אוכל  מדורים  בואו לאכול
ארוחה בסיר: נזיד עדשים עם עלים ופסטה ביתית
מיכל וקסמן
פורסם: 22.11.16, 10:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-13 דיונים
1. שדרוג הנזיד יכול להעשות ע"י שמנת או יוגורט!
(22.11.16)
2. מגניב!!!
מרב ,   ירושלים   (22.11.16)
3. תוסיפו בשר יהיה טעים יותר
אילנית   (22.11.16)
4. שאלה: כמה מנות יש בתבשיל הזה?
(22.11.16)
5. המתכון לפסטה שגוי!!!
(22.11.16)
צריך הרבה יותר נוזלים. או חצי כוס מים או שתי ביצים.

אבל חוץ מזה המתכון בכללותו מצוין.
6. נראה כל כך טעים ומנחם
לילי   (22.11.16)
ומצויין שאפשר להסתדר ללא בשר.
7. בין המתכונים הגרועים והמיותרים ביותר שנתקלתי בהם
(22.11.16)
שום דבר לא מתחבר במתכון המשונה והמבחיל הזה. עולש, עדשים, בצק
8. המשפט מנחם!!!!
מישהי ,   יבנה   (22.11.16)
מה מנחם את מי לנחם,והאם כשאוכלים נהנים,או מנוחמים,מה הקשר לאוכל משפט טיפשי ובדרך כלל שומעים במאסטר שף כשאין משהו חכם לשמוע מפי הגברת השופטת...
9. בלי בשר או דג? מה זה? אוכל בשביל הפרה שלי???
(22.11.16)
10. יצא מעולה!
(23.11.16)
הכנתי עם מנגולד.
רק צריך הרבה יותר מים בשביל הבצק לפסטה.
11. זה מאכל פרסי שנקרא רשתה-RESHTE.
האלמונית   (23.11.16)
במיוחד אם מכינים את האטריות בבית ולא קנוי בחנות, כמו שאמא ז"ל הייתה מכינה.
12. נזיד מחוני נהדר. איזה כיף בלי בשר
:)   (11.12.16)
13. מ ע ו ל ה !!!
אילה   (28.11.17)
הכנתי ויצא מעולה! ואכן הבצק זקוק ליותר מים ממה שצויין במתכון אבל מרגישים לבד כמה להוסיף כך שזו לא בעיה.
חזרה לכתבה