|
כמה מתכונים יש לכבוד ראש השנה, שתיהיה שנה טובה ומתוקה לכולם.
|
|
|
2. מאוד נחמד, אבל לא עבור אנשים סבירים - כמות החמאה והסוכר ...!
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(29.09.16) |
|
|
|
3. אין ביצים במצרכים אבל יש באופן ההכנה ?
|
|
|
בין הסירטון ובין ההסברים הקשר הוא מיקרי בהחלט. ועוד משהו לא מובן: למה צריך שמרים אם לא נותנים לבצק לתפוח במקום חמים לפחות שעה?
|
|
|
5. ושכחתי להוסיף ב 2 שלי כי אין שום צורך במלח - לאפייה המתוקה ש
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(30.09.16) |
ושכחתי להוסיף ב 2 שלי כי אין שום צורך במלח - לאפייה המתוקה שלנו תמיד טעם מעולה ללא כל מלח - אבל השפים "המהוללים" לא יודעים איך לייצר אפייה מתוקה טעימה ...! כמו כן מעמיסים בהרבה מדי מלח ללא צורך במאפים רגילים !
|
|
|
6. הרבה יותר מדי בצק, תפוחים לא מתאימים
יחסית לכמות המילוי יש כאן הרבה יותר מדי בצק. אשר לתפוחים - גדולי הבשלנים כיום משתמשים בסוג golden delicious, שיש לו טעם הרבה יותר מעודן ותפוחי, אם אפשר לומר זאת, והוא צורך הרבה פחות סוכר נוסף. נכון שאמא שלי ז"ל השתמשה בתפוחים החמוצים, אבל אז לא היו אחרים. אבל בסדר, מחברות המתכון קיבלו את הפרסום שלהן. שיהיה.
|
|
|
|
|
|