|
|
|
|
|
גלידריה סיציליאנית אבן גבירול 90
|
|
|
4. יש גלידה בטעם לחם וחמאה בנחלת בנימין כבר שנים
|
|
|
5. רק לי קשה לצפות בערס הזה..?
הוא כזה לא נעים לצפות בו החל מהדיבור שלו לצורה בה הוא מתנהל פשוט ערס עם טון דיבור מבחיל !
|
|
|
|
|
7. אחת הגלידות הטעימות שאכלתי ואכלתי הרבה...
מקום מדהים
|
|
|
8. הגלידה הכי טעימה בארץ!!! לגמרי טעם של איטליה...
|
|
|
9. גלידה מדהימה ללא השוואה לכל מקום אחר!
אוהב גלידה מושבע , |
תל אביב |
|
(09.08.16) |
הם מכינים שם הכול ממוצרי יסוד בלבד, הכל טבעי וברמה הכי גבוהה. למשל אגוזי לוז, פיסטוקים ושקדים טוחנים שם בעצמם ולא קונים מחיות. יש שם טעמים מופלאים והדגש הוא רק על איכות ולא על רווחים. חובה לכל חובב גלידות, לפחות על מנת להבין מהי הרמה אליה אפשר להגיע בגלידות.
|
|
|
אני עוקב אחרי ספר באיטלקית על ג'לטו שכולל את המושג farina di semi di carruba , לפי גוגל זה אבקת זרעי חרובים ולא אבקת חרוב, גם במתכון שלכם מוזכרת אבקה שקשורה לחרוב, האם זו אבקת זרעי החרוב או אבקה כללית ופשוטה שניתן להשיג בחנויות הטבע של חרובים ? תודה רבה
| |