אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
הדרך אל הסושי המושלם
ארז קומרובסקי
פורסם: 16.07.16, 14:13
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-10 דיונים
1. נראה פצצה!
(16.07.16)
2. בחיים לא הכנתי סושי
מולי ,   פ"ת   (16.07.16)
זה מפחיד אותי לנסות
3. אחלה ארז זה
(16.07.16)
4. אורז
מני ,   ניו ג׳רסי   (16.07.16)
המלצות האורז המוזכרות בכתבה מצויינות. הטמאקי גולד והנישיקי במיוחד ( ניסיתי את כולם ב25 שנה האחרונות שאני מכין סושי באופן תדיר).
אגב, אני מעדיף מדיום גריין על שורט גריין.

אהבתי את הכתבה ונהניתי מהסרטון.
5. הערה
(16.07.16)
דג חי טרי מסוכן להשתמש
או לטגן, אפוי, גריל...
או לקנות דג המיועד לסושי.
דג חי ״טרי״ בסושי אף פעם לא באמת טרי ,זה דג שעבר הקפאה בטמפרטורה מסויימת ל48 שעות (אם אני לא טועה) כדי להרוג את הבקטריות שבדג
לקנות דג טרי לחתוך ולאכול , אתם לוקחים ‏צ׳אנס.
בתאבון
6. ארז, אנא הפסק עם הפארסה של "בישול מקומי".
(17.07.16)
אין שום דבר מקומי ואותנטי בהכנת סושי מלוקוס וטונה אדומה, שני דגים שנמצאיפ בסכנת הכחדה. התבייש לך - אינך יותר מהצגה אחת גדולה. יש מספיק דגים שמצב אוכלוסייתם בריא (מקרל למשל, או סרדינים) שאפשר להכין מהם סושי לא פחות טוב.
7. ארז תפתח מסעדה כבר
מ ,   תל אביב   (17.07.16)
8. מתן שף תותח !
ליאור ,   מרכז   (17.07.16)
מקצועי ביותר
9. איפה קונים סלמון טרי ?
מישהי ,   רחובות   (17.07.16)
10. זה משחק ילדים אל תפחד מקסמום לא מצליח בפעם הראשונה
בני   (19.07.16)
חזרה לכתבה