אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כשבגלידה היו לחם וחמאה
ארז קומרובסקי
פורסם: 06.08.16, 17:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-10 דיונים
1. נראים חברה ממש טובים
(06.08.16)
2. מקום מדהים שאפו!
בני   (07.08.16)

3. המלצה!!
(06.08.16)
גלידריה סיציליאנית אבן גבירול 90
4. יש גלידה בטעם לחם וחמאה בנחלת בנימין כבר שנים
יא מעאפאן   (06.08.16)
5. רק לי קשה לצפות בערס הזה..?
dan   (07.08.16)


הוא כזה לא נעים לצפות בו החל מהדיבור שלו לצורה בה הוא מתנהל
פשוט ערס עם טון דיבור מבחיל !


6. ארטא או חרטא?
(07.08.16)

7. אחת הגלידות הטעימות שאכלתי ואכלתי הרבה...
רפאל   (08.08.16)
מקום מדהים
8. הגלידה הכי טעימה בארץ!!! לגמרי טעם של איטליה...
ג'לטו   (08.08.16)
9. גלידה מדהימה ללא השוואה לכל מקום אחר!
אוהב גלידה מושבע ,   תל אביב   (09.08.16)
הם מכינים שם הכול ממוצרי יסוד בלבד, הכל טבעי וברמה הכי גבוהה. למשל אגוזי לוז, פיסטוקים ושקדים טוחנים שם בעצמם ולא קונים מחיות.
יש שם טעמים מופלאים והדגש הוא רק על איכות ולא על רווחים.
חובה לכל חובב גלידות, לפחות על מנת להבין מהי הרמה אליה אפשר להגיע בגלידות.
10. שאלה למרקו וסיסי
סילביו   (12.08.16)
אני עוקב אחרי ספר באיטלקית על ג'לטו שכולל את המושג farina di semi di carruba , לפי גוגל זה אבקת זרעי חרובים ולא אבקת חרוב, גם במתכון שלכם מוזכרת אבקה שקשורה לחרוב, האם זו אבקת זרעי החרוב או אבקה כללית ופשוטה שניתן להשיג בחנויות הטבע של חרובים ? תודה רבה
חזרה לכתבה