אוכל  מדורים  סיר שמח
טעים ובריא: 2 מתכוני קינואה
רותי קינן
פורסם: 05.10.16, 09:34
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-10 דיונים
1. נהדר, תוספות מרעננות ליד מנת הבשר השגרתית!
(05.10.16)
2. קינואה זה איכס - זבל שלא ראוי למאכל אדם
שף   (05.10.16)
ולא אומרים איכס על אוכל אז קינואה היא ממש לא אוכל - פוי
3. קינואה
מרים ,   נתניה   (05.10.16)
אחד המאכלים הטעימים ביותר.
4. קינואה עם רימון
מפה ומשם   (05.10.16)
גם אני "גיליתי" את הקינואה לאחרונה..
קינואה, רימונים וחסה, קצת שמן זית, מלח וקצת לימון יצא מעולה.
כמויות קשה לי להגיד אבל במדויק זה בערך: גרגרים משני רימונים כוס וחצי קינואה מבושלת ומקוררת, חסה ותבלינים. לדעתי אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ אבל זה בפעם הבאה...
5. מה אני ציפור?
(05.10.16)
6. ואם אתם מאמינים לזה יש לי חול מתובל למכור לכם.
חזוס   (05.10.16)
7. כן אבל למה קינואה כל כך יקרה ?
שיפון מלא בזול   (05.10.16)
8. יש לה טעם לוואי לא נעים,איך נפטרים ממנו ?
כן אבל   (05.10.16)
10. המגיבים בטעם חזרו מהחג ועובדים שעות נוספות
בלהפציץ במינוסים   (06.10.16)
11. איכס קינואה זה מגעיל
ליבת   (27.12.18)
קינואה זה מגעיך
חזרה לכתבה