אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
כך תכינו מטעמים מהחלק הכי זול בעוף
אבי ביטון
פורסם: 02.09.16, 10:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 89 תגובות ב-40 דיונים
1. איזה כף של יום שישי עם כתבות של אבי ביטון! תמשיך ככה!
(02.09.16)
2. כל הכבוד אבי!
אייל   (02.09.16)
סוף סוף נותנים כבוד לחלק הכי טעים בעוף
3. מקסים! גם יפה גם אופה
(02.09.16)

4. אל אלוהים. איברים של חיות כאילו זה חפצים
תפיסה מעוותת   (02.09.16)
"החלק הכי זול וטעים בעוף" - אתה קולט שאתה מדבר על גוף של יצור חי?
די לשואת בעלי חיים
5. לא הבנתי- אתה משתמש במים של הניקיון של העוף, לרוטב? ולקפה
אביב   (02.09.16)
ולקפה אתה משתמש במים של רחיצת הכלים ? מעניין תמיד חשבתי שלנקות את הכנפיים צריך לשרוף אותם על אש גלויה, מה אני יודע....
תמונה משפחתית יפה.....כולל הוריד של העצבים במצח...
6. סטייקים של עניים
עופר   (02.09.16)
טעים
7. בושה
שונא אותך ביבי ,   יבניאל   (02.09.16)
לאנשים כבר לא נשאר כסף לקנות במכולת עוף לשבת אז בווינט החליטו לצפר אותם עם מתכון לכנפיים החלקים הכי זולים בעוף
8. מדהים איזה כותרות אתם ממציאים
טבעוני   (02.09.16)
בשביל תרנגול שחוט מסכן שחתכו אותו ל"מנות". ברבריות
9. ביטון - איזה מין אבא אתה - עם 1/2 כוס רוטב סויה - עם 3 כפיות
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (02.09.16)
ביטון - איזה מין אבא אתה - עם 1/2 כוס רוטב סויה - עם 3 כפיות מלח בכל מנה ! אני מרחם על הילד שלך - לדוגמה שלך כהורה - השכלתו ...!
פילפל חריף לילדים קטנים?
10. אנחנו עושים את זה מכנפיים של יהודים
אחמד טיבי ,   טייבה   (02.09.16)
11. לכל הטבעונים כאן- חוץ מאנטגוניזים אליכם אתם לא משיגים כלום
סימונה מדימונה ,   דרום   (02.09.16)
התגובות שלכם לא מקדמות כלום , בטח לא יגרמו לי להפסיק לאכול בשר או פגרים או איברים של פגרים או איך שלא תקראו לזה.
הדבר היחידי שזה גורם זה להמאיס אתכם על אחרים,לרחם עליכם , כולם מבינים שאתם סוג של דת חדשה של פנאטים .. צאו לנו מהצלחת
12. המתכונים של אבי ביטון מעולים, תודה רבה!
יואב   (02.09.16)
ניסתי כמה מתכונים מהמדור בעבר והם יצאו מצויין. באופן אישי אני לא אוהב כנפיים, אבל עדיין הצלחת לעשות לי חשק, אולי אני אנסה בהזדמנות להתגבר על הרתיעה שלי מהנתח הזה...
13. אתמול היתה כתבה על התעללות בחיות עם מאות תגובות זועמות
רותם   (02.09.16)
ההתעללות - ברווזים ותרנגולות וחתולים הוחזקו בחצר בבני ברק בתנאים לא נאותים. האם אתם חושבים שבמפטמות או במשחטות העופות (למעשה אפרוחים שנשחטים אחרי ששה שבועות של עינויי "פיטום" מזוויעים שבסיומם הם גוססים ונפוחים, בקושי נושמים ולא מסוגלים ללכת) או הברווזים זוכים לתנאים משופרים ? האם התרנגולות ה"מטילות", קטועות המקור והדחוסות בכלובי הסוללה, שצינור ההטלה שלהן קרוע, מדמם ומשתלשל החוצה, זוכות לרגע אחד בחייהן ללא אימה וכאבי תופת ? מספיק עם הצביעות וההדחקה. יש לשים קץ לשואת בעלי החיים. איברי גוף של תינוקות מעונים ושחוטים הם לא מוצר מזון.
14. הורס!!! תענוג!!!
דני   (02.09.16)
15. עשה לי חשק. התמונות ממש מרשימות
(02.09.16)
למתכון יחסית לא מורכב - התוצאה הויזואלית מדהימה.
16. אבי ביטון
(02.09.16)
אני יודעת מתוך דבריך שקראתי פעם באיזה מקום באינטרנט, שלמדת לבשל מאמא שלך. תגיד, כשלימדה אותך לבשל גם הישתמשה בכל כך הרבה סוכר לאוכל שלה? ועוד סוכר חום? בטוח גם היה אז בארץ סוכר חום... מי צריך סוכר באוכל? למה אתה דוחף לכל דבר סוכר? זה לא נותן כלום חוץ מעוד כמה פחמימות שעושות שמות לגוף. אפשר בהחלט לעשות אותו דבר בלי סוכר שלא לדבר על בשר עם סוכר - אפילו הפולנים לא מבשלים ככה. (אני יודעת כי אני פולניה)
וחוץ מזה תנסה לתבל את הכנפיים פעם עם תיבול ג'מייקאני כמו הג'ארק ציקאן שלהם. זה יותר טעים מהסויה המשעממת שלך.
17. נ.ב. לYNET
(02.09.16)
אתם לא יודעים מה זה מטעמים ולכן אתם מביאים את הביטון הזה שלא מבין כלום באוכל טוב ורק מקלקל אותו. מי בכלל מבשל כנפיים כל כך הרבה שעות ועוד במים "עד שהרוטב מצטמצם"? כנפיים מורחים ברוטב כלשהו שאוהבים ובתבלינים שאוהבים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה בערך או עד שהן מקבלות צבע חום בהיר ויפה והעור שלהן הופך לקריספי ולא למצ'וקמק לאחר בישול במים. מגישים עם תפוחי אדמה מהתנור או סלט שאוהבים ואוכלים עם הידיים. ועשר חתיכות כאלה מספיקות בקושי ל2 אנשים ולא ליותר.
18. נראה מעולה. אשמח לקבל תשובות על השאלות.
(02.09.16)
במתכון התאילנדי, אין השריה במרינדה, אלא בעצם זהו רוטב, נכון?
במתכון הלימון, כשמחזירים בסוף את העוף למחבת בפעם השניה, מחזירים את חומרי הרוטב יחד איתו?
19. איכס כנפיים! מטעמים?! מלאים בנוצות ,ככה מוכרים לנו אותם!
כנפיים רק בחו״ל   (02.09.16)
20. אנשים, אתם אוכלים תרנגולות חולות. תבדקו בעצמכם
טל   (02.09.16)
21. ש י מ כ ר ו -כ נ פ י י ם -ב ל י -ה נ ו צ ו ת !
נוצות זה מגעיל!   (02.09.16)
לפני כמה ימים הלכתי ל"ויקטורי" החדש בדיזנגוף לקנות כנפיים - מה מצאתי שם? אריזות מוכנות מראש בתוספת חינם של נוצות, ולא סתם נוצות, בנדיבות הרבה של היצרן והסופרמרקט, הניחו על המדף לכבודנו שפע של אריזות ולא החסירו מאיתנו גם את הנוצות,

