אוכל  נבחרת השפים  ננה שרייר
חדשות טבעוניות עם ננה שרייר
ננה שרייר
פורסם: 16.01.17, 08:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-33 דיונים
1. לא הבנתי מה טבעוני בסלט הזה! תפסיקו לנכס לכם כל מאכל!
(16.01.17)
2. חבל הרסה תמיסעדה שלה .עלאק טבעונית חח
גרוזיני בליין   (16.01.17)
3. נובלת בתל אביב
יוסף   (16.01.17)
הסצינה הטבעונית נובלת בתל אביב אז מחפשים עבורה קורבנות אחרים. ספק אם מישהו בפריפריה נופל בפח האדיוטי הזה...
4. ננה המלכה <3
עמי בוטביקה ,   טבריה   (16.01.17)
עושה עבודת קודש.
5. לכל השוללים טבעונות
רוני ,   קריות   (16.01.17)
תבדקו בבתי חולים כמה,אם בכלל,מאושפזים,חולים במחלות כרוניות,או אמוניות, אשר מנהלים אורח חיים טבעוני ובריא.לדעתי כמעט ואין מקרים כאלו.
6. טבעונות זה כבר מזמן לא סצנה. זה רק עניין של זמן עד שכל העולם
אורן ,   רמת גן   (16.01.17)
יפסיק להתייחס אל בעלי חיים כאל סחורה או חומר גלם.
7. ישבתי יום שבת בננוצ'קה- מאכזב מאוד!
דני   (16.01.17)
המבורגר חלש (בביס הראשון כל הבלילה נמרחה)

אוכל סביר..

יחס קר מהצוות- הזמנו בקבוק יין- כוס אחת נשפכה- אפילו לא הציעו לנו מילוי מחדש.

לא חוזר יותר
8. שמח לראות שיש לטיבעונים יותר אופציות בחירה מפעם
(16.01.17)
וככה אדם לא טבעוני מפרגן לטבעונים.
הלוואי וזה היה ככה גם הפוך!
9. ננה את כזאת מדהימה! ישר כוח, מחכה לאייטם הבא שלך
טל   (16.01.17)
10. 20 ש"ח למנת מרק זה לא זול
ג'ונס   (16.01.17)
בייחוד כשאין עלויות גבוהות וזה בבית ללא מלצרים.

12-10 ש"ח זה תמחור הוגן.
11. קשה למצוא מסעדה טבעונית טובה בת"א,אחרי שאבא גיל נסגר
ronny ,   תל אביב   (16.01.17)
12. למה להטעות את האנשים?
(16.01.17)
מה רע במסבחה אורגינאלית? היא לא מספיק טיבעונית או מה? למה לקרוא לאיזה גרצ'קה מירקות אפויים בשם שלא מגיע לו? מי יכול לאכול את הזוועה הזו? תקראי לזה ממרח ירקות מתובל אבל לא מסבחה כי זה לא!
13. מתכון טבעוני? אנחנו אוכלים ירקות טריים כסלט, אבל זה לא עושה
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (16.01.17)
מתכון טבעוני? אנחנו אוכלים ירקות טריים כסלט, אבל זה לא עושה אותנו טבעונים ואנחנו בהחלט לא ואנחנו אף פעם לא נהיה. אנחנו גם מבשלים הרבה ירקות בדרכים הפשוטות ביותר. אתם לא תראו ותטעמו תוספים ומלח, מלבד עשבי תיבול ותבלינים (במידת הצורך)!
כמו ש 6 אומר, זה הכל עניין של כסף ... - מקור חדש או לא כל כך חדש שעושה הרבה כסף !
המתכון הזה הוא מעולה, אבל אם אתם מסתכלים ואוכלים את התחליפים הטבעוניים עם כל התוספים שלהם, הכימיקלים, תוספת המלח - אלה נמצאים בעולם ה"מאמיני אמונה" והם בהחלט לא בריאים. כמובן, זה לא חשוב לטבעונים, כי יש להם את ה"מטרות" הקדושות שלהם ...
14. סצינה טבעונית? זה כמו לקרוא לנפיחה סערה.קצת פרופורציות
אחד העם   (16.01.17)
הטבעונים הם מיעוט קטן וזעיר ,מעט קולני יתר על המידה אבל לא משהו דרמטי מכאן ועד לתאר זאת כסצינה זה קצת פתטי. שתם רעש על כמה מקומות שתוך זמן קצר יעלמו ממפת הקולינריה (לא שטבעונות זה ממש קולינריה,אבל ניחא) המקומית,ממש כנפיחה ברוח
15. בתור תבעונית אני מטה על קרובית
(16.01.17)
16. 30 ש"ח למרק. גניבה!! - מאונה יקר יקר
(16.01.17)
28 לסנדויץ לא גדול
17. גרדת עגבניה
המתגרד   (16.01.17)
הגרדת שעלתה בראשי הייתה זאת שחטפתי בטירונות
את העגבניה ניתן לכל היותר לרסק על פומפיה (מגררת),אין בעברית גרדת עבניה
18. https://www.headstart.co.il/projectsupporters.aspx?id=21054
ספר הכרובית!!!   (16.01.17)
ספר הכרובית המדהים והיצירתי של עז תלם עכשיו בפרויקט מימון המונים!
כנסו לעמוד הפרויקט ורכשו לכם ספר במחיר מיוחד, נותרו עוד 9 ימים בלבד!
19. רק טבעונות!
מורן   (16.01.17)
20. ככה במדינת ת"א חושבים שרק הם בכת הטבעונות
CE ,   פרירפיה   (16.01.17)
אבל היא בכל הארץ
21. מדהים שתזונה כל כך זניחה
קרניבור   (16.01.17)
מקבלת כל כך הרבה חשיפה, רק 2% מהאכולוסיה טבעונים, 80% מהצמחונים חוזרים לאכול בשר.

יש עוד המון דיאטות, מה זה ההפליה הזאת?
22. טבעוני זה הכי אחי
אחד שיודע   (16.01.17)
3=====C
23. מצפה רמון ופרדס חנה הם פריפריה עם אוכלוסיה איכותית מאד
תימני גזעני   (17.01.17)
נסו לשאול את מסעודה משדרות על מנה טבעונית והיא תