|
לאכול אותו ?טרי או מבושל?
|
|
|
|
|
4. מיץ סלק טעים ,גם בתנור או בסלט
|
|
|
5. קאמבק? היה איזה מחסור בסלק בארץ?
|
|
|
6. ירק נפלא טעים מתוק נהדר. מה עם מתכונים?
|
|
|
7. טעים בכל צורה. אוהבת סלק מאוד
|
|
|
8. לאחר שנים בהן נדחק? מי דחק אותו בדיוק?
אני ומשפחתי אוכלים סלק אדום (ולפת מבושלים יחדיו) זה עידן ועידנים. מה שיותר מרגיז אותי הוא שלא ניתן לקנות את הסלק יחד עם העלים המצוינים למרקים ומנות אחרות. נדמה לי שהשם באנגלית הנו swiss chard. מישהו יודע מה עושים איתם?
|
|
|
9. העיראקים לא שכחו אף פעם את הסלק
כל יום שישי אנחנו או |
|
|
(17.03.17) |
אנחנו אוכלים כל יום שישי קובה אדומה ומלא סלק ומחללה - לפת, גזר, וסלק כבוש יש כל השבוע אוכלים עם כל דבר
|
|
|
|
|
11. ומה לגבי סכרתיים ? מותר?
|
|
|
12. רובהירקות והפירות תורמים לבריאותנו בתנאי שהם ללא חומרי הדברה
הבעיה מתחילה כשמפזרים רעל, ועוד ללא פיקוח הדוק על הכמויות
|
|
|
13. זה מעלה את רמת הסוכר בדם
שתיתי מספר חודשים מיץ סלק וגם אכלתי ובנוסף רמת הסוכר שלי עלתה מעל לנורמה.כשהורדתי את מספר הצריכות זה התייצב.מעבר לכך,הסלק הוא ירק מחונן ובריא מאוד
|
|
|
14. לי סלק משפר את הזיקפה
|
|
|
15. אין כמו סלק עזר לי מאוד לירידה במשקל כדאי לקרוא
תראו גוגל "יחיאל שהוריד 100 קילו", מיטה המומחים בשידור המליצו על הדיאטה הזו. תראו את השידור בגוגל "יחיאל שהוריד 100 קילו"
|
|
|
16. חשוב לניכוי הכבד אבל אסור כמות גדולה יוצר שלשולים חריפים !
|
|
|
17. חבל שלא צורפו מתכונים.
|
|
|
18. אני פורס אותו חם לפרוסות בעובי מ"מ ומפזר מלח גס ולימון
|
|
|
19. מכיל גם בטאין שעוזר לפיתוח גוף
|
|
|
20. ****אאאאך על הסלק של אישתי,מעדן!
|
|
|
21. תוסף beet root הוא גם משמש כ..
nitric oxide..מגביר ספיגת הארגינין קחי לפני אימון :)
|
|
|
|
|
23. אז ככה -לוקחים מגזין מחו"ל שעושה כתבה על הקאמבק ...
מתרגמים מתבלים ומעלים לאתר והופה- יש כתבה של חדשנות על ירק שממילא יש אותו כל השנה בשפע במחלקת הירקות. שום דבר לא חדש. רק שבארמקיהבה מרבית האוכלוסיה לא אוכלת ירק ופרי או אוכלת הכל מעובד ומלאכותי זה ממש חדש . להפתעתי הכותבת לא עובדת בסוםרפרםש בטח מוכרים כמוסות סלק לאדיוטים. ומשלמים לאתר על חסויות מבישות ומטופשות בחסות הרוקחת .
|
|
|
24. אז מה , הפולנים צודקים שוב.?
|
|
|
המיץ מלא בסוכר ומעלה את רמת הסוכר כמו כול פרי או ערק עשיר סוכר שמתפרק
|
|
|
26. כתבה מצוינת!!!
פרופ' שמואל אדלשטיין , |
מרכז |
|
(18.03.17) |
|
|
|
סלק עדיף לא מבושל. או מיץ. סלק מבושל מעלה סוכר
|
|
|
מאשר להרתיח אותו שלם עד כדי בישול לפרוס ולאכול כסלט או מנת ירק
|
|
|
29. איזה קמבק , תמיד היה פה
|
|
|
|