אוכל  מדורים  בואו לאכול
להסמיק מהעסיס: 4 מתכוני עגבניות
מיכל וקסמן
פורסם: 19.07.16, 10:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 11 תגובות ב-6 דיונים
1. כמה מילים מבוזבזות עד שהגעתי למתכונים הפשוטים
עמי   (19.07.16)
2. התמכרתי ללעגבניות יובל
איתן   (19.07.16)
את עגבניות יובל קונה בשוק האיכרים ובשופרסל.לפני כחודש התחלתי לקנות גם את האיתן אבל לאחרונה לא נמצא יותר בסניף שבו אני קונה.
היכן ניתן לקנות עגבניות איתן???
3. תודה רבה. מתכונים מעולים. את גבינת העזים כדאי להחליף
בריא ומוסרי   (19.07.16)
יש סרטון ביוטיוב "כאב של אמא" שכדאי לראות. גבינה זה שכול וגזל של תינוקות שנלקחים לתעשיית הבשר. צריך לשמוע איך העז בוכה כשלוקחים את הילד שלה.
4. עגבניה זו השחלה של הצמח, שנתלשת באלימות כשהצמח עודנו בחיים
רוני ,   טבעוני אמיתי   (19.07.16)
כבוד אמיתי לחיים לא יכול להיעצר בבעלי חיים
5. גברת וקסמן, הנכבדה,
(20.07.16)
את באמת שלא מחדשת כלום עם המתכונים הללו. הברוסקטה שלך נראית כמו עם סלט שלם כולל המלפפונים. את העגבניות "משפשפים" על הלחם הקלוי כמו שעושים זאת עם שן שום על לחם קלוי ולא שמים סלט שלם על הפרוסות! ולא לקמץ בשמן זית!
ולבסוף סלט עגבניות בסגנון צרפתי: פרוסות עגבניות מכל הצבעים והצורות לסדר על צלחת הגשה יפה. להכין רוטב ויניגרד מחומץ בן יין, שמן זית, קצת מיץ לימון טרי, קצת שום קטוש, קצת בצל קצוץ, קצת פטרוזיליה קצוצה היטב, כף חרדל חריף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומי שאוהב יכול להוסיף כפית דבש. לערבב היטב את כל החומרים ולמזוג על העגבניות בזמן ההגשה. להגיש עם המון לחם לבן צרפתי. בתיאבון!
6. גם אני אוהב עגבניות אדמדמות
בוכריס   (27.07.16)

חזרה לכתבה