|
1. מרק דלעת מהדר בתוספת של שמנת חמוצה! לא לפספס!
|
|
|
2. והכי טעים לה לדלעת גם שמנת לבישול אחת.בתאבון
|
|
|
3. טיפ: במקום לקלף שזה סיוט
פשוט אופים את הדלעת 20 דקות – גם הקליפה יורדת וגם הטעם מתחזק
|
|
|
4. תודה. הכנתי עם ציר ירקות וחלב אגוזי לוז ויצא מדהים
אבל עם דלורית ובלי טימין ופטרוזיליה כי נגמר. וגם קצת גראם מסאלה.
|
|
|
5. איפה הדלעות הקטנות היפות .?
|
|
|
|
|
7. מרק דלעת אמריקני-מתוק עם שמנת מתוקה ובצל טחון
מיכל , |
ברוקלין |
|
(30.11.16) |
|
|
|
8. מוסיפה עדשים אדומות להעשרת המרק
כדי להעשיר תזונתית את המרק חצי כוס עדשים אדומות המתבשלות עם הירקות הן תוספת חשובה!
| |