אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט
יהונתן בורוביץ'
פורסם: 20.11.16, 08:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-23 דיונים
1. הרסתם עם הגבינה!
יוליה   (20.11.16)
2. נערים מיבנה שבעטו בעז ובארנבת נשלחו למעצר
חמלה   (20.11.16)
אבל להתעלל בעגלים ובפרות ולרצוח אותם, זה בסדר גמור.
3. תגובות על הפרמזן עוד 3...2...1...
חוזה עתידות   (20.11.16)
4. מה אתם מסתלבטים
חי בסרט   (20.11.16)
קרפצ'ו טיפה יותר עבה שמכינים על צלחת חמה ?

נו באמת !!!!!


5. שמן, שמן, שמן, מלח ולקינוח עוד שמן
iv   (20.11.16)
6. זה לא כשר
(20.11.16)
הפעם איגזמתם
7. שדרוג המתכון בלי גופה
אחד   (20.11.16)
אפשר לשדרג את המתכון בלי 200 גרם גופה ו 50 גרם גבינת סבל?
8. לכו לעזאזל מפיצי טרפות
(20.11.16)
9. מלח פציפי לא טוב?
(20.11.16)
זכור לי במעומעם מקורס מבוא לאוקיאנוגרפיה שריכוזי המינרלים בכל האוקיאנוסים די דומים.
10. טבעוניים
כותב אמת   (20.11.16)
הלוואי ותיחנקו מהגרגיר הבא שתכניסו לפה המלוכלך שלכם. דיי עזבו את הצלחת של האחר
11. זה בדיוק קרפצ'יו . אם נרצה סטייק-נעשה על האש
רינה   (20.11.16)
למה לקלקל את הקפרצ'יו עם חימום הצלחת???
מרוב שרוצים לחדש ולשנות רק הורסים.
12. יופי של רעיון. אהבתי!
רק יותר מדי לימון ,   יש פה   (20.11.16)
13. אולי נציגי 2 הדתות. הטבעונית והיהודית יעזבו לנו את הצלחת...
ליברטראן ,   במרכז   (21.11.16)
נראה טעים. אנסה השבוע.
14. חופן מלח?? 50 גרם גבינה?? מרכיבים שהורגים את הטעם
ב.ק. ,   סו-שף   (20.11.16)
15. תאכל את קינוחי המרגרינה שלך ותשתוק!
(21.11.16)
16. "שף" יהונתן בורוביץ ', חופן מלח אטלנטי ??? זה בטוח טיול, ישר
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (21.11.16)
"שף" יהונתן בורוביץ ', חופן מלח אטלנטי ??? זה בטוח טיול, ישר לרופא ! מאוד דלישס בבית החולים...
חופן של מלח שווה 2.5 כפות = 7.5 כפיות ועוד 1/8 כפית מהפרמזן - כל זה עבור מנה אחת !
האם אתה יודע משהו על אוכל? האם אתה מבין להיכן אתה שולח האנשים ???
17. איפה הטוויסט? מחפש את הוופל ולא מוצא!
אפריים   (21.11.16)
18. הטבעונאצים יכולים לאיים ולקלל כמה שבא להם, הם כקליפת השום.
(21.11.16)
19. ניתן להחליף את הפרמזן בטחינה גלמית, רק לא של "הנסיך"...
עפיף חפיף   (21.11.16)
מצאו שם סלמונלה!
20. בושה! מתכון רווי דם וסבל בשביל ארוחה עלובה
ירון   (21.11.16)
21. מי שרוצח חיות למאכל הוא ליטרלי תת אדם אונטרמנש
עידן ,   תל אביב האדומה   (22.11.16)
22. יהונתן בורוביץ'
(22.11.16)
מעניין היכן אתה מניח את הצלחת הרותחת לאחר שהוצאת אותה מהתנור? על השולחן במטבח? זה הרי דבר מסוכן מאוד ובעיקר אם יש ילדים בסביבה, אז את ההצעות האלה תשאיר לעצמך ולמסעדה שלך, סטייק טוב עושים במחבת ומרחיקים את הילדים בזמן הכנתו, נותנים לו לנוח כמה דקות טובות כדי שהמיצים שיש בו יתייצבו ואז פורסים לפרוסות דקות ומכינים סנדוויצ'ים מדליקים. עם בצל מטוגן קצת חסה ערבית וקצת רוטב מיונז מעורבב עם קצת סחוג או רוטב סיני חריף מתוק. ועגבניה ומלפפונים בחומץ. ולמחבת שטיגנו בו את הסטיק ואחריו את הבצל, אפשר להוסיף קצת יין אדום וקצת מאוד מים ולצמצם את הנוזלים ונוצר רוטב מדליק לסנדוויץ לא צריך להכניס את העם לתעלולים מסוכנים לבריאותם.
23. ליואב ה"חכם" מ -16 שלי לכולכם החכמים שיודעים את הכל שנותנים
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (27.11.16)
ליואב ה"חכם" מ -16 שלי לכולכם החכמים שיודעים את הכל שנותנים לי את השלילים :
אתם עיוורים כדי לראות את הילדים השמנים סביבם השותים משקאות ממותקים מפני שהם מכורים למזון מעובד מלוח, חטיפים(אשר מלוחים בין כך וכך), בישול ביתי מלוח מאוד, מסעדות, מזון מהיר, וכו '
זו אחת הסיבות שהם אסרו מזונות מוכים במכונות, המזון המהיר בבתי הספר בטורונטו!
להזכיר לכם כי הגוף יכול לתפקד רק עם 300 מ"ג נתרן רק ביום. "בריאות קנדה (משרד ממשלתי) מייעץ לצרוך לא יותר מ 1000 מ"ג נתרן ליום !!!
כך מר יואב, למלות את עצמך עם המלח - הסוף שלך יבוא מוקדם מאשר מאוחר ...!
תגובות נוספות
חזרה לכתבה