אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה
תיקי גולן
פורסם: 26.12.16, 09:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-24 דיונים
1. סוחטים ??? את מי ?
(26.12.16)
2. כמה מלח ???? זה הקטע הקשה
נעמה   (26.12.16)
3. כדאי מאוד לבשל קצת את תפוחי האדמה המגורדים
משה מיהופיץ   (26.12.16)
4. טיפ - מוסיפים גזר או שניים מגוררים, מעדן
(26.12.16)
5. פטרוזילה קצוצה תוסיף המון ממולץ בחום
נירית הדרתנית   (26.12.16)
6. תפו"א זה רצח!
(26.12.16)
7. אם לא עושים את זה בחנוכה זה לא ייצא טעים?
(26.12.16)
8. מחלת לב מהשמן הרב
(26.12.16)
9. את האזרחים ,מה לא ברור פה?
שרה'לה   (26.12.16)
10. בכל פעם שאת מוותרת על ביצה את מצילה אפרוח מהמטחנה
ביצים = אכזריות   (26.12.16)
בכל פעם שאת מוותרת על ביצה, את מצילה תרנגולת מחיים שלמים בתוך כלוב בגודל A4 ללא יכולת לזוז.
11. התפרק לי במחבת. היכן הטעות?
שיר   (26.12.16)

12. ליצמן לא מרשה לטגן. תפסיקו עם זה !
בשלונה   (26.12.16)
13. לא חידשתם לי כלום, כך אני עושה כבר 50 שנה!
א ,   ב   (26.12.16)
14. תזכרו - שלוש, שתיים, אחת - פלאצקי!
אחת ,   תא   (26.12.16)
שלושה תפוחי אדמה, שתי כפות קמח, אחד בצל (ואחד ביצה). מגררים תפודים ובצל על הקטן, מוסיפים השאר, מלח פלפל - ולטגן. פלאצקי מושלמים להגיש עם שמנת.
15. איזה פלפל הזכרתם מלח ופלפל וכמה ביצים
דני   (26.12.16)
16. מציעה להוסיף גם קינמון, נותן טאצ'
ליאת   (26.12.16)
17. למה לי הם מתפרקים ל"חוטים" תמיד?
(26.12.16)
18. התפוחי אדמה לא תמיד מתבשלים כל כך מהר
מאיר ,   חולון   (27.12.16)
2 דקות טיגון לא מספיקים כדי לרכך את תפוחי האדמה
אני מבשל אותם קודם ואז מועך (כמו פירה) וממשיך לפי המרכיבים למעלה.
קצת יותר עבודה אבל הרבה יותר מוצלח לדעתי.
19. גיליתם את אמריקה?
(26.12.16)
מה כל כך מיוחד בלביבות ? מתכון ידוע ומוכר לכל אחד , אין פה אפילו שידרוג אחד....
20. בשמן זית עדיף
ראומה   (27.12.16)
21. לא צריך ביצים.
כוכב   (27.12.16)
שמים את תפו"א המגורדים עם בצל ומלח לטפטף מעל מסננת כחצי שעה, כך שייצאו הנוזלים.
כשתפו"א יבשים צריך להוסיף רק קצת קמח שלא יתפרקו.
(מתכון ליטאי ותיק)
22. מתכון מצוין!
דנה ,   רעננה   (28.12.16)
23. לביבות תפוחי אדמה
שרה כהן ,   ראשל'צ   (01.01.17)
מה הרבותא? לביבות רגילות לחלוטין.
24. הלביבות
דן הבשלן ,   רמה"ש   (17.02.17)
להוריד כף גדושה מהקמח ולהוסיף כף גדושה קורן פלור. משדרג את הלביבות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה