אוכל  מדורים  סיר שמח
מושלם לאירוח: טארט עגבניות וזוקיני
רותי קינן
פורסם: 15.09.16, 18:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-8 דיונים
1. נחמד מאוד, וני בטוח גם עם טעם טוב(חסרים אחד מאלה: בזיליקום,
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (15.09.16)
נחמד מאוד, וני בטוח גם עם טעם טוב(חסרים אחד מאלה: בזיליקום, אורגנו, רוזמרי) אבל אני לא הייתי דוחס את עצמי עם קלוריות, שומנים, מלח, הכימיקלים מן הבצקים המוכנים / עלים / וכו ', כאשר אני יכול לעשות את הבצק הפשוט הזה בבית, גם אם זה לוקח זמן - לתכנן מראש!
2. נראה תפל מאוד
(15.09.16)
3. אין צורך לשמן את התבנית לבצק מלווח
הדס ,   גבעתיים   (16.09.16)
4. עובי התחתית
מרים ,   פתח תקוה   (16.09.16)
מספיק רק "עיגול" אחד של מלווח? מחזיק את הטארט?
5. חיפשתי בארץ, מצאתי עגבניות, אבל לא מצאתי זוקיני(?).
אפשר קישוא במקום?   (16.09.16)
כי יש לנו שפה- ולא צריך להשפריץ מחוזיתיות בכל כותרת.
6. מוצרי חלב מופקים בעינויים. להחליף את הנאצירלה בגבינת קשיו
או לוותר   (16.09.16)
7. לחמם תנור ולהפעיל עוד 45 דקות בשביל מנה ל-2 אנשים??
אולי תתבגרי כבר? ,   לכו על הכל כפול!!   (16.09.16)
לפעמים יש לי רושם ששפים נפלו מאיזה חלל חיצון ששם עלויות האנרגיה הן אפס, והטמפ. הממוצעת במטבח שלהם באוגוסט (בלי מזגן!!) היא בסביבות 20 מעלות....
8. מה עושים אם רוצים פרווה במקום הגבינה?
(23.09.16)
חזרה לכתבה