אוכל  נבחרת השפים  סוואלי אלדר
קפצו לה: מתכון תאילנדי למוקפץ עם קארי
סוואלי אלדר
פורסם: 31.01.17, 11:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-15 דיונים
1. איפה משיגים גלנגל?
ערן ,   נתניה   (31.01.17)
איפה משיגים גלנגל?
2. איפה המתכון לקראי אדום/ירוק????????
(31.01.17)
3. עשה לי תיאבון!
רועי   (31.01.17)
4. האם יש תחליף לסוכר דקלים?
(31.01.17)
5. בשבוע הבא מנה עי-ראק-ית
אש ,   פ"ת   (31.01.17)
6. איפה קונים קארי ירוק איכותי
או מתכון ,   בדוק וטוב   (31.01.17)
7. במה להחליף את גופת האפרוח ?
אפשר להנות מאוכל ,   מבלי להתעלל בבע"ח   (31.01.17)
8. הבטחה שלא קוימה
(31.01.17)
אז מה ההבדל בין הירוק לאדום ובים היפני לתאילנדי ????
9. שאפו על המנה הטבעונית הטעימה!
(31.01.17)
10. 3 כפות קארי?!?
מירב ,   תל אביב   (31.01.17)
זה המון! אני שמה כף אחת גדושה של קארי אדום בסיר ענק ויוצא חריף מאוד. 3 כפות זה בלתי אכיל!
11. איפה קונים למון גראס? קארי ירוק?
ליאת   (31.01.17)
12. חריף מאד מאד
לאה   (31.01.17)
האם יש קארי אדום או ירוק שאינו חריף מאד מאד???
13. 7, איך אתם מתעללים בבע"ח - בקופים ורוצחים את עכברי השדה - אי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (31.01.17)
7, איך אתם מתעללים בבע"ח - בקופים ורוצחים את עכברי השדה - איך ???
9, טופו מעובד עם חומרים כימיים רעילים. מקורו מסויה וזה לא בריא עבור הגוף
תפסיקו לדחוף את החוטם שלכם בכל מתכון !!!
14. המתכון הזה תאילנדית כמו שחמותי נחמדה
אילנית   (01.02.17)
15. אין קשר :/
שועל על בכלל   (18.02.17)
אין קשר בין המתכון הכתוב לבין סרטון הוידאו :/ מה הבעיה לכתוב את התהליך המתואר בסרטון !?!
חזרה לכתבה