אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
כבד עוף: זול, טעים וקל להכנה
אבי ביטון
פורסם: 26.08.16, 10:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 107 תגובות ב-57 דיונים
31. זול טעים אבל רעיל ביותר
א   (27.08.16)
32. רעל.
(27.08.16)
33. כתב משוחד! כל התרןפות והרעלים הולכים לכבד- הפילטר של הגוף
foxy   (28.08.16)
34. כבד
אתי   (28.08.16)
חייבים לצלות קודם על האש עם מלח
35. ח"ח
No One! ,   חיפה   (27.08.16)
לא אוכל כשר?!?
כנראה שזו לא בעיה שלך אז תפסיקו להטיף!
36. ביטון - כבד צולים על האש לפני בישול - למה קרה למורשת ההורים
אפרת   (28.08.16)

37. לצלות את הכבד קודם - בעיית כשרות
אייל   (28.08.16)

38. כבד סופח רעלים אוכל של כלבים
מרכז   (27.08.16)
39. תשאירו לעוף את הכבד שלו! הוא צריך אותו כפי שאתם צריכים את הכ
(28.08.16)
40. טרשת עורקים מובטחת!
(28.08.16)
41. אני מאחל לטבעונים
יונתן   (27.08.16)
אותו גורל כמו לפרות. כמו שהפרות והעגלים מתים למטרה טובה,ככה יקרה גם לטבעונים. ימותו ויעזבו אותנו בשקט!!!
42. אסור ממש
רותירג   (28.08.16)
אסור ממש מהתורה לאכול כבד לא צלוי גם מטריף את כל הכלים חבל מינימום כשרות
43. בבקשה מתכון גם לטבעונים
יונתן   (27.08.16)
כי אני טבעוני מסריח שטוף מוח שנוהר כמו עדר מפגר אחרי טרנד הטבעונות. אז תנו לי איזה מתכון לסלט עלים טוב טוב על האש
44. כבד זה מגעיל ברמות . כמו כל חלקי הפנים.
(27.08.16)
תביא צלעות ,תראה איזה יופי
45. גם הפתיתים לא שלנו זה מאיטליה .... מבו
(27.08.16)
מבוסס על הריזוטו
46. אבל למה לא כשר??
א   (27.08.16)
וויינט גויים!
47. זה עושה עצירות?
סבא יוסי   (28.08.16)
48. יש לקנות כבד עוף אך ורק בלי אנטיביוטיקה.
(28.08.16)
49. "שמעון שלי - בפיתה"
נעמה ,   תל אביב   (28.08.16)
50. טבעונים הם פסיכים :-)
גבי   (28.08.16)
51. כבד קצוץ קצת יותר טוב
nav   (28.08.16)
את הכבד יש לצלות על האש, מיד לאחר הצליה בישול קצר מאד. לא צריך לקרר וניתן לטחון מיד. להויף שתי ביצים, שמן, בצל מטוגן, מלח ופלפל. מנה נהדרת.
52. מתכון לטבעונים
נועה ,   תל אביב   (28.08.16)
לבשל עדשים שחורות במים ומלח, לסנן ולרסק אותם. להוסיף ביצה קשה לרסק גס ולהוסיף חצי כפית שמן זית מלח ופלפל-מעדן!
53. שיף!?
ישראל ישראלי ,   ישראל   (01.09.16)
שיף זה תואר והסמכה עם תעודה ! בישראל כל בשלן טוב (או שלא) משתמש בתואר הזה . מעניין כמה מאשפים נושאים בכיסם את התעודה הזאת . פלצנות לשמה!!!
54. מתכון הכבד
אושי   (22.09.16)
צריך לפי הדת צריך קודם לצלות את הכבד .אסור לטגן.
55. הכבד=מסננת רעלים. הוא אוגר את הרעלים. ולכן לא מומלץ לאכלו.
לילי   (24.09.16)
56. כבד אווזזזזז מאמאמיהההה
קיקו ,   רחובות   (10.10.16)
57. כבד צריך לצלות לפני..בכדי להוציא את הדם שבתוכו,ולהופכו לכשר
פעם בכל מתכון של כבד ,   רשמו לצלות לפני...   (20.11.16)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה