אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
3 מתכונים לקבב
ארז קומרובסקי
פורסם: 13.08.16, 00:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 39 תגובות ב-24 דיונים
1. עוד מעט הטבעונית התורנית תספר לנו סיפורי מעשיות!
(13.08.16)
2. זה לא קבב
דני   (13.08.16)
חרטא בארטה אין לזה שום דמיון לקבב אמיתי שעשוי מבשר טוב.זו פלצנות לשמה.כלמי שמכיר קבב רומני או עיראקי מבין שזה לא קרוב למקור ןלא דומה לקבב
3. עם כל הכבוד, לא צריך את ארז. כל רומני מצוי עושה קבב לתפארת
דן ברקאי   (13.08.16)
4. ארז קומרובסקי אחרי הקבב
רפי ב. ,   תל אביב צפון   (13.08.16)
לטעמי - הקבב הכי הכי הכי טעים הינו הקבב הרומני הקלאסי - מזה טעים!!!
5. קבב ?
מיק   (13.08.16)
הי ,זה קבב זה?!
אלו קציצות למינהם ,לא קבב.

6. אין דבר כזה גי; יש גהי וזה טעים ובריא כי אין לקטוז
(13.08.16)
נחמד אבל תתחילו לכתוב בבקשה מאיזה חלק של הכבש או טלה הכנתם
7. מתבייש שהתביישתי
סורי חלאבי ,   ישראל   (13.08.16)
ב 2016 האוכל הזה עובר למסעדות היוקרה שם משלמים על המנות האלו מאות שקלים. בילדותי התביישתי במאכלים ה״מזרחיים״ של משפחתי. השיפודים ממתכת שאבא שלי התעקש להשתמש נראו לנו פרימיטיביים לעומת הברביקיו האשכנזי. הקבאבים המיוחדים שהיו הדבר היחידי על גריל הגחלים שלנו. הבמיה שאמא שלי הכינה רק אחרי שהיא מיובשת על המרפסת בשמש ולכן לא מזילה ריר מגעיל. החציל והפלפלים האדומים שהיא היתה שורפת על הגז, כמו על מדורה לסלט חם ומיוחד במינו. אני זוכר כמה זה היה מבייש אותי וכל כך התלהבתי בשלבים שונים בחיי להתקדם לגריל על גז, עם המבורגרים ואנטריקוטים וסינטות כמו האליטות של אז.
וכיום אני כל כך מתבייש שהתביישתי.
מאד מהנה לראות כיצד משלבים טאבון גחלים ופלנצה להשגת הטעם הכל כך אהוב על בני האדם, למעשה זה טעם השרוף שהושג במדורה במערת אבותינו.
8. תוכלו קבב רומני , מיטיטיי , ותבינו מה זה קבב .
מ.פ ,   שרון   (13.08.16)
9. בלי קבב רומני - זה לא קבב
משה   (13.08.16)
10. קבב עכשיו ואלוהים גדול
(13.08.16)
תנו גם לנו קבב לאכול!!!
11. טלה טחון ? אני לא טבעונית אבל גם לרצחנות יש גבול
ראית פעם טלה ?   (13.08.16)
12. טלה הוא תינוק
אל תביטי, אמא, איך ,   שורות ארוכות הונחנו   (13.08.16)
13. תשע בבוקר וכבר אני בדודא לקבב... רק שתהיו בריאים!
ירון   (13.08.16)
14. בשר וחלב= סבל וכאב, עינויים ורוע, ו....מחלות לצרכן
(13.08.16)
15. איפה המתכון הרביעי?
קבבון   (13.08.16)
קשה לספור, אה?
16. הדרך לקבאב היא רוצח שכיר שרוצח בשבילכם חיה תמימה
הטבעונית התורנית   (13.08.16)
17. מממ אין כמו גופה שרופה עם השריר והגידים והדם של הנרצח
(13.08.16)
18. בשר וחלב = כאב סבל אכזריות רוע ומחלות לצרכן
(13.08.16)
19. בטח התכוון לארבע פרוסות הלחם
אבו קומבינה   (13.08.16)
20. יאמי
Zאביק השועל   (13.08.16)
אם יש משהו שאני אוהב זה מתכונים טעימים לכבוד תשעה באב.
וככל שפחות כשר ככה יותר טוב.
21. הכל מתחיל בעגל או טלה טוב
df ,   k   (14.08.16)
שמגיע מה"משלוחים החיים" אם הוא שורד את המסע הוא יהיה טעים בתור קבב
22. אלה מתכוני קבב? ח
יש לי מתכון סודי   (13.08.16)
סתם פוזות של אנשים פלצנים עם קבבים מגעילים.
23. טבעונים פאתטיים, נמאסתם!
רוצח גאה ורזה!   (13.08.16)
נמשיך לאכול חיות, כדרך הטבע (מדהים שאפילו את המושג הזה אתם מנסים לגנוב מבני האדם ולכנות עצמכם טבעונים(

אחלה כתבה, אחלה קבאבים, בזכותה אני הולך לקנות בשר איכותי לסוף שבוע. אולי איזה עגל רך וכמובן קציצות קבב איכותיות.
24. 14, "סבל וכאב, עינויים". מה על העינויים והסבל והכאב של הקופי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (14.08.16)
14, "סבל וכאב, עינויים". מה על העינויים והסבל והכאב של הקופים - האם הקוף היא לא חיה ???
16, "רוצח שכיר שרוצח בשבילכם חיה תמימה" - רצח של עכברי השדה וחיות אחרות - זה לא רצח זה ???
18, "כאב סבל אכזריות רוע" - הקופים המסכנים. מה לגביהם???
או כל האמור לעיל אינו חל עליכם, הטבעונים המזויפים, כי זה לא משרת את האינטרס / אוצר המילים שלכם, וכו ' ???
- אגב, מכיוון שאני רומני מבוקרשט, קבב זה לא מיטיטי. קבב הוא קבב מן המזרח התיכון,
מיטיטיי הם מיטיטי מרומניה - היוגוסלבים קוראים להם אחרת. הפרסים עושים את זה כאן הרבה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה