אוכל  מדורים  חדשות האוכל
שפים חוזרים למקורות האוכל
לין לוי
פורסם: 11.01.17, 09:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 62 תגובות ב-37 דיונים
31. שום דבר רע עם מאכלי הסבתא. אני זוכר מאכלי האמא שלי והבן שלי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (12.01.17)
שום דבר רע עם מאכלי הסבתא.
אני זוכר מאכלי האמא שלי והבן שלי העריך אותה מאוד.
אבל כאשר אנחנו מארחים, אנו מבשלים מאכלים מגוונים - מכל רחבי העולם.
אנו מבקרים לעיתים רחוקות במסעדות, ויש לנו סביבנו: הודיות, פרסיות, איטלקיות, המזרח התיכון. יש לנו הרבה סיניות, אבל אנחנו לא דורכים בהן בגלל הכמויות העצומות של מלח ו MSG !
32. אוכל של אמא וסבתא מקבלים בבית, לא בשביל זה אני הולך למסעדה
אילן ,   מודיעין   (12.01.17)
כשאני הולך למסעדה אני מצפה שהשף יעיף לי את המוח, אני רוצה שכל ביס יעשה לי קרנבל בפה
33. אבי לוי הוא טבח - בטח ובטח לא שף !
נא לדייק   (12.01.17)
34. כל השפים מרוקאים. לי אין שום געגוע לסבתא שלהם
(12.01.17)
רק לסבתי עליה השלום
35. comfort food זה בדיוק אוכל מנחם
לא מצחיק, עצוב   (12.01.17)
אוכל שאוכלים כדי ליהנות ולהתרפק על העבר, כדי לשכוח מהמציאות.
36. איזה סיפור יפה.
אסתי   (12.01.17)
לא קשור לזכרונות אוכל אבל סיפור ילדות יפה.
קראתי את כולו בחיוך.
37. כזו כתבה ארוכה ומייגעת
(12.01.17)
ואף מתכון בפנים. מי צריך את זה? בזבוז זמן.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה