אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה: תבשיל חורפי של כתף בקר
שגב משה
פורסם: 08.12.16, 09:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-17 דיונים
1. נהדר! זה מה שאני הולך לבשל בשבת!
(08.12.16)
2. אבל למה להרוס בשר טוב עם קמח ושמן קנולה?
יהואש   (08.12.16)

3. לא הבנתי כמעט כלום
Adi Slektit   (08.12.16)
הסרטון מדבר על סיר לחץ, טיגון בו והוספת היין, המים והקפה מבלי שצוין משך הבישול.

לעומת זאת..., בכתבה נכתב ש...

מקמחים, מנערים לפני הצלייה (אז צלייה או סיר לחץ?).
לאחר מכן מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר אפייה ובנייר אלומיניום ומכניסים לתנור (
170 מעלות טורבו למשך 3 שעות)

מה פספסתי?

בבקשה הסבר
4. מכניסים הבשר לסיר לחץ לכמה זמן ?
גל   (08.12.16)
5. שעועית זה רצח
חיימון   (08.12.16)
6. פרות חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
זה מוכח מדעית   (08.12.16)
7. למה כ"כ הרבה שלבים במקום הכל בסיר וזה אחלה!
(08.12.16)
8. שגב אתה מבשל לא כשר ואחרי זה מתפלא למה המסעדות שלך נכשלות
(08.12.16)
9. יש לי מתקון לתבשיל חורפי לעכוז סלב.
(08.12.16)
10. ומה????
המי   (08.12.16)
ומה אומרת על זה אימא של מירב מיכאלי מהמחנה הציוני שהיתנגדה להנפת דגל המדינה במישחקיי הפועל תא
11. שגב שלום, ראיתי פעם בתכנית שלך שאתה מבקש מהצופים לקפל
אנה   (08.12.16)
את המכסים של קופסת השימורים משום שחתולים שמחטטים בפחים עלולים להיחתך. אז רק לידיעתך, גם כששוחטים פרה בעוד ילדיה צופים בה (ולהיפך), גם אז היא עלולה להיחתך. וברצינות, אתה נראה לי אדם מוסרי, אז כדאי שתבקר פעם במפטמה או במשחטה ותבין שאנו גורמים יסורי תופת לבעלי חיים רגישים ומרגישים, לאורך כל חייהם ולא רק בעת השחיטה הזוועתית, אז אולי הגיע הזמן להפסיק.
12. קירות שקופים
(08.12.16)

13. טבעונים וצמחונים - נמאסתם ! צאו לנו מהצלחת !
דדו   (08.12.16)
14. ברצינות? כמה שילמו לך מהחברה של התרסיס קנולה?
מתן   (09.12.16)
אתה מטגן בשר עם תרסיס קנולה ועושה אנטיפסטי עם תרסיס קנולה?
לא צריך להיות שף גדול כדי להבין שלא מבשלים ככה ואף טבח או שף לא יעשו דבר כזה.

כנראה צריך את הכסף מהחסות שמקבל מהחברה של התרסיס קנולה.
15. Unreal
Elizabeth ,   West vancouver   (08.12.16)
I was in his restaurant in Rishon lezion and it was a very traumatic experience. The prices are out of this world. Just for example we ordered mango juice for a 4years old child. They brought the juice in wine glass and charged us 26NIS. Unreal. I would never visit this restaurant again and would never recommend it to any one. Nothing justify these higher prices. People are stupid to pay 2to3 times for the food with the same quality with much less money. How greedy people can be? Don't go there .
16. המסעדות של שגב מצליחות ביותר, רק המחיר בשמיים.
מסעדות מפוצצות   (08.12.16)
17. כתף בקר? עדיף שהכתף תיאר במקומה הטבעי
(11.12.16)
אתם לא שומעים את האירוניה במשפט הזה?? כתף בקר? מה תעשה הפרה בלי הכתף שלה? הפרה זקוקה לכתף שלה. אני לא אוכל כתפיים של אף אחד! זה לא עניין קל שבצלחת שלך יש כתף של איזה יצור !
חזרה לכתבה