את באמת שלא מחדשת כלום עם המתכונים הללו. הברוסקטה שלך נראית כמו עם סלט שלם כולל המלפפונים. את העגבניות "משפשפים" על הלחם הקלוי כמו שעושים זאת עם שן שום על לחם קלוי ולא שמים סלט שלם על הפרוסות! ולא לקמץ בשמן זית! ולבסוף סלט עגבניות בסגנון צרפתי: פרוסות עגבניות מכל הצבעים והצורות לסדר על צלחת הגשה יפה. להכין רוטב ויניגרד מחומץ בן יין, שמן זית, קצת מיץ לימון טרי, קצת שום קטוש, קצת בצל קצוץ, קצת פטרוזיליה קצוצה היטב, כף חרדל חריף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומי שאוהב יכול להוסיף כפית דבש. לערבב היטב את כל החומרים ולמזוג על העגבניות בזמן ההגשה. להגיש עם המון לחם לבן צרפתי. בתיאבון!
|