אוכל
מדורים
בואו לאכול
ביכורי קציר חיטים: מתכוני פְריקֶה
מיכל וקסמן
פורסם: 31.05.16, 17:57
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-5 דיונים
1. עם כל הכבוד לאוכלי השעורה אני מעדיף אורז בסמטי
(01.06.16)
תגובה חדשה
2. כתבה ליודעי דבר, איפה אזרח רגיל ימצא פריקה טובה ?
רעב
(31.05.16)
תגובה חדשה
3. פריקה, כתוספת לקציצות בשר עם רוטב, מעדן מושלם!
(01.06.16)
תגובה חדשה
4. האם זה בריא? מעושן? מישהו יודע?
שיר
(01.06.16)
זה מאוד טעים אך יש טענה כי עישון מזון (בשר, גבינות וכו') אינו בריא. האם הפריקה בריאה לאכילה?
תגובה חדשה
5. לפריקי בעברית קוראים גרש כרמל
אליעזר
(02.06.16)
גרש כרמל מוזכר בספר ויקרא בתור קורבן מנחה רצוי שהכותבים יגלו מעט יותר הבנה במקורותינו
תגובה חדשה
חזרה לכתבה