|
1. אכן שנה מוצלחת, שירבו עוד כמותה!
|
|
|
2. ישראלים מסריחים לא מתקרבים לקרסוליים שלנו. ועל מחירים אני
בגלל לא מדבר. לנו יש שפע, איכות ומחיר על הריצפה. לישראלים המסריחים יש רק שוקולד וצחנה
|
|
|
3. העראיס, טעים באופן מיוחד!
|
|
|
פתחו כי אין מי שישקיע בהם. אלק, פסד פוד קאז׳ואל, דפארים אמרנו?
|
|
|
5. באקארו
צביקה עשת , |
בני ציון |
|
(02.10.16) |
מסעדת באקארו BUCKAROO
|
|
|
|
|
|
|
בוקר טוב עריס ולא אמצאה תל אביבית בכל מסעדה ערבית שמכבדת את עצמה יש את המנה הזאת
|
|
|
9. הייתם ונשארתם עם פרובינציאלי.
האוכל שלכם עדיין כשר ונחות, כל ה"שפים" שלכם מתעסקים יותר בטלוויזיה מאשר בבישול, חומרי הגלם שלכם נחותים (כל שמני הקנולה, מרגרינה, פודינג וניל ושאר אבקות המרק), ואתם בעיקר מטפחים תרבות אחת של אוכל - מרוקאית ו/או אוכל מופגז סוכר כך שבכל מקרה לא מרגישים בטעמו (מה שמחפה על רמת חומרי הגלם). אה, ועדיין אין מסעדה שאפילו קרובה לכוכב מישלן בישראל.
עשו את החשבון שלכם.
|
|
|
10. שנה טובה רק תדאגו למחירים שפויים
|
|
|
11. אני ממליץ על מסעדת רוסטיקו מת"א- מסעדה איטלקית מעולה !
מנות מנצחות !
| |