אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
איך מכינים את הקציצה המושלמת?
ירון קסטנבוים
פורסם: 24.03.16, 15:56
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 60 תגובות ב-36 דיונים
1. תרחמו על הקצב - אני אבקש 55% בשר ו-15% שומן - הוא ימות מצחוק
רעב   (24.03.16)
באיזה יקום אתם חיים ?
אחוזי שומן וחלה בת יומיים - למה לא לתת מתכונים שלא דורשים התמחות ?
2. ירון, התגעגנו אליך, הקציצות ברוטב נראות נפלא!
(24.03.16)
3. הולך לנסות את המתכון בשבת בצהרים! שיהיה בתיאבון לכולם!
(24.03.16)
4. לא צריך חלה לא צריך בצל , רק שום פטרוזיליה כוסברה
בדיוק ככה אבל   (24.03.16)
להוסיף רסק עגבניות 2 כפות תבלינים לערבב ולתת בקירור לפחות שעה להוסיף לרוטב אפילו אם לא רותח , לבשל בערך שעה יוצא נהדר רק מבפנים ולא מתפרק טיפ לשים בסיר בצפיפות , בתיאבון
5. קציצות לחם
(24.03.16)
6. זה מתאים גם על האש?
קציצה   (24.03.16)

7. אח, נראה נפלא, טעים, בריא ומזין!
יופי של מתכון ,   יופי של מדור   (25.03.16)
8. רק קציצות
ניסים   (24.03.16)
יש לציין שלבני סידא יש ספר מעולה אשר נקרה קציצות. הספר מכיל מתכון בסיסי פשוט לקציצות (עוף \ בקר) ורטבים שונים. מומלץ מאוד.
9. בתמונה בה הוא נראה בולס, זה בשר נא?????????????????????
(24.03.16)
מעבר לעובדה שזה נראה דוחה ומגעיל, מה עם הצד הבריאותי?
האם מדובר במשהו אחר, שאני הצלחתי לפספס?
10. למה חלה? אהבתי את השמנת ליד הקציצות
דו לחמת הבשר   (24.03.16)
11. אין קשר לשמנת חמוצה! לא שייך עם קציצות..
יעל   (24.03.16)
12. שום וביצה
בן   (24.03.16)
חסר ! שום, לפחות 3 שיניים
ביצה 1 ל500 גר בשר
13. לאזן טעמים בקציצה?
אפי   (24.03.16)
מישהו טועם בשר טחון חי?אני שם במקום חלה שבולת שועל מהקופסא הכחולה של קוואייקר וזה בריא ברמות על ומאד טעים וסופג מצויין
14. הקציצות שלי.
רינה ,   ירושלים   (24.03.16)
במחילה מכבודך שף נכבד, כאחת שכל יום שישי בצהרים אוכלים אצלה קציצות
אז, דבר ראשון זה להוסיף ביצה, בצל מגורד, פיטרזיליה וכן גם חלה מושרית ובוודאי
פירורי לחם, טיגון קל ביותר ואז להוסיף לרוטב. ובטח לא עם שמנת חמוצה בצד
תשאיר את זה לעצמך ולבני משפחתך שיהיה לכם בתיאבון.
15. גילוי נאות
(24.03.16)
רק נכנסתי לראות מה הסוד. חלה.. זה סוד שהסבתות כבר גילו לאמהות שלנו והן לנו. ומי שאימץ הרוויח. אבל אין בזה חידוש. מה ששלהן, צריך לפרגן להן.
כל השאר אחלה.
16. מומלץ לצרוב את הקציצות לפני ההוספה לרוטב
ליאור ,   לונדון   (25.03.16)
מחבת טפלון לוהטת ללא שמן, או צלייה בתנור בחום גבוה 10 דקות לפני ההוספה לרוטב יעוררו אפקט מייארד ויעשו פלאים- מומלץ!
17. מה עם טיגון קל?
(25.03.16)
18. רוצים קציצות עסיסיות? תוסיפו 2 כפיות סודה לשתייה.
א   (24.03.16)
19. חולי צלייאק
דנה ללא גלוטן ,   ת״   (25.03.16)
שלום למערכת, במה ניתן להשתמש לקציצות ללא גלוטן במקום החלה??
20. בגירסה הסינית מוסיפים גם כלב טחון
קרנאZי   (25.03.16)
זה מוסרי באותה מידה כמו לרצוח פרה
21. זו באמת הקציצה המושלמת
שמוליק ,   תל אביב   (27.03.16)
זו הקציצה הכי טעימה שהכנתי אי פעם!!!
22. מתכון מצויין אשמור ואכין לחמותי האהובה ביום הולדתה
ברברה   (27.03.16)
23. בגרסה הרוסית מוסיפים מיונז לתערובת
(27.03.16)
24. שומן זה כולסטרול
גילה   (26.03.16)
אני לא אוסיף שומן , כל כך מגעיל ,
עושה בחילה. ולא בריא .
25. יש משהו מאוד לא בסדר עם בשר הבקר הטחון בישראל! 1. התמונה מתח
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (27.03.16)
יש משהו מאוד לא בסדר עם בשר הבקר הטחון בישראל!
1. התמונה מתחת לכותרת "קציצות בשר בקרם עגבני, מרווה ושמנת חמוצה של פעם" מראה "בשר" לבן מפני הכמות העצומה של השומן. אין לנו אף פעם בשר טחון כזה כאן! אי אפשר למכור אותו כך ! יש בשר טחון רזה שנראה ממש אדום עם מעט מאוד שומן. וגם עם יותר שומן - בינוני.
2. אף פעם לא מוסיםים או צריך להוסיף שומן מהפרה כמו במתכון כאן. במתכונים שלנו לא צריכים דבר כזה.
3. כמו כן, שומן מן החי הוא מאוד לא בריא. - רע מאוד!
4. אם אי פעם אני צריך בשר בקר טחון, אני קונה בשר, מוריד את השומן וטוחן אותו בעצמי.
26. להוסיף קורנפלור לקציצות סופר רכות
עודד   (30.03.16)
תוסיפו כף אחת או שתיים של קורנפלור ויצאו לכם תמיד קציצות רכות - מנסיון
27. !הסוד שלי הוא אבקת סודה לשתיה, הופך את הקציצה לאוורירית
פשוט וקל   (30.03.16)
28. תגובה להכנץ קציתות ברוטב עם שממנת , איכס.....
יעל גורינצקי ,   ת"א   (30.03.16)
שמנת חמוצה ליד כדורי הבשר?!!! אתה לא יהודי?!! בושה וחרפה מה אתה עושה בכלל בארץ הקודש? אתה נוצרי וכדאי שלא תמליץ בשר עם חלב גועל נפש
29. ידע
בריאות   (31.03.16)
בשר וחלב?
לא כשר
לא בריא שתי חלבונין
30. תחליף שפוי לחלה
איתן ,   מרכז   (01.04.16)
להחליף את החלה בקישוא בטטה ותפוח אדמה מרוסקים
יותר בריא פחות עמילן וסוכרים מהפחמחמה והרכות של הירק הרטוב מיצרת אווריריות מדהימה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה