אוכל  נבחרת השפים  אבי לוי
שבת עם השף אבי לוי: מתכון לחמין עם קציצות
אבי לוי
פורסם: 13.01.17, 00:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 61 תגובות ב-44 דיונים
1. קציצות ה"סרה" נראות נפלא בחמין! בשבוע הבא הם יהיו חלק מהחמין
(13.01.17)
2. איזה מלך אבי
רוני   (13.01.17)

3. מטבח עילי אמיתי שדורש שנים של ניסיון
אין על האוכל ,   של סבתא   (13.01.17)
ישר כח. נראה מעולה!
4. לבשל בתוך ניילון נצמד????
מרגרט   (13.01.17)
אתה רציני????? לבשל בחום למשך זמן בשר בתוך ניילון נצמד???? אתה יודע כמה זה מסוכן? הניילון הנצמד גם ככה משחרר מולקולות שמטעות את הגוף... בחום זה מתעצם! טיפת אחריות כשנותנים מתכון.....
5. הפוך, גוטה, הפוך
דני גבע   (13.01.17)
כשאנחנו עשינו מילואים , הוא ירד מהארץ ועשה כסף, וכרגיל , הופך למושא הערצה
6. אאאא
עבוד   (13.01.17)
איך מבשלים בשר עם ביצים...איכסססס מגעיל
7. זה מעניין.........
ג   (13.01.17)
אם הסבתא היתה עסוקה כל הזמן בבישול, והסבא בילה את רוב זמנו בבית הכנסת - ממה הם חיו?
8. רק שהבשר לא יהיה מוקפא כמו במסעדה שלו
אמיר   (13.01.17)
9. איזה עונגנשל כתבה
מירו   (13.01.17)
אני רץ לקנות מצרכים....
10. זהירות-חלקיקים מהניילן הנצמד מתפרקים בחום ונכנסים למאכל
חמין ניילון-סכנה   (13.01.17)
11. מבשלים את הניילון ?!
התגובה האמיתית של לשכת רה"מ   (13.01.17)
12. ברוך ה' שהכל נעשה בדברו. שבת שלום.
רק תשובה תציל מאסון   (13.01.17)
13. אין שכל אין דאגות
ניילון נצמד   (13.01.17)
14. בכל ביקור בארץ אני אצלך בירושלים
דני danny   (13.01.17)
מאז ומתמיד לא תמצאו אותי ללא כדורים נגד צרבת בכיס העליון של הג'קט, שם רואים את קצה הממחטה הלבנה. לעיתים אני דוחף לכיס זה פרח צבעוני. וזה תלוי באירוע אליו אני מוזמן. שבוע שעבר הגעתי עם סינתיה אישתי לביקור בארץ. שמנו פעמנו לירושלים ונחתנו במסעדת המוציא. אוכל נהדר ומומלץ. האוכל מאוזן מבחינת מליחות. הצלחתי להתרגל לאוכל המתובל למרות הצרבת שלא עזבה אותי יומיים. אבי אתה שף מצויין. תוריד את כמות רסק העגבניות התעשייתי בתבשילים שלך. ותגיע לגדולות
15. תחליט סבתא שלך מרוקאית או אלג'יראית?
קטמון   (13.01.17)
16. קוראים לו אבי והוא ישראלי.
משה   (13.01.17)
17. לא אוהב את השילוב של קטניות ותפ"א... Sorry
(13.01.17)
המנה האולטימטיבית מבחינתי כוללת עצמות מוח, אסדו, קישקה הידועה גם בשם "שירדנה" (עם הכפלים כמובן) ומעיי פרה ממולאים באורז מתובל וריחני (קינמון, הל, מלח, פלפל) עם בשר קצוץ דק דק
18. לא הבנתי, מבשלים עם הניילון הנצמד?
זו בטח טעות...   (13.01.17)

19. אתה ישראלי ממוצא אלג'יראי ולא "אלג'יראי"
כולנו ישראלים ,   די לעדתיות המטופשת   (13.01.17)
20. הכנה מזעזעת -- יציקת בטון ללא טעם
חיים ,   יפו   (13.01.17)
נסה ןתתאכזב
21. אז רגע, ניילון נצמד, אז נייר אפייה ואז ניילון נצמד?
