אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה מכין קישואים בתנור
שגב משה
פורסם: 01.12.16, 11:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-11 דיונים
2. למה לקלקל עם טונה מקופסה????
סביבון   (01.12.16)
אפשר עוד גבינות, ירקות, חריף מכל סוג שאוהבים
3. איפה תגובה 1??
(01.12.16)
אי
4. תענוג
בון   (01.12.16)
הגרבוזונים השמאלנים שאוהבים נישואים פתוחים נהנים ליראות את הנשים והבנות שלהם פותחות רגליים לכול דכפין מה יהיה גרבוזונים שמאלנים מתיי מתיי תיהיו כבר בני אדם?????
5. שמן זית ורוטב דגים בלבד ! לא צריך שימורים
ר מ   (01.12.16)
6. קישוא זה אמא ועגבניה זה תינוק!!!
(01.12.16)
ומגדלים אותם בסבל ועינויים!!!
7. את זה אני בטוח לא מוסיף
לתיקיית המתכונים.   (02.12.16)

8. גועל נפש, זה מתכון? קורא לעצמו שף?
(02.12.16)
9. אני מת על הקישו של שגב
בבון ים   (02.12.16)
10. 6, מצוין מאוד עבור הטבעונים \ צמחונים המטורפים !!! אבל הנה ע
dany ,   TORONTO - טורונטו   (02.12.16)
6, מצוין מאוד עבור הטבעונים \ צמחונים המטורפים !!!
אבל הנה עוד "שף" משתגע - 1 כף מלח ולפי ההרגלים שלכם זה הופך ל 1.5 כפות.
להוסיף את המלח מן הטונה - ואתם מקבלים "כמעט" הרעלת מלח ..., אבל זה "נותן" טעם מעולה למכורים ומסכנים הילדים השמנים !
11. מתכון משונה. ומה הקטע של תרסיס השמן? נראה די מיותר
נ   (05.12.16)
12. מרוב עיסוקים הוא הולך ליפול - ביקור מאכזב בברזל
ארז   (05.12.16)
רפיון משמעת - אין תיאור טוב מכך לתאר את החוויה הגרועה שהיתה לנו בשבת האחרונה 3/12/16 במסעדה שלו ברחוב הברזל.
בשנים האחרונות ביקרתי במסעדה למעלה מ-20 פעמים - ארוחות צהרים (עיסקיות), ארוחות ערב עם לקוחות, ארוחות משפחתיות כך שאני יודע למה לצפות מהמסעדה אבל הפעם....פשוט ביזיון.
מהכניסה ועד היציאה השירות לא תאם מסעדת שף אלא מסעדת פועלים.
בכניסה, הבחורה בכניסה (יש הקוראים לה מארחת) היתה עסוקה בשיחת חולין עם שתי עובדות אחרות ובקושי העיפה לעברינו מבט כשחיפשה אותנו ברשימת ההזמנות.

המלצרית שניגשה אלינו היתה נטולת הבאה. נראה שלא בא לה לעבוד היום.
הכסאות היו צפופים עד כדי כך שהמלצרית ביקשה - "אפשר להביא לי את הדברים מהשולחן" - לא שאכפת לי לעזור לה אבל כאשר כל האווירה לא חיובית זה ממש מעצבן.
כמעט אמרתי לה שנתחלק בטיפ.
ההתרגשות היחידה שהיתה, היתה כאשר הגיע עובד לשעבר שבא לקחת כסף מהמסעדה ואז מספר מלצרים התגודדו סביבו בחיבוקים ונשיקות....איך אני יודע? כנראה שהיו מספיק רעשנים בעת שמחתם.
האוכל היה טוב, אבל השירות. עד שהחלטנו על קינוח מתפריט המיוחדים, נאמר לנו שאין הערב קינוח זה - אז למה לא אמרתם מראש?

בפעמים הקודמות שישבנו במסעדה, תמיד קיבלנו פינוק קטן עם איחול "זה ממשה". ברור שהוא לא היה במסעדה זמן רב אבל תמיד היה נחמד.

ביציאה מהמסעדה אותה חמוצת פנים שישבה בכניסה היתה עסוקה בנייד שלה ואפילו לא טרחה להגיד "תודה, שלום, תודה שבאתם" או כל אחד מהמשפטים המובנים שאומרים להן להגיד.

בקיצור, האוכל עדיין טוב אבל השירות רחוק מלהיות שירות איכותי....
משה אם לא תתפוס פיקוד מחדש ותטפל בשירות כפי שהיה......אתה בדרך למטה....
תפסת מרובה לא תפסת....





חזרה לכתבה