אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": מאפה פיצה אישי
רועי חנין
פורסם: 11.08.16, 10:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-16 דיונים
1. תודה , נראה מצויין
(11.08.16)
2. נפלא
נמר   (11.08.16)
3. אז גם אתם רואים סרטונים של TASTY
איתי   (11.08.16)
4. לבריאות ?? :(
ארמין ,   ים   (11.08.16)
ביצה לא מבושלת , בימי סלמונלה לא חכם , לא בריא.
בצק עלים , טונוות שומן ...
מה יהיה ? באמת חסרים לכם רעיונות בריאים יותר ולא פחות טעימים ? חפשו TASTY ....
5. מנה צרפתית ותיקה ומוכרת בשם הצרפתי vol au vent
דני   (11.08.16)
משמשת כמנת פתיחה בקוקטלים בבופה.. מבטאים את זה : בו לה בו
6. נראה מדהים
(11.08.16)
7. הסלמונלה לא משהו
יוני ליבר ,   רחוב מחדל 2   (11.08.16)
8. נראה מדהים, חייבת לנסות
(11.08.16)
9. ממש לא היגייני לעמוד עם נעליים מעל למשטח שעליו מכינים אוכל
איפה משרד הבריאות   (11.08.16)
10. פיצה עם זיתים ירוקים ופיצה עם זיתים שחורים הן לא 2 גרסאות
(12.08.16)
זו פיצה עם זיתים!

ויכולתם להיות יצירתיים יותר: גבינת עזים ותאנים עם זילוף בלסמי, אגסים ורוקפור עם קצת דבש, חצילים מטוגנים עם טחינה.... יש עוד המון רעיונות.
במקום זה הכנתם פיצה פעם אחת עם זיתים ירוקים ופעם עם זיתים שחורים. כל הכבוד לשף
11. וואו... איזה יופי
קובי   (12.08.16)

12. אמרתם 60 שניות
האלמונית   (12.08.16)
יש שם עבודה של 60 דקות. טעות טועים לפחות תודו בזה
13. סתם מסבכים ענינים - אפשר יותר פשוט
רעב   (12.08.16)
1. רוטב פיצה - אפשר קנוי. אם עושים לבד, מומלץ לעשות כמות גדולה ולהקפיא מנות לפעם הבאה.
2. במקום ה"כוסות" שדורשות עבודה - חתיכת בצק בתבנית אישית או תבנית שקעים.
3. לא מוכרחים בצק עלים - עלה מלוואח גם טוב

בקיצור - תבנית שקעים ובה חתיכות מלוואח, ממלאים בכל מיני מילויים כמו בכתבה, או בפירות וכו. כיד הדמיון.
הקיצורים מאפשרים לעשות מנות בודדות בכמה דקות. בלי פלצנות.
14. נראה יאמיייייי!!!
י ,   השרון   (12.08.16)
15. קצת הבנת הנקרא, 60 שניות סרטון לא הכנה
נו באמת   (13.08.16)
16. לעמוד עם נעליים מלוכלכות מעל המשטח??
לא מפתה!   (13.08.16)
חזרה לכתבה