|
פיתה על המנגל - מה אני אגיד לכם? גאוני.
|
|
|
2. אם זה כמו שנראה בצילום, לא מעז לאכול את זה.
|
|
|
3. מה זה בכלל? מישהו מכיר את זה?
|
|
|
4. בורוביץ' שף מדהים!אשרי שזכיתי לאכול מידיו!!
|
|
|
5. 48 שקל לפרוסת לחם עם קצת בשר !?
מי האידיוט שמשלם סכום כזה ??
|
|
|
6. אלוהים... זה נראה כל כך טוב!
חבל שאני עצלן מכדי להכין את זה
|
|
|
7. עראיס מדהים.כל כך טעים שם ומדויק והסלט שלהם...
|
|
|
|
|
9. ממליצה להוסיף קצת נענע טרייה קצוצה ומעט צנוברים קלויים
משדרג ומרענן את המנה
|
|
|
10. תגיד לי מיסטר קומרובסקי, איך שף כמוך אינו יודע כי השומן מן ה
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(25.07.16) |
תגיד לי מיסטר קומרובסקי, איך שף כמוך אינו יודע כי השומן מן החי הוא לא בריא ??? המלח כאן הוא הרבה יותר מדי - 2 חצי פיתות(מנה בגודל סביר עבור אדם אחד) יגרמו לבן האדם לצרוך 3/4 של הקיצבה היומית שלו ... אני חושב שאתה מר קומרובסקי צריך לחזור ללמוד כיצד לבשל עבור העולם של היום, עם אחריות...! בשבילנו, הייתי מוסיף כמה פלפלים באמת חריפים!
|
|
|
11. הכנתי בבית לאורחים בגירסה קצת יותר פשוטה. יצא הצלחה מסחררת.
השתמשתי בחצי קילו בשר טחון.בקר. בלי כבש ולא הוספתי שומן. הוספתי בצל קצוץ דק דק וצרור פטרוזיליה. מלח, פלפל, שום. מילאתי את הפיתות ואת המכת חום הראשונה עשיתי על מחבת סטייקים. לפני שהאורחים באו הכנסתי לתנור מחומם ל - 10 דקות. יצא מעולה!! האורחים טרפו!!
|
|
|
12. לחצות את הפיתה בין החלק העליון לתחתון, למרוח התערובת ולתנור
רצוי בשר ללא שומן להוסיף לתערובת שמן זית, עגבניות קצוצות, בצל, פלפל חריף וכמובן הירוקים פטרוזיליה וכו׳ (כוסברה קצת נענע טיפה בזיליקום. ) למרוח שכבה לא עבה על הפיתה וכ 10 דקות בתנור על חום 170 תמיד פופולרי
|
|
|
13. האמת תודה לערבים חומוס פלאפל פיתה עם זעתר עראיס ומה עוד ?
|
|
|
14. וואו יהונתן.....בא לי שנהיה חברים
|
|
|
15. ותודה לישראלים על הפיתה
התימנים היהודים בירושלים העתיקה המציאו את הפיתה עם הכיס!
|
|
|
16. חחחחחחח המצולם אינו דוגמן, הוא רק נראה כך
גדול
| |