|
31. אין על האוכל הטריפולטאי
|
|
|
התדרדרתם ברמת הכתבה המנחה והתוכן מביך........
|
|
|
בישראל כל אחד שיודע לבשל שקשוקה הופך בין לילה למומחה לאוכל. כתבה רדודה ופתאטית.
|
|
|
מומחה למה בדיוק? סתם איש שמן, אבל מה, כל הכבוד. עושה כסף מטימטום ישראלי. שאפו
|
|
|
35. ממש עצוב ופתטי לראות אנשים בוגרים יורדים/צוחקים על איש שמן
|
|
|
36. לב ענק אוהב לאכול ולהאכיל
שיהיה בריא והשם ישמור עליו, תורם לחיילים ומעוטי יכולת והאוכל טעים! ולכל המלעיזים והמלעיגים לכו תטעמו מהשווארמה בחצר האחורית של המסעדה תלמדו מה זה אותנטיות ותסתמו!
|
|
|
37. תגובה למימון....השכן המרוקאי שלי עם 10 אחים התחתן עם רומניה.
אז תשתוק!!!!ממני אשכנזיה להורים ניצולי שואה....משפחה קטנה....אבל לא ככה!!!!!!
|
|
|
38. אוכל מרוקאי =טונה שמן!!!!מזעזע!!!!
מי צריך את זה????3/4כוס שמן בחריימה שלהם לבד....אני שמה 1/4 כוס שמן והיתר מים. עם כל התבלינים שצריך ויוצא לי חריימה פצצה!!!! ואני אשכנזיה ומבשלת פיצוץ!!!!!!
|
|
|
39. אדם ענק ואוכל ענק - מוסד בישראל
לא מבין איך בכלל מעזים לגחך על מי שהנו מוסד ישראלי באוכל טוב בשווארמה ובכל מה שהיה כאן פה ושאהבנו.
|
|
|
40. האוכל הטריפולטאי של חמותי פי 1000 יותר טעים
כולו רעש וצילצולים, האיכות והטעם ממוצעים מינוס.
|
|
|
41. אוכל רוסי פולני אוקריאני פח זבל לפרות
|
|
|
42. האוכל של הטריפוליטאים דוחה
ז'ורז'ט הררי-קונפינו |
|
|
(09.08.16) |
מלא שמן ופפריקה שרופה. אני מעדיפה אוכל של תוניסאים או של מצרים, הוא יותר מתוחכם
| |