אוכל  נבחרת השפים  סוואלי אלדר
אורז תאילנדי מוקפץ: כך תכינו בזריזות
סוואלי אלדר
פורסם: 18.01.17, 10:15
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-35 דיונים
31. עשתה לעצמה חיים קלים עם פרסום המתכון הפושטי הזה...
(19.01.17)
32. מנה קלילה טעימה ומושמת
(21.01.17)
קראתי את כל התגובות. רובכם קשקשנים .
מנה נהדרת תשתמשו בכל החומרים כולל רוטב צדפות זה הטעם התאילנדי. ומי שנוסע לתאילנד ואוכל מוקפץ ושומר כשרות שיבדוק היטב.
הכנתי עם כל המרכיבים והגדלתי את כמות הברוקולי והפטריות.
תודה לשפית , הוספתי את הנה למתכונים שלי
33. מתכון גרוע מאוד ויצא מזעזע בהכנה
גג   (05.02.17)
משהו במרכיבים או בדרך ההכנה לא נכון.
34. נכון מאד
(24.11.19)
35. מתכון גרוע
C   (05.02.20)
הם טעו לגמרי בכמויות. אם תסתכלו בוידאו תראו שאין מצב שהיא שמה שם 3 כוסות אורז. מאחר ואין איזון בין המצרכים יצא משהו בינוני מינוס ולא תאילנדי בכלל.
תגובות קודמות
חזרה לכתבה