כלכלה  צרכנות  חדשות הצרכנות
התפוחים החדשים: עונה ארוכה וצבעים מיוחדים
אחיה ראב"ד
פורסם: 20.09.16, 20:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-31 דיונים
1. נראה טעים ויפה.כל הכבוד
אורן   (20.09.16)
2. יישר כח אלקנה ועמוס אתם מצוינים
שמוליק ,   ברזיל   (20.09.16)
יישר כח לחקלאי הגליל והגולן. אתם מוכשרים, חדורי אמונה ומוטיבציה. שנה טובה ומבורכת לעמוס ואלקנה, מנהיגים צנועים ואיכותיים.
3. איזה כייף :) מחכה שיגיע לשווקים הגדולים
שני   (20.09.16)
4. נראה יפה אבל..
חי ,   בר   (20.09.16)
לתפוחים שיש היום בשווקים יש טעם של קרטון. גם הטעם של העגבניות הוא לא משהו. המוצרים יפים בעלי אוך חיי מדף ארוך אבל בלי טעם!!!!
5. אורליאנס ואין כמוהוא
אורליאנס ואין כמוהוא   (20.09.16)
6. מה קרה לתפוח "אין כמוהו"?!
רחל ,   צפון   (21.09.16)
כשמו כן הוא, בעל חיי מדף ארוכים וטעמו נפלא. תחזירו לי אותו...
7. ...ועכשיו יש לדאוג שהדבורים תשרודנה, כדי שיהיה דבש...
ק. פריש   (21.09.16)
8. נשארה רק בעית המחיר - אם הם יהיו כמו האבוקדו היום הם יכשלו
הסוחר מונציה   (21.09.16)
9. תחזירו את הסטרקינג חרמון.
(21.09.16)
10. אצלי בבית מעדיפים פינק ליידי
אסף ,   שוהם   (21.09.16)
יפה, לא קמחי וטעים ביותר
11. נחמדים אבל יקרים.... הכי טוב התפוח שלי.
גראני סמית.   (21.09.16)
12. מה עם זן פוג'י?
(21.09.16)
13. הנדסה גנטית לא נוגעת!!!!!!!!
ליל   (21.09.16)
להתרחק!!!!!!!!!! שאובמה וביבי יאכלו
14. מחירים. מחירים. מחירים
ירקן יקרן   (21.09.16)
ראיתם כמה עלו ענבים השנה?
ממש כמו בפרסומת
כל ענב-זהב
15. פירות כבר מזמן לעשירים בלבד.
יוני   (21.09.16)
ענבים כל השנה מעל 15 ש"ח.
נקטרינות במחירים מופקעים.
שזיף לא אכלנו בכלל השנה.
16. מה עם "סאן דאונר" sun downer
שרגא   (21.09.16)
לטעמי תפוח טעים במיוחד.
מספר מצומצם של מגדלים בארץ, וחבל.
אני מחכה לו כל שנה בקוצר רוח.
17. אז למה מוכרים ברשתות תפוחים שהיו שנה בקירור ?
אבי   (21.09.16)
איפוא הטריים ?
18. אין כמו תפוחי נאשי.
מיצי ,   נווה יללות   (21.09.16)
19. וזהו....... תוכן שיווקי כמובן
חד עין   (21.09.16)
20. GMO רק במדינות עולם שלישי שחושבות רק על כסף כסף
גועל נפש   (21.09.16)
21. טעות בידך
יחיאל   (21.09.16)
תפוח קימחי הוא תפוח שנחסף לחום ולא נימצא בקרור .. וככל שהזמן מתארך נעשה קימחע .
22. זני תפוחים חדשים
אמנון ,   מרכז   (21.09.16)
יישר כח לעמוס לוין לאלקנה בן ישר וליובל .עוגני מנהל החווה תי
23. כל הזנים קיימים בשוק האיכרים בנמל
אוהב תפוחים ,   תל אביב   (21.09.16)
אני כבר שנים קונה שם וישנו בחור , לא צעיר, שמגיע מלימן בגליל העליון הוא חקלאי תפוחים וכל הזנים המופיעים בכתבה נמצאים אצלו בדוכן,,,בנוסף יש לו גם דבש מצויין תהנו
24. תתביישו על השמות הזרים לתפוחים!!!
