אוכל  נבחרת השפים  שגב משה
שגב משה מכין כבד עוף ברוטב שזיפים
שגב משה
פורסם: 10.01.17, 09:47
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 100 תגובות ב-34 דיונים
1. ואיפה נמצא שזיפים בינואר?
sara   (10.01.17)
2. ושזיפים מאיפה? מה אפשר במקום שזיפים?
עכשו ינואר   (10.01.17)
3. אשתי אלרגית לשזיפים
פג   (10.01.17)
4. ומה זה יין אדום מתוק??
(10.01.17)
5. מתכון בלגן
אילן   (10.01.17)
סדר הפעולות במקרה הטוב הפוך מההגיוני.
6. אשכרה לא ייאמן שאנשים עדיין אוכלים כבד של תרנגולת
אורן ,   רמת גן   (10.01.17)
מישהו באמת מצליח לדמיין את עצמו פותח תרנגולת, מוציא משם את הכבד ונוגס בו?
7. אני מחכה לאנשי הכת
@~@   (10.01.17)
שיגידו שזה לא טוב
8. אלוף
מתה מרעב   (10.01.17)
שגב, אתה מקסים! והמתכונים חגיגה גסטרונומית פשוטה אבל מה זה מיוחדת... אין מתכון שלא מגרה לאכול...
תבורך
9. במילה אחת: איכס.
(10.01.17)
10. איכס....
דנה   (10.01.17)
שאריות גוויה של תרנגולת אומללה ששרצה על צואה וגוויות - מפוצצת מחלות, סלמונלה, וכל מיני חומרים שהזריקו לה כמו הורמונים ואנטיביוטיקות כל החיים שתשרוד את הסבל...
11. עונת השזיפים
יוסף ,   צרופה   (10.01.17)
אחים ואחיות יקרים

עונת השזפים בחורף ?

יאלה טגנו תטבלו תהנו
12. שזיפי-שגיב בדצמבר? נפלתם מהעץ ?
חגית   (10.01.17)
13. לשגב משה.
(10.01.17)
קראתי עליך קצת בוויקיפדיה. ועכשיו אני יודעת למה אני לא תורמת לוויקיפדיה שום דבר כי כל דיכפין יכול להכניס את עצמו לוויקיפדיה בתור איזה אישיות שהוא לא ולעשות מעצמו אלוהים אבל בעצם הוא לא שום דבר. סתם עוד אחד שמשחק אותה חשוב. גם אני למדתי בישול אצל אמא שלי וזה לא עושה אותי שפית ולמדתי בישול גם מספרים מקצועיים ואצל שפים מקצועיים ובכמה מסעדות אבל זה עדיין לא עושה אותי שפית וגם אתה לא שף וזו חוצפה לקרוא לעצמך שף כשאין לך שום הכשרה מקצועית ברורה. "למד בישול אצל אמא שלו"... ובאשר לכבדי העוף: .אני אוהבת כבדי עוף ומכינה אותם לגמרי אחרת ממך. הדבר היחיד מפריע לי במה שעשית כאן הוא חוסר חוש המידה שלך. כף שלמה של מלח על 400 גרם כבד עוף? ולהמליח ולפלפל לפני הטיגון? לא ממליחים את הכבד לפני הבישול בחיים לא ובטח שלא עם כף שלמה של מלח על רק 400 גרם כבד! ושזיפים טריים? מהיכן לקחת עכשיו? אולי לנסוע לחצי הכדור הדרומי?
וזהו המתכון שלי לכבדי עוף: כבד עוף הכי טעים הוא כבד שנצלה על אש ישירה בתוך מכשיר מיוחד שמחזיק כבדים שניתן לקנות בכל שוק. אחר כך אפשר להעביר אותם למחבת ולהמשיך ליצלות עוד כמה שניות על אש חזקה מאוד עם קצת שמן והיטב מכל הצדדים. רק לא לטגן יבש מידי ובסוף הטיגון אבל ממש בסוף מוסיפים למחבת כף או שתיים של חומץ פטל ממליחים ומפלפלים קצת יותר חזק כי כבדים דורשים פלפל. בו זמנית, במחבת אחרת, לטגן עם קצת שמן, פרוסות בצל ופרוסות תפוחי עץ לצבע זהוב חום כתוספת לתפוחי האדמה הפירה ולכבד. (את הבצל ותפוחי העץ יש להמליח ולפלפל בזמן הטיגון) מגישים עם תפוחי אדמה פירה. (תפוחי אדמה פירה מכינים עם קצת מרגרינה ושמנת צימחית - יש כאלה שלא אוכלים כשר אז אפשר עם חמאה וחלב חם. קצת מלח וכמה גירודי אגוז מוסקט.) שמים על הפירה טבעות בצל מטוגנות היטב ומקשטים את הכבד בפילחי תפוח עץ מטוגנים. ומגישים. בתיאבון.
14. צריך רק לשרוף את הכבדים באש גלויה
יוני   (10.01.17)
15. חולי נפש, למה אתם מתעללים בבעלי חיים?
פסיכים   (10.01.17)
כל כך פשוט לא להתעלל בבעלי חיים... אתה הרי אוהב חיות, לא?
16. למה שלא תראו את כל התהליך כולל השחיטה...
גיא   (10.01.17)
אולי אז אנשים יבינו כמה שזאת התעללות...
17. ש
רם   (10.01.17)
המתכון הטריפולאי הכי טעים שיש
18. 14 צודק. צריך לשרוף קודם את הכבדים. אסור לאכול כך.
אפרת   (10.01.17)
19. שזיפים.... בדיוק בעונה... not!!!
עמית   (10.01.17)
20. אני, שהבאתי גוויות מן הגבעות,
יהודה עמיחי ,   פולין   (10.01.17)
יודע לספר שהעולם ריק מרחמים.
21. ממש טעים
(10.01.17)
22. לא מבינה את הפלצנות הזו
דנה   (10.01.17)
מתכון עם שזיפים שאינם בנמצא!!!
23. Ynet כשאני עוצר את הסרטון האוטומטי המקולל שלכם
CE   (10.01.17)
אני מצפה שהוא יעצור ולא יפעל שוב שאני אצטרך לעצור אותו שוב.
תכניסו כבר לראש שלכם שזה מציק!
24. הוא באמת נחמד אבל להכין אוכל - לא חבל על החומרים?
(10.01.17)
25. זו בול העונה לשזיפים טריים עכשיו
שזיף ,   צפון   (10.01.17)
חחח, עובדים על אנשים בעיניים
26. הסדר הנכון
רונן ,   חיפה   (10.01.17)
לא כשר ! נדרש צליה על האש\גז ואחר כך בישול טיגון...
27. כבדים
דליה   (10.01.17)
ניראה טוב אבל הוא לא צולה ליפני השם ישמור לא כשר
28. ועדיף גוויות וזרעים של צמחים??
עידן   (11.01.17)
29. אני מכין את זה עם משמשים ,יותר קל להשיג
השף המעופף   (11.01.17)
נראה לכם ?
שזיפים טריים באמצע ינואר? . האללללו מישהו בבית ?
למה לא עם משמשים טריים ?
30. למגיבים הטבעונים
רותם   (10.01.17)
אתם עושים עבודת קודש. מספיק אפילו שקוראת אחת תשתכנע לא לקנות גופות או אפילו קצת להוריד סבל מהתפריט מדי פעם. לכל חיים יש ערך. תודה על התגובות שלכם.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה