|
31. זול טעים אבל רעיל ביותר
|
|
|
|
|
33. כתב משוחד! כל התרןפות והרעלים הולכים לכבד- הפילטר של הגוף
|
|
|
חייבים לצלות קודם על האש עם מלח
|
|
|
35. ח"ח
No One! , |
חיפה |
|
(27.08.16) |
לא אוכל כשר?!? כנראה שזו לא בעיה שלך אז תפסיקו להטיף!
|
|
|
36. ביטון - כבד צולים על האש לפני בישול - למה קרה למורשת ההורים
|
|
|
37. לצלות את הכבד קודם - בעיית כשרות
|
|
|
38. כבד סופח רעלים אוכל של כלבים
|
|
|
39. תשאירו לעוף את הכבד שלו! הוא צריך אותו כפי שאתם צריכים את הכ
|
|
|
|
|
אותו גורל כמו לפרות. כמו שהפרות והעגלים מתים למטרה טובה,ככה יקרה גם לטבעונים. ימותו ויעזבו אותנו בשקט!!!
|
|
|
אסור ממש מהתורה לאכול כבד לא צלוי גם מטריף את כל הכלים חבל מינימום כשרות
|
|
|
43. בבקשה מתכון גם לטבעונים
כי אני טבעוני מסריח שטוף מוח שנוהר כמו עדר מפגר אחרי טרנד הטבעונות. אז תנו לי איזה מתכון לסלט עלים טוב טוב על האש
|
|
|
44. כבד זה מגעיל ברמות . כמו כל חלקי הפנים.
תביא צלעות ,תראה איזה יופי
|
|
|
45. גם הפתיתים לא שלנו זה מאיטליה .... מבו
מבוסס על הריזוטו
|
|
|
|
|
|
|
48. יש לקנות כבד עוף אך ורק בלי אנטיביוטיקה.
|
|
|
49. "שמעון שלי - בפיתה"
נעמה , |
תל אביב |
|
(28.08.16) |
|
|
|
50. טבעונים הם פסיכים :-)
|
|
|
51. כבד קצוץ קצת יותר טוב
את הכבד יש לצלות על האש, מיד לאחר הצליה בישול קצר מאד. לא צריך לקרר וניתן לטחון מיד. להויף שתי ביצים, שמן, בצל מטוגן, מלח ופלפל. מנה נהדרת.
|
|
|
52. מתכון לטבעונים
נועה , |
תל אביב |
|
(28.08.16) |
לבשל עדשים שחורות במים ומלח, לסנן ולרסק אותם. להוסיף ביצה קשה לרסק גס ולהוסיף חצי כפית שמן זית מלח ופלפל-מעדן!
|
|
|
53. שיף!?
ישראל ישראלי , |
ישראל |
|
(01.09.16) |
שיף זה תואר והסמכה עם תעודה ! בישראל כל בשלן טוב (או שלא) משתמש בתואר הזה . מעניין כמה מאשפים נושאים בכיסם את התעודה הזאת . פלצנות לשמה!!!
|
|
|
צריך לפי הדת צריך קודם לצלות את הכבד .אסור לטגן.
|
|
|
55. הכבד=מסננת רעלים. הוא אוגר את הרעלים. ולכן לא מומלץ לאכלו.
|
|
|
56. כבד אווזזזזז מאמאמיהההה
|
|
|
57. כבד צריך לצלות לפני..בכדי להוציא את הדם שבתוכו,ולהופכו לכשר
פעם בכל מתכון של כבד , |
רשמו לצלות לפני... |
|
(20.11.16) |
| |