אוכל  מדורים  בואו לאכול
אדום לוהט: מתכוני בשר עם דובדבנים
מיכל וקסמן
פורסם: 21.06.16, 10:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-14 דיונים
1. אוי לא...
(21.06.16)
סליחה אבל כל המאכלים האלנראים זוועה. למה לקלקל את המושלם - הדובדבן עצמו?
אישית, מעולם לא השתמשתי בדובדבנים טריים בבישול כי זה נראה לי ביזבוז.
הכי טוב לטרוף אותם טריים, שלמים, עסיסיים ומתוקים...
2. חברה תפתחו את הדובדבן לפני שאתם אוכלים
תולעת ,   ספרים   (21.06.16)
שלא תגלו איזה חבר זוחל שם
3. למה לקלקל את הדובדבנים הטבע הביא אותם מושלמים
יואל ,   ירושלים   (21.06.16)
4. דובדבני וישניה
יוסי   (21.06.16)
ברמת הגולן כבר לא מגדלים דובדבני וישניה הכל שם דובדבנים מתוקים לאכילה.
המקופ היחידי שמגדלים אותם בארץ זה בגוש עציון.
בישול בדובדבנים שאינם וישניה אינו נותן את אותו טעם וחבל לנסות.
5. אני חובב בישול, ונראה לי שזה בזבוז אמיתי לבשל דובדבנים טריים
tx;   (21.06.16)
כ"כ טעים לאכול אותם ככה.
לבישול אפשר לקחת דובדבנים מיובשים.
6. איך אמורים להוציא את הגלעינים?
איציק ,   ת"א   (21.06.16)
7. רק
בן   (21.06.16)
רק בתקופת הראמדן כייף להיות בסחנה במעיינות
8. מתכונים וצילומים נפלאים, במיוחד צוואר הטלה
ולכל המתלוננים ,   לכו לחפש חיים   (21.06.16)
9. העוף נראה נהדר;במרכול ליד הבית מוכרים דובדבנים ב-34 לקג
(21.06.16)
אבל הם התחכמו וכתבו 3.40 ל-100 גרם
10. זה נראה מגעיל .
חוה   (21.06.16)
11. עובדה
אא   (21.06.16)
עובדה מדהימה לא תימצאו ענים רעבים ומיסכנים אצל הקיבוצניקים הגרבוזונים השמולנים מדושני העונגשממשלות שמולניות מחקו להם חובות במילארדים וחילקו להם אדמות יקרות ביותר חינם מדהים
12. אססינוס
(21.06.16)
13. ממורמרים נמאסתם
ממורמר   (22.06.16)
מישהו מכריח אתכם לבשל משהו?
מה זה כל הפטפוטים האלה?
אין מי שמקשיב לכם בחיים האמיתיים, שאתם צריכים לבוא ולקשקש כאן...?
לא בא לכם אל תבשלו.
למה להביע דעה על כל עניין? רק כי זה אפשרי?
אשכרה נמאסתם, בני אדם...
14. תראו לי מתכון
אורי   (23.06.16)
להבאת לימפ ביזקיט ודה אופספרינג לארץ
חזרה לכתבה