אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
כבר הכנתם בבית "מינוט סטייק"?
ירון קסטנבוים
פורסם: 14.04.16, 14:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 79 תגובות ב-39 דיונים
1. כן הכנו ותמיד משייטל, יוצא נהדר חבל לפספס!
(14.04.16)
2. יאמי
(14.04.16)
3. פיקניה זה מדהים
(14.04.16)
4. מה זה מינוט? ענגליט אילגט
ABC   (14.04.16)
המלה היא Minute ומבוטאת מיניט, כי זה סטייק שמתבשל תוך דקה.
5. מיניט, לא מינוט!
minute, רק רגע   (14.04.16)
טוב שלא כתבתם מינוטה...
6. עדיף בהרבה....
חמודי ,   חומס   (14.04.16)
לטגן בחמאה כמובן כמו כן אם מקמחים קלות את האסקלופים ואז מטגנים הבשר יוצא הרבה יותר רך ואפשר להוסיף מעט יין לרוטב זריז וטעים מאוד
7. מינוט סטייק (זה מגיע מצרפת במקור) ודי עם האייל שני הזה
יאיר ,   בריסל   (15.04.16)
אייל שני המציא את החציל את הכרובית בתנור ואת המינוט סטייק
אייל שני בטח גם המציא את השניצל, גילה את העגבניה והראשון שהכין חביתה מ2 ביצים!

תכלס 20 שנה לפני שמישהוא שמע על השני ושהוא פתח את המסעדות היקרות בלי פרופורציה לאוכל שלו קנינו בקארפור מינוט סטייק והכנו על המחבת לבד בבית
8. אפשר את המתכון בטופו אורגני, נבטים וקינואה?
(14.04.16)
איחס
9. איזה תותח
מיקי ,   גבעתיים   (15.04.16)
חולה עליו
10. למען השם בן אדם!!!
אלון   (14.04.16)
אין לך קצבייה!!! יש לך איטליז!!!!!
בעברית אין מילה כזו, קצבייה!
כבד את עצמך ולפחות תדע איך קוראים למקצוע ממנו אתה מתפרנס.
אתה קצב ואתה עובד באיטליז!
11. דנוור וספיידר לא מוכרים. מה דעתך להרחיב? תודה
(14.04.16)
12. מעולה בתור מילוי הבשר למקסיקני
מוטי   (14.04.16)
בתוך Fajita.
13. ירון קסטנבוים כנס..
איציק   (14.04.16)
מאחל לך גורל דומה לבעלי החיים האומללים שנפלו לידיך המפלצתיות
14. שתי הערות קצרות
חיים   (14.04.16)
כבר לפני 40 שנה עשיתי זאת בלי שם מפוצץ ובלי יחצ"ן.
המקום בו עובד הקצב נקרא בעברית אטליז (לא קצביה !)
15. נבלה פרוסה דק
אילן   (14.04.16)
16. נראה מעולה! אהבתי את ההגשה עם תפוחי האדמה והעגבניה
יופי של מדור ,   תמיד מחדש וטוב   (15.04.16)
17. אפשר לחשוב שאיל שני המציא את המינוט סטייק
הוא סתם טבח שגונב ,   רעיונות מכל העולם   (15.04.16)
18. מינוט, המונח בא מצרפתית. זה אכן דקה.
לא מאנגלית   (14.04.16)
19. בשר זה רצח
א ,   תא   (14.04.16)
טעים רצח
20. בשר עוף וחלב =רשע,סבל,כאב,התעללות,עינויים ומחלות לצרכן
(14.04.16)
21. יש לכם את זה ביותר 2008??
בוקר טוב   (14.04.16)
22. בא להקיא
איחס   (15.04.16)
23. זה מצרפתית
מיכאל   (15.04.16)
STEAK A LA MINUTE
זה בא מצרפתית. אין בזה שום דבר חדש. באנגלית: MINUTE STEAK
סטייק שמוכן ״ על המקום״ ללא תהליך ארוך של עשייה. אין פה שום התייחסות לסוג הבשר אלא רק לעובדה שהסטייק מוכן ב״דקה״ האחרונה לפני ההגשה.

24. הבשר כשר = בלי דם
א   (15.04.16)
פחות טעם אבל בטוח יצא טוב בידי השף הנ״ל ..
25. נמאס כבר מחברי הכת הטבעונאצים בתגובות!
(15.04.16)
אין להם איזו רפת להשחית? אולי לרסס איזה גרפיטי? רבאק כל היום העלוקות חסרות בי12 האלה יושבים ומגיבים בכל חור את דרשות הכת המשיחיות שלהם!
26. טבעונים מטונפים קדימה. תתחילנו לטנף- גופות, נבלות
יונתן, חובב גופות   (15.04.16)
רצח, תינוק שנלקח מאימו, פגר ושאר הפנינים שלכם
על כל תגובה טבעונאצית- עוד סטייק יכנס לגופי
בתיאבון
27. אתה צוחק??? לא ראיתי את כל תחקירי עובדה? גם זה בחול ????
יואב ,   ים   (15.04.16)
החיות מעונות, מדממות, מלאות מוגלה , ומהן עושים בשר מלא בחיידקים ובסבל .
28. בשר טוב אפשר לאכול ללא צלייה, או חצי דקה תספיק
יובל   (15.04.16)
29. מספיק עם הבשר המגעיל והדוחה! די לרצח בעלי חיים!
(16.04.16)
30. עם כל מה שאנחנו יודעים היום על תעשיית הבשר
ענת   (15.04.16)
זה לא מוסרי להמשיך לצרוך גופות מעונות ושחוטות של בעלי חיים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה