בריאות  מגזין מנטה - ישן
הקאמבק הבלתי צפוי של הסלק לעולם הבריאות
ד"ר יפה שיר־רז, מגזין "מנטה"
פורסם: 18.03.17, 10:18
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-31 דיונים
1. איך
תמי   (17.03.17)
לאכול אותו ?טרי או מבושל?
2. היה ונשאר ירק מגעיל!
(17.03.17)
4. מיץ סלק טעים ,גם בתנור או בסלט
לבריאות   (17.03.17)
5. קאמבק? היה איזה מחסור בסלק בארץ?
(17.03.17)
6. ירק נפלא טעים מתוק נהדר. מה עם מתכונים?
רננה   (17.03.17)
7. טעים בכל צורה. אוהבת סלק מאוד
דפנה   (17.03.17)
8. לאחר שנים בהן נדחק? מי דחק אותו בדיוק?
(17.03.17)
אני ומשפחתי אוכלים סלק אדום (ולפת מבושלים יחדיו) זה עידן ועידנים. מה שיותר מרגיז אותי הוא שלא ניתן לקנות את הסלק יחד עם העלים המצוינים למרקים ומנות אחרות. נדמה לי שהשם באנגלית הנו swiss chard. מישהו יודע מה עושים איתם?
9. העיראקים לא שכחו אף פעם את הסלק
כל יום שישי אנחנו או   (17.03.17)
אנחנו אוכלים כל יום שישי קובה אדומה ומלא סלק
ומחללה - לפת, גזר, וסלק כבוש יש כל השבוע אוכלים עם כל דבר

10. בורשט
גד   (17.03.17)
11. ומה לגבי סכרתיים ? מותר?
לירז   (17.03.17)
12. רובהירקות והפירות תורמים לבריאותנו בתנאי שהם ללא חומרי הדברה
חיפה   (17.03.17)
הבעיה מתחילה כשמפזרים רעל, ועוד ללא פיקוח הדוק על הכמויות
13. זה מעלה את רמת הסוכר בדם
זהירות   (17.03.17)
שתיתי מספר חודשים מיץ סלק וגם אכלתי ובנוסף רמת הסוכר שלי עלתה מעל לנורמה.כשהורדתי את מספר הצריכות זה התייצב.מעבר לכך,הסלק הוא ירק מחונן ובריא מאוד
14. לי סלק משפר את הזיקפה
דן   (17.03.17)
15. אין כמו סלק עזר לי מאוד לירידה במשקל כדאי לקרוא
חזי   (17.03.17)
תראו גוגל "יחיאל שהוריד 100 קילו", מיטה המומחים בשידור המליצו על הדיאטה הזו. תראו את השידור בגוגל "יחיאל שהוריד 100 קילו"
16. חשוב לניכוי הכבד אבל אסור כמות גדולה יוצר שלשולים חריפים !
שישקו ,   רג   (17.03.17)
17. חבל שלא צורפו מתכונים.
(17.03.17)
18. אני פורס אותו חם לפרוסות בעובי מ"מ ומפזר מלח גס ולימון
בוב   (17.03.17)
19. מכיל גם בטאין שעוזר לפיתוח גוף
(17.03.17)
20. ****אאאאך על הסלק של אישתי,מעדן!
שתיקת הכבשים   (17.03.17)
21. תוסף beet root הוא גם משמש כ..
רונן   (17.03.17)
nitric oxide..מגביר ספיגת הארגינין
קחי לפני אימון :)
22. למה אין מתכונים?
אילן   (17.03.17)
23. אז ככה -לוקחים מגזין מחו"ל שעושה כתבה על הקאמבק ...
שביט   (18.03.17)
מתרגמים מתבלים ומעלים לאתר והופה- יש כתבה של חדשנות על ירק שממילא יש אותו כל השנה בשפע במחלקת הירקות. שום דבר לא חדש. רק שבארמקיהבה מרבית האוכלוסיה לא אוכלת ירק ופרי או אוכלת הכל מעובד ומלאכותי זה ממש חדש . להפתעתי הכותבת לא עובדת בסוםרפרםש בטח מוכרים כמוסות סלק לאדיוטים. ומשלמים לאתר על חסויות מבישות ומטופשות בחסות הרוקחת .
24. אז מה , הפולנים צודקים שוב.?
תמי   (18.03.17)
25. מלא בסיכר
אהרון   (18.03.17)
המיץ מלא בסוכר ומעלה את רמת הסוכר כמו כול פרי או ערק עשיר סוכר שמתפרק
26. כתבה מצוינת!!!
פרופ' שמואל אדלשטיין ,   מרכז   (18.03.17)
27. סלק
דינה   (18.03.17)
סלק עדיף לא מבושל. או מיץ. סלק מבושל מעלה סוכר
28. לא צריך יותר
אני ,   דרום   (18.03.17)
מאשר להרתיח אותו שלם עד כדי בישול לפרוס ולאכול כסלט או מנת ירק
29. איזה קמבק , תמיד היה פה
אחד   (18.03.17)
30. סלק
חנה   (18.03.17)
תמיד היה וטוב שכל
תגובות נוספות
חזרה לכתבה