אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
כך תכינו כבד קצוץ של אלופים
ירון קסטנבוים
פורסם: 20.04.16, 17:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-9 דיונים
1. אמן שתחנקו עם זה, מבחילים שכמותכם
(20.04.16)
ובפעם הבאה הכתבה "כך תכינו סבון עם יהודים"
2. מה אתם ראיתם?
שלומי   (20.04.16)
אני ראיתי בתמונה אוגר מעוך על הכביש. בתיאבון!
3. וואו, תוספת מוח לכבד קצוץ. איזה רעיון גאוני!!!
נשמע מדהים   (21.04.16)
4. זה מסוכן מאוד לאכול מוח
אחד שיודע ,   אשקלון   (21.04.16)
וצריך להגיד למי שאתה מגיש את הכבד שיש שם מוח. ונשמרתם לנפשותיכם
5. המתכון של הכבד טרף!
יצחק ,   ירושלים   (21.04.16)
שימו לב יהודים יקרים, ובמיוחד המקפידים על כשרות.

המתכון של הכבד, הוא טרף ומטריף את כלי הטיגון גם כן, היות ועל פי ההלכה היהודית, חייבים לצלות את הכבד טרם בישולו. ולא די בכך להכשירו כשאר חלקי הבשר.

שיהיה בתיאבון לכולם וחג שמח
6. אדון קסטנבוים,
(20.04.16)
זה אמנם כתבה חוזרת כי אין לYNET על מה לספר בנושאי האוכל כעת לפני החג ואין להם מה לחדש אבל את נושא המוח של הפרה הייתי משאירה בצד ולא נוגעת בזה. בעיקר לא אם אין לי מושג אם לפרה הזו אין חס וחלילה מחלת קרוייץ יעקוב שהיא מחלה שדומה לאלצהיימר ובטח שלכן אסור לאכול את המוח שלה ו/או את מח העצמות שלה. כי אפשר להידבק מזה. מאז סיפור הפרות המשוגעות לא נוגעת בחלקים האלה של הפרה וממליצה גם לאחרים לא לגעת בזה. לכן כבד קצוץ ישאר לעד מאכל אשכנזי שעשוי מכבדי עוף בלבד ולא ממשהו אחר כי זה גם לא טעים ממשהו אחר! והכי גרוע: רואים שלא טרחת בכלל להוריד את העור שעוטף את הכבד של העגל מסביבו! איזו עצלנות וזילזול במאכל טעים! כבד עגל הכי טעים כשהוא פרוס די דק, בלי העור שעוטף אותו מסביב, טבול היטב בקמח ומאובק שמאריות הקמח, מטוגן בשמן עם חמאה משני הצדדים - לא לגמרי רק עד השחמה לאחר הטיגון לתבל במלח ופלפל שחור, מוגש עם פרוסות בצל מטוגנות היטב ומתובלות במלח ופלפל שחור ופרוסות תפוחי עץ קלופות מטוגנות היטב משני הצדדים, וליד תפוחי אדמה פירה. מאכל ברלינאי למהדרין. ליד כוס בירה לבנה או שחורה או פילס. או אפילו יין אדום טוב כמו מרלו.
7. זריקת כולסטרול
(21.04.16)

8. guy miller מהפייס זקוק להשתלת מוח דחופה
נשמע כמו אדם אומלל ,   שהראש שלו ריק ממוח   (21.04.16)
9. נראה כמו תמונות מהמעבדה של חניבעל לקטר
(23.04.16)
מתכונים לסוטים מוגי לב שמתגרים מהתעללות בגופות
חזרה לכתבה