מספר 666 !!!
۩*)•※•☼•※•(*۩
|
|
|
15. אתה רציני ? איפה הצ'אך, השריר האחורי והוייסבראטן ?
.
|
|
|
16. לשים סוכר(סילאן ודומיו) בתבשיל בשר זה עוול! פשוט איכס!
יין זה המקסימום , |
די עם המתוק בבשר! |
|
(17.02.16) |
|
|
|
17. הנתח המושלם הוא התחת של אימאשך
|
|
|
18. לא יאומן, הטבעונים עדיין נכנסים לכתבות על בשר ומזהמים את
התגובות בדרשות הכת המשיחיות שלהם, ואז בוכים כשבאים ועושים להם אותו הדבר במתכונים המיועדים להם. מסתבר שהטבעונים פסיכופטים על כל הראש ואולי אפילו אישפוז כפוי כבר לא יעזור להם, אולי שווה לשקול להגלות אותם לאיזו חור נידח ושם יקימו את המדינה שלהם או משהו.
|
|
|
19. ירון מי שאוכל לבד...כל כך בא לי ביסססססססססס
המסעדה שלך בשוק היא משו משו...
|
|
|
20. בשר זה טעים רצח !!!!!
۩*)•※•☼•※•(*۩
|
|
|
21. חבל מאד. טמקא בדרך כלל אתר מוסרי. גם בנושא של חמלה כלפי
עצוב ומקומם שאתם נותנים במה לפרובוקטור ולתמונות הסנאף שלו כמו גם לעדר של מגיבים בתשלום שמעודדים את החרפה הזו.
|
|
|
22. לבישול ארוך קחו נתח כתף ,במיוחד בחמין יוצא מעולה
כמובן להוסיף לחמין נתח של אוסובוקו רק ישדרג
|
|
|
23. אין נתח שמתאים לבישול. לא בישול ארוך ולא בישול קצר.
תנו לחיות לחיות!
|
|
|
שוכבת מול הטלוויזיה ורק חושבת על סטייק . דרך אגב נסיתי פעמיים ללכת לאכול אצלו במסעדה שבשוק הכרמל , היה מלא באנשים ולא הייתה דרך לאכול שם ...חזרתי רעבה . ננסה בפעם אחרת .
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
25. לחי.. זנב. לשון.. - מזעזע.
|
|
|
26. מאיפה כל הנתחים האלה? כי בסופר מוכרים זבל במחיר זהב!
בגלל הכשרות , |
אנחנו אוכלים זבל |
|
(17.02.16) |
|
|
|
27. נראה מעולה. אחלה מתכון. כיף לראות שף שמבשל ככה
טעים טעים טעים |
|
|
(17.02.16) |
|
|
|
28. אם היית מצטלם עם לשון של כלב או כתף של חתול
מעניין אם היו נותנים , |
לך במה |
|
(17.02.16) |
או שהיו זורקים אותך לכלא עם הצעיר מאשקלון שהטיח גורה על הקיר.
|
|
|
29. פרות חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
|
|
|
עם כל העיסוק שלו בבשר כמה עידון יש לגבר הזה! הליכות נאות ושפת גוף נעימה, פנים עדינות והמון קלאס
| |