אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת
מאיר אלאלוף
פורסם: 27.11.16, 11:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 25 תגובות ב-11 דיונים
1. יופי. אבל היכן מוצאים באפאלו טריה פה בארץ.זאת הגבינה לקפרזה
עודד ,   תל אביב   (27.11.16)
2. יופי של רעיון ויופי של סלט. אבל אל תשכחו את סלט הקפרזה
מויש שף   (27.11.16)
כי זה לא
3. כדאי לוותר על הנאצירלה או להחליף בגבינת קשיו
גוף הפרה ,   זירה של אלימות   (27.11.16)
4. בצל בקפרזה? הצילו...הורגים לי את הקפרזה
אנג'לו   (27.11.16)
מילא לעשות מזה עאלק סושי ,אבל להוסיף לזה בצל ??? יש גבול
5. בקיצור, לקחתם סלט קלאסי וקליל והרסתם לו את הצורה והטעם
לפחות אל תקראו לזה ,   קפרזה.   (27.11.16)
זוועה
6. אומרים??
בני   (27.11.16)
אומרים שבשירפה בנטף נישרפה כליל מיסעדה בבעלות של שמאלנית קיצונית גרבוזונית שמאמינה ומטיפה לדו קיום ושלום זה נכון????????!!!!!!!
7. סליחה, זה מתכון? לגלגל במקום לפרוס. וואו. לזה דרוש שף!
(27.11.16)
8. אצלנו בכפר טודרא מכינים קפרזה עם בשר של גדי
(27.11.16)
9. עבודה קשהה
(28.11.16)
כל הפואנטה של הקפרזה ,זה שזה סלט קל ומהיר.ציק צק לערבב סויה עם שמן זית,ועם קיסם לתפוס את העגבנית שרי,בזיליקום וכדור מוצרלה. לא תהליך של שבע שעות בישולים כולה בשביל סלטון קטנטון
10. שף,
(28.11.16)
את האורגולה שדוחפים בכל חור באוכל, תשאיר לפרות כי זה האוכל שלהן ולא של בני אדם. זה הירק הכי מגעיל שיש בעולם ומקלקל לא רק את הקפר(י)זה אלא גם את מצב הרוח. לא שייך לקפרזה בשום אופן אפילו לא כשיכלול כי הוא הורס. והשוויץ בסוף: "עלי בזיל"...
אפשר לחשוב שזה עושה את האוכל לטעים יותר.
11. את הסושי -הפרזה במסעדת נוץ ברמת השרון מכינים משאריות
יעקב יניב ,   מרכז   (28.11.16)
את הסושי -הפרזה במסעדת נוץ ברמת השרון מכינים משאריות
חזרה לכתבה