רגע ,   לא מובן   (13.01.17)
22. אבי יקר
אי בי סי ,   שפלה   (13.01.17)
נראה טוב מגרה ומדוייק, תן בראש .
23. יש תחליף לניילון הנצמד?
דני ,   ירושלים   (13.01.17)
אני בטוח שלסבתך באלז'יר של תחילת המאה הקודמת היה פטנט אחר שהוא לא ניילון נצמד. הייתי רוצה לנסות את המתכון ומפחיד אותי הבישול בניילון
תודה
24. עדיף לוותר על הניילון הנצמד ולהחליף אותו בנייר אפייה.
ניילון נצמד משחרר ,   דיוקסינים לאוכל.   (13.01.17)
25. לפני הטור ולפני הבישול..האם לקח אחריות על מחדלי התברואה
טל   (13.01.17)
במסעדה שלו?
במידה וכן, עליו להוכיח ולהצהיר על כך, כולל הסבר ,איך מצאו במסעדה שלו כ"כ הרבה זוהמה.
במידה ולא...נא לספר לנו הקוראים, למה אחד כזה מקבל טור.
פשוט לא?
26. כל הכבוד שאבי לוי עובד עם כפפות ! מעורר אמון !
Miriam ,   תל - אביב   (13.01.17)
סוף סוף שף ששם דגש על עבודה אסתטית ועובד עם כפפות.
אני מאחלת לו הרבה הצלחה.
איפה יש לו מסעדה ?
27. לסבתא במוסררה היה ניילון נצמד?
אבי   (13.01.17)
מי מבשל ניילון ומהיכן בא הרעיון המטורף הזה? כשהיית ילד במוסררה לפני 50 שנה, לסבתא לך היה ניילון נצמד?
28. מרתק לקרוא!
(13.01.17)
ממש הצליח להמחיש אוירה ותקופה. המשך הצלחה לאבי בכל מעשיו.
29. YNET
(13.01.17)
מה זה הפתיח הזה למאמר על אבי לוי? אמא שלי וסבתא שלי לא היו אלג'יראיות ואני לא מתגעגעת לשום אוכל כזה כי אני לא מכירה כזה אוכל אז למה פתיח כזה? כדי למשוך צעירים לעיתון שלכם? ומי זה האבי לוי הזה? איזה מישהו שזכה פעם באיזה תחרות מאסטר שף והפך את עצמו לשף בלי ללמוד באופן יסודי את עבודת הבישול? קראתי עליו בוויקיפדיה. צחקתי כי הם רוצים גם תרומות ועל דבר כזה כמו שקראתי שם צריך לתרום? בושה וחרפה לוויקיפדיה שכל שלוך יכול להכניס את עצמו לשם ואתם ב YNET מספרים לי על מה שהוא למד לבשל מאמא וסבתא שלו וזה מה שעושה אותו לשף?...
YNET אתם באמת מסכנים. לעג לרש... חוץ מזה: החמין שלו נראה אשכנזי כי חסר לו קצת צבע יותר שחום, יש יותר מידי עצמות בפנים, וקציצות לא מבשלים בתוך ניילון נצמד כי אף אחד לא צריך את ההורמונים של הפלסטיק בגוף. שיבושם לכם YNET עם זה החומר שאתם מביאים לעתון שלכם. אני לא אפסיק להעיר לכם עד שיעלה בדעתכם להביא פעם אנשים עם רמה לעיתון שלכם שיש להם מושג אמיתי בבישול! ושיביאו משהו חדש ולא רק חמין ומרקים של שבת מרוקאים ואלג'יראים? העולם מלא אוכל ומתכונים לא צריך כל הזמן לחזור על עצמכם ועוד ברמה ירודה כזו.
30. אסור לבשל ניילון!!!!!!
Yael   (13.01.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה