אוכל  מדורים  בואו לאכול
ביכורי קציר חיטים: מתכוני פְריקֶה
מיכל וקסמן
פורסם: 31.05.16, 17:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-5 דיונים
1. עם כל הכבוד לאוכלי השעורה אני מעדיף אורז בסמטי
(01.06.16)
2. כתבה ליודעי דבר, איפה אזרח רגיל ימצא פריקה טובה ?
רעב   (31.05.16)
3. פריקה, כתוספת לקציצות בשר עם רוטב, מעדן מושלם!
(01.06.16)
4. האם זה בריא? מעושן? מישהו יודע?
שיר   (01.06.16)
זה מאוד טעים אך יש טענה כי עישון מזון (בשר, גבינות וכו') אינו בריא. האם הפריקה בריאה לאכילה?
5. לפריקי בעברית קוראים גרש כרמל
אליעזר   (02.06.16)
גרש כרמל מוזכר בספר ויקרא בתור קורבן מנחה רצוי שהכותבים יגלו מעט יותר הבנה במקורותינו
חזרה לכתבה