אוכל  מדורים  סיר שמח
לא עוצרת בכתום: 2 מתכונים למרק דלעת
רותי קינן
פורסם: 30.11.16, 09:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-8 דיונים
1. מרק דלעת מהדר בתוספת של שמנת חמוצה! לא לפספס!
(30.11.16)
2. והכי טעים לה לדלעת גם שמנת לבישול אחת.בתאבון
(30.11.16)
3. טיפ: במקום לקלף שזה סיוט
(30.11.16)
פשוט אופים את הדלעת 20 דקות – גם הקליפה יורדת וגם הטעם מתחזק
4. תודה. הכנתי עם ציר ירקות וחלב אגוזי לוז ויצא מדהים
בריא ומוסרי   (30.11.16)
אבל עם דלורית ובלי טימין ופטרוזיליה כי נגמר.
וגם קצת גראם מסאלה.

5. איפה הדלעות הקטנות היפות .?
יהודית   (30.11.16)
6. חומוס, מוסיף המון
ITZIKA   (30.11.16)
7. מרק דלעת אמריקני-מתוק עם שמנת מתוקה ובצל טחון
מיכל ,   ברוקלין   (30.11.16)
8. מוסיפה עדשים אדומות להעשרת המרק
מבשלת   (30.11.16)
כדי להעשיר תזונתית את המרק חצי כוס עדשים אדומות המתבשלות עם הירקות הן תוספת חשובה!
חזרה לכתבה