אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
מהיר ועוקצני: 2 מתכונים עם פרגית
אבי ביטון
פורסם: 19.08.16, 10:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות ב-10 דיונים
1. נראה ממש טעים ושונה מכל מתכון אחר, כדאי לנסות בהקדם!
(19.08.16)
2. פשוט נהדר! תודה רבה, שומר את כל המתכונים שלך
ליאור ,   לונדון   (19.08.16)
3. יש לנו גז
ים ,   מזוהם   (19.08.16)
אבל החזרנו אותו בתשובה
4. כדאי שתצפה בסרטון "משי תרנגול הפלא"
כבר נגמרו לי הדמעות   (19.08.16)
ה"פרגית" שלך היא שריר הירך של אפרוח שעבר פיטום ועינויים מחרידים, ולא ידע רגע אחד בחייו ללא אימה, עקה בחילה וכאבי תופת. אפרוח קטן שהיה יכול להיות חית המחמד שלך במקום שתדבר על הגופה המרוטשת שלו כעל "חומר גלם זול וזמין". זה מה שהגרמנים אמרו על סבא וסבתא שלך.
5. הפרגית היא המצאה ישראלית.......
Bono ,   Tel Aviv   (19.08.16)
this guy may be able cook but has no clue
6. סלט פרגיות.
רות   (19.08.16)
נהדר. צריך לנסות
7. מה זה היה?
(19.08.16)
8. מתכונים נפלאים אבל הראשון כל כך הרבה רוטב סויה, בשל תכולת המ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (19.08.16)
מתכונים נפלאים אבל הראשון כל כך הרבה רוטב סויה, בשל תכולת המלח שלו. כל כף מכילה מ"ג 1050 נתרן והשף דורש עוד יותר מלח. עבור 2 אנשים או אפילו 4 - זה סכום עצום של נתרן - תעשו את המתמטיקה !
ו, אני רק מחכה לטבעונים לפתוח את הפה המרמה שלהם ...!
9. and you are quite stupid
רעות   (19.08.16)

10. ק.
וו.ר6ר   (29.08.16)
ץ6וץ
ןץןץ.6ן.
חזרה לכתבה