אוכל  נבחרת השפים  אבי ביטון
לביבות מהלב: 2 מתכונים
אבי ביטון
פורסם: 23.12.16, 09:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-11 דיונים
1. נשמע מעולה.
שירי   (23.12.16)
2. נשמע טעים וקל להכנה. תודה!
יעל   (23.12.16)

3. אבי לשאלתך??????
אביב   (23.12.16)
סופגניה במילוי שוקולד קרמל מלוח וקראנץ בייגלה, מישהו???? זה כמו פריקסה בבצק פילו יש מישהו????? איפה הפריקסה???? אבי אין לך את זה! סתם חירטוט תתבייש!!
4. עדיף שוסי ממוחזר משאריות ממסעדת נוץ ברמת השרון
נורית גבע ,   הרצליה   (23.12.16)
עדיף שוסי ממוחזר משאריות ממסעדת נוץ ברמת השרון
5. עשה טובה, תתמקד בשירה דכאונית.
(23.12.16)
6. אבי הזה עם הסלק נראה מדהים
משה ,   פ"ת   (23.12.16)
אכין מחר בערב
7. טיפ לטיגון
יריב ,   השרון   (23.12.16)
לא לטגן בשמנים מזוככים.. זה ממש רעל !!! לטגן רק בשמן לא מזוכך כמו שמן זית או קוקוס.. ושלא יבלבלו לכם את המח שאי אפשר לטגן בשמן זית
8. לביבות מזויפות! רק מתפן"א בצל קמח ביצים מלח פלפל זהו!
ישראלה ,   חיפה   (23.12.16)
9. מה הקשר בין לביבות וסופגניות לחג החנוכה ?!
(24.12.16)
10. סלק זה מגעיל
ציונה   (24.12.16)
11. האבי ביטון, כמו "שפים" רבים, לא צריך לדחוף את האף שלו לתוך "
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (24.12.16)
האבי ביטון, כמו "שפים" רבים, לא צריך לדחוף את האף שלו לתוך "הבריאות" של מזונות ...
סטיביה - מעובדת עם חומרים כימיים רעילים!
הלביבות אולי אינן מדהימות באפייה, אבל יש להן טעם נפלא, בלי המלח - אנו חושבים שהן מצוינות !
אתם לא יכולים להיות מאושרים רק על ידי אכילת חצי סופגניה - החצי השני קורץ - אנחנו פשוט לא מכינים אותן !
- המתכון הראשון הוא נהדר, אבל בלי המלח - יש המון מלח בחרדל, ורק באפייה.
- מתכון שני: היינו משתמשים בבצל טרי, שום מלח ובאפייה.
אין פלא שאתם משמיים - מפטמים את עצמכם בזלילה, בכל חג ...
חזרה לכתבה