אז בפעם הבאה שאתם רוצים כנפיים עם הרבה נוצות, לכו לויקטורי בדיזנגוף - הם כבר יודעים היכן להשיג עבורכם את המטעם הנהדר הזה.

בתיאבון - קארינה.
22. שיערות ועור זה מה שיש שם לא משנה הרוטב...
(02.09.16)
23. בשוק הכרמל בכל המקומות שורפים לכם את הנוצות
רק העוקץ נשאר בפנים   (02.09.16)
24. לא מפריע לכם שרצחו אפרוח. מה שמפריע לכם זה הנוצות
אין גבול ,   לרוע האנושי   (02.09.16)
מי שממשיכים לקחת חלק בשואת בעלי החיים הם אותם הטיפוסים ששתקו לנוכח כל הזוועות והשואות הכי גרועות בהיסטוריה. חלאות בלי לב ובלי מצפון. לא חשוב שיצור חי עונה באכזריות ונשחט בצווחות בעודו תינוק, העיקר שזה טעים לכם.
25. אזרחים יקרים
ביבי   (02.09.16)
אני אוהב את הכנפיים של העוף במיוחד בנסיעה ברכבת בשבת מורתחים פעמיים במים של השטיפת רצפה ומוגשים עם גלידת פיסטוק ועדיף .ששרה לא ליידי
26. כמה עולה טיפול רפואי בסרטן ?
כמה ,   מ   (02.09.16)
כי זה מה שיגרם מצריכת העוף ה"זול" -- הזול הזה יעלה ביוקר
27. זול וטעים זה נכון. אבל חשוב גם לציין שכנפיים הם החלק
רונית   (02.09.16)
הכי שומני בעוף . לא ממש בריא
28. לא אוכלים עוף. עוף זה עוף, לא אוכל!
(03.09.16)
תאכל פירות וירקות, קטניות ואגוזים, יש מלא גידולים מלאים שהם לא עוף ולא שמוף!!!
29. כנפיים של אפרוחים בני 40 יום
לילך   (03.09.16)
שגופם גדל בקצב לא טבעי ולא נורמלי, שהחזה הענק שלהם לוחץ על הלב והריאות וגורם קשיי נשימה והתקפי לב, שרגליהם הקטנות קורסות תחת משקל הגוף העצום, ושכתוצאה מכך הם אינם מסוגלים להגיע לכלי האוכל והמים ומתים מרעב ומצמא (אם לא מתו לפני כן מהתקף לב). את הזוועות האלו אתם מממנים כל פעם שאתם קונים עוף.
30. נראה טעים מאוד אבל הכי פשוט וקל זה להכניס הכל לתנור חם
אין צורך לבשל קודם   (03.09.16)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה