כלכלה  סופרברנדס 2016  מזון, משקאות
השנה בה מאפיית אנג'ל חזרה לילדות
דלית כ"ץ
פורסם: 17.11.16, 18:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות ב-3 דיונים
1. הלחמים הרכים הפרוסים מאוד לא טעימים וחדלתי לקנותם
לשפר את הלחמים!   (11.12.16)
עצוב שמחירי הלחם הפרוס שמיוצר במאפיות העממיות גרוע בטעמו ואנו נאלצים לרכוש לחם, שפעם היה זמין לכל אחד במחיר נורמלי,במאפיות בוטיק שעלו על העגלה של רווח קל ומחירי הלחם שם הם מחירי רצח לא הוגנים. כל אחד היום מייצר כמה עשרות לחמי שאור וגובה מחיר לא רציונלי. אופה זעיר לא יכול להתפרנס מזה ולכן צריך אולי להתאחד ולהקים מאפייה גדולה יותר ולא לנצל לרעה את צרכי הצרכן. 19-20 שקל לכיכר שבקושי מספיקה ל-2 אנשים ביום זה ממש מוגזם!
2. לחמי המחמצת של הסופרמרקטים והמאפיות הגדולות מאכזבים
סתם תפוחים   (11.12.16)
אולי משפרי האפיה שמתפיחים את הלחם ומייצרים קרום קשר מטעה לא מגיעים לרמה הדרושה מלחם בוטיק?
כל עוד ינסו לעבוד על הצרכן ולמכור מוצר דמוי לחם שאור כפרי אמיתי, זה לא יצליח. שיפסיקו לעבוד על הצרכן כדי שיקנה לחם זול במחיר בוטיק!
3. לחם "פשוט מלא" אחלה לחם טעים מיוחד ומחזיק המון זמן, תודה
ישראל   (11.05.21)
חזרה לכתבה