אוכל  מדורים  דלישס
המתכון המושלם לקרפצ'יו סלק
רועי חנין
פורסם: 06.09.16, 17:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 32 תגובות ב-17 דיונים
1. לא מספיק פטה, שמופקת בייסורים של פרות
הטבעוני התורן   (06.09.16)
גם בולגרית? להרוס שורש טבעוני נפלא כמו סלק ולפזר עליו חלקי גויות של בולגריות? החזירו את הבולגרים לבולגריה, שם מקומם יא מנוולים!
2. היום קרפצ'יו סלק, ומה למחר? קבב מלפפון? אולי
טירי   (06.09.16)
שיפודי עגבניות שרי? סטייק פורטובלו?
3. מתכון מעולה
רויטל ,   שרון   (06.09.16)
מתכון מצויין. אנסה אותו מחר
4. זה. לא. קרפצ'יו.
(06.09.16)
קרפצ'יו מכינים מבשר, ולא משנה מה "שפים" בעיני עצמם טוענים. זה סלט.
5. כל פיפס נהיה קרפצ'יו
(06.09.16)
6. עדיף לאפות את הסלק על קליפתו - יותר טעים ויותר בריא
אילן   (06.09.16)
שומרת על הוויטמינים והמינרלים ואין צורך לקלף.
7. סלק עם בולגרית, שילוב נהדר!
(07.09.16)
8. זה כל כך 2013
חחח   (06.09.16)
הדיליי פה, הכי הקיץ של אביה
9. מתכונים עם גבינות הם של החברות שמייצרות גבינות כדי לגרום
לאכול גבינות!לא כדאי   (07.09.16)
10. זה לא קרפצו בלי בשר..!! סתם מעתיק שם של מתכון בשרי למה?
אביב הממורמר   (07.09.16)
11. איך מקלפים סלק?
(06.09.16)
12. איכס, קרפצ'יו ללא בשר? גועל נפש!
(07.09.16)
13. טעים מאוד
שרלוט   (07.09.16)

14. אני אגלה לכם סוד לגבי קרפאצ'ו סלק
מאסטר-שף   (06.09.16)
זה עדיין סלק עם טעם של סלק, אפילו שקוראים לו "קרפאצ'ו".
15. כנסו למתכון האורגינלי ....
שף שף ת   (07.09.16)
לפת גבינה. כחולה עובש ארגולה שמן זית , מלח עבה בלסמי איכותי צנוברים מבשלים את הסלק פורסים במנדולינה , ערימה יפה של ארגולה במרכז , לטפטף שמן זית בלסמי , לפזר מלח עבה קצת פלפל שחור גרוס ויאללה לאכול
16. מעצם המילה קרפצ'יו - זה לא מבושל. אז איך...סלק מבושל???
רינה   (29.10.16)
קרפצ'יו סלק עושים עם סלק חי. לא מבושל!!!
17. תחליף לחומץ בלבמי
(05.05.21)
אין לי חומץ בלסמי מה יכול לבוא במקום
תגובות נוספות
חזרה לכתבה