למה לא שמות ישראלים?   (21.09.16)
25. ועדיין למצוא בסופר תפוחים קשים זו משימה בלתי אפשרית
(20.09.16)
משימה בלתי אפשרית. כמעט תמיד הם קמחיים ועם הרבה כתמים חומים מ״מכות״ או נפילות. ומה נסגר עם הפינק קריספי או פינק ליידי? עולים 14 ש״ח לקילו ובלתי אכילים
26. והמחירים לקילו - חייבים לקחת משכנתה לפני הקנייה
שלום, נצרת עלית   (21.09.16)
זו הסיבה שהתוצרת הזו תימכר לחו"ל ובארץ יימכר רק סוג ב' ובררה.
27. אין על פינק ליידי, זן מלא עסיס, ומתוק. היתר זבל
קיבוצניק ,   דרום   (21.09.16)
כל יתר סוגי התפוחים, לא שווים את מאמץ הגריסה שלהם. אה כן, ויש את הקטע של המחיר המופקע, ממש מוגזם
28. אני לא מבין דבר אחד, בישראל יש מכון להשבחת פירות וירקות
דן   (21.09.16)
ובשנים האחרונות טעם האגבניה והמלפפון זהים, כלומר בלי טעם וריח,
ואילו האגבניה הטורקית יותר טעימה ואין להם מכון השבחה ?!
29. אם אנחנו כזאת מעצמת תפוחי עץ מדוע מייבאים תפוחים יקרים מאוסט
שלא לדבר על אגסים מג   (21.09.16)
30. אנו, הצורכים הרבה תפוחים בחורף, קונים אותם בשוק החקלאים במיק
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (22.09.16)
אנו, הצורכים הרבה תפוחים בחורף, קונים אותם בשוק החקלאים במיקום המנוניטים.
בחיים שלי לא ראיתי את ה"אורורה", אף כי הוא תפוח קנדי. השם הנכון שלו הוא Aurora Golden Gala.
התפוח העליון שלנו בטעם נקרא RUSSET. זה תפוח ידוע מזה הרבה שנים ויש לו טעם מיוחד -.. לא יכול לתאר את זה - ונראה חום בהיר כאשר הוא בשל. מחירו הכי גבוה - 40 $ דולרים קנדים עבור כ 13 ק"ג. אנחנו קונים תפוחים כבושל וחצי בושל = 26 ק"ג ו -13 ק"ג. הם מתייבשים די מהר בחדר קריר, כך שאנו צורכים אותם בראשונה. גם קשה להשיג אותו !
תפוח אחר יקר הוא ה MATSU - צהוב / ירוק.
לפאי נשתמש בתפוחים חמוצים ואלה זולים.
12 - פוג'י הוא מסין ואנחנו לא נוגעים בסיניים ... !!! - טונות של חומרים כימיים !
4 - אנחנו מקבלים תפוחים מדרום אפריקה וזילנד(גם מסין, אבל כמו שאני אומר לעיל, אנו לא נוגעים בהם, גם אם הם זולים יותר ...). תפוחים אלה מובלים בקירור ואפילו התפוחים הקנדיים שלנו נשמרים בקירור ועדיין יש להם טעם טוב אחרי חודשים - המרקם שלהם לא משתנה.
- ו, יש לכם חוקי צרכנות מחורבנים בישראל - כאן, החוק אומר כי המוכר חיב להראות את המקור ואת האיכות (יש 3 איכויות).
- וכמובן תפוחים (כמו כל התוצרת) מרוססים ואני לא מאמין אפילו לרגע אחד כי מה שנקרא "אורגני" זה לא מרוסס - זה עבור פראיירים ...! תגידו לי חכמים "אורגניים"(כולל הבעונים והצמחונים), כיצד מונעים את התולעים בתפוחים וכל התוצרת ???
תגובות נוספות
חזרה לכתבה