אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
החיים אספרגוס: חיים כהן עם מתכונים
חיים כהן
פורסם: 11.04.16, 10:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 29 תגובות ב-20 דיונים
1. במתכון הלחי לא כתוב כמה בשר
או שפספסתי..   (07.04.16)
חוץ משתי עצמות..
2. זה אספרגוס מוברח ש"נפל" עליו "בלי ידיעתו" או רגיל?
נו ,   באמת   (07.04.16)
שאדע פשוט עם מה לבשל.
3. בואינה הבחור ממש...
סתווית קופרמן   (07.04.16)
מבשל טבחות אה?! מזה, אייפה הגורמה של פעם, ואני מתכוון ״פעם״ שזה עד לא מזמן.
4. לחי עגל, אחד התבשילים היותר טעימים! חובה לנסות!
(07.04.16)
5. יש
בזי   (07.04.16)
יש הסכמה ליאומית רחבה ביותר בעם היהודי לויתוריעם כואבים בהסדר מדיני של חילופיי אוכלוסין ושטחים של ערביי ישראל רוב מרסיבי בעם היהודי בעד רק חסר המנהיג האמיץ שיממשד את רצון העם
6. זוהיר
רדי   (07.04.16)
זוהיר בהללול מהמחנה המיתחזה לציוני אמר שערבי שרוצח חייל הוא לא מחבל. וקולם של אביריי הציונות ציפי ליבני ושות לא נישמע בלעו את הלשון
7. יהודים אוכלים כשר,להחרים מזון ומסעדות לא כשרים.
(07.04.16)
8. ואיך תדע שקבלת לחי עגל ולא חמור או גמל ? אנחנו בישראל ?!
(07.04.16)
9. חליטת אספרגוס
עמית   (08.04.16)
לא חולטים אספרגוס במים.
יש להניס חמאה ושמן ולרכך אותו מעט במחבת.
10. כל עוד שבחור זב-חוטם קובע שבחיו לא טעם טעם מעולה כזה
מקור הבשר ידוע ? ,   20 שקל לקילו ?   (08.04.16)
כל עוד שבחור זב-חוטם קובע שבחיו לא טעם טעם מעולה כזה,(כי עדיין טעם חלב אמו בפיו) אפילו פיגולים לא בסקלת הטעם בפיו. נסו חביתה 2 ביצים חופשיים מסלמונלה , אצל השרלטנים במחיר 149.99 ₪ ( דמי שרות 25%).
11. לחי עגל... מזעזע
(07.04.16)
12. רוטב ברנדייס
(07.04.16)
מתי מוספים את החלמון הרביעי שמופיע ברשימת המצרכים בסוף ?
13. האספרגוס יושב בתוך בריכה של חמאה, ביצים ו, מלח ... - פתרון נ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (07.04.16)
האספרגוס יושב בתוך בריכה של חמאה, ביצים ו, מלח ... - פתרון נהדר עבור השמנת העם ... עם כל התבלינים, אנו בהחלט לא צריכים כל כך הרבה מלח - השאר, תהיו האורחים שלי עבור השמנה נצחית...
14. אז מה חייים?
(08.04.16)
הלכת כבר בגיל 6 לקולנוע זוהר? ונתנו לך להכנס? 50 שנה? כולו הייתה פישר בן 6!!! הצחקת אותי! וכמו שאתה עושה רוטב ברנייז... זה לא רוטב ולא ברנייז, והיווצרות כותבים עם וו ולא עם ב'. ואם יש הפרדה בין השומן לחלמון של הביצה אז משהו ברוטב לא עשוי נכון! ובשביל מה להוציא את הבשר והירקות מהסיר? בשביל להכניס אותם עוד פעם? האלכוהול של היין נודף החוצה גם אם הירקות והבשר נשארים בפנים ולא מאבדים את חומם וצריך לחמם אותם מחדש. ושכחת כף רסק עגבניות לסיפור והיין צריך להיות אדום ולא לבן כי זה בשר בשר! חיים, חיים, מתי תלמד לבשל ותפסיק לעבוד על כולם שאתה שף?!
15. נגד מכירת יין במחיר שפוי פן יפסיד אבל כן ימכור בשר מוברח
בני   (08.04.16)
16. לחי של תינוק, חמאה, ביצים - התעללות ופגיעה בבעלי החיים
מוותרת   (08.04.16)
17. מה נסגר? הטבעונים הפסיקו לממן מגיבים בתשלום
(08.04.16)
אז עכשיו הדוסים הקיצונים שכרו אותם? מגעיל לקרוא את התגובות בטמקא כבר, או שכל מני חברי כת פסיכופטים מזבלים את השכל עם דרשות כת משיחיות, או כשהרעה הזאת נגמרת באים הדתיים עובדי האלילים ומנסים לעשות בדיוק אותו הדבר! אין בטמקא איזה מסנן נגד כל הזבל האנושי והפסולת שמגיבה כאן? מרוב תוכן ממומן (שרונה והפרסומות לטבעונים) ומגיבים בתשלום מגעיל להיכנס לאתר הזה כבר.
18. מעדן אמיתי
אספרגוז עם בשר חמור   (08.04.16)
עדיף עם בשר גמל אבל גם חמור עושה העבודה. חיים היקר אני הייתי לקוח כבד במסעדות שלך ותהיה בטוח שרגלי לא תדרוך אצלך יותר
19. רוטב ציפורניים
שרוני ,   ראשון לציון   (08.04.16)
בסדר, שוטפים ידיים, שומרים על סביבה נקייה אבל לא יעזור כלום, חדר ניתוח זה לא!
אי אפשר שהאצבעות והציפורניים יהיו טבולים בתוך האוכל כל הזמן, תעבדו עם כלים, כפות, מלקחיים...חלאס עם הפלצנות ידיים הזאת.
ואני מדבר לכול השפים בלי יוצא מהכלל, זה פשוט טינופת!!!
20. לא יאומן כמה
sim   (11.04.16)
אנשים כל כך משועממים שמחפשים כל היום על מי להתמרמר ועל מי לרדת,
עזבו את חיים כהן בשקט. אדם מקסים .
מי שלא טוב לו שידפדף לפוסט הבא.
למה אתם בכלל נכנסים לפוסטים שלו? יא משועממים !!!!!!
חזרה לכתבה