|
31. שבוע הבא פתיתים עם נקניקיות? שניצל עם פירה?
|
|
|
32. די לעצלנות. יש סיבה לכך שמבשלים פסטה ורוטב בנפרד
ביחד זה לא זה , |
מנסיון |
|
(03.01.17) |
הפסטה לא מתבשלת כמו שצריך ומלאה עמילן והרוטב לא טעים כי הוא מבושל במים מהתחלה. בקיצור, יש דברים שלא צריך לקצר. לא מוצלח ולא מומלץ.
|
|
|
זה לא חדש בכלל אמא שלי מבשלת פסטה בצורה הזו שנים. זה נקרא בערבית שרבה . מבשלים את הפסטה יחד עם הרוטב. אבל הפסטה היא יבשה בצורה של קרניים, או פנה כך שהרוטב נכנס טוב לתוך הפסטה. בנוסף יש גם כאלו שמוסיפים פלה של דג לקראת סיום הבישול, זה מאד טעים. אוכלים את הפסטה עם סחיטה של לימון מעל כן כן לימון, את הרוטב שנשאר בצלחת מנגבים עם לחם טרי פשוט. זה באמת ארוחה מנחמת וטעימה.
|
|
|
34. תודה רבה ! מתכונים מעולים וקלים להכנה. אפשר לוותר על הפרמזן
או להחליף בשבבים של שמרי בירה.
|
|
|
35. רותי היקרה. תודה על המתכונים המעולים. אל תתייחסי לתגובות
המרושעות. גיבורי מקלדת הם בדרך כלל ילדי כאפות שמצאו לעצמם דרך נוחה ובטוחה לשחרר קיטור. טרם ניסיתי את המתכונים הפעם, אבל מנסיון המתכונים שלך תמיד מצליחים ולא נועדו לפרסם מוצרים או בתי עסק. מבחינתי את מחזיקה לבדך את המדור הזה, כל היתר זה תוכן ממומן. ותודה מיוחדת על המתכון המוסרי ללא פגיעה בבעלות החיים.
|
|
|
36. מעולם לא בישלתי פסטה ורוטב בנפרד. זה לא טעים ככה. תמיד ביחד.
להכין בנפרד זה אילוץ של מסעדות. וזה לא טעים כל כך כמו שזה ביחד. טוב שגילית זאת מאוחר מאשר בכלל לא. עכשיו כבר תביני איזה הבדל זה בטעם.
|
|
|
|
|
|
|
וואו טעים מאוד, נשמע מאוד טעים, טוב טעם.
|
|
|
40. אני
אנונימי , |
רמת אביב |
|
(05.01.17) |
אוהב לאכול פסטה
|
|
|
|
|
42. טעים מאוד. כל הכבוד ותודה רבה!!
רעיון מדהים!!! מכל מלמדי השכלתי
|
|
|
שאלה האם ניתן להוסיף רצועות חזה עוף לבישול כדי לקבל מנה בשרית ולהוריד את הפרמזן כדי לשמור על נושא הכשרות במידה ורוצים?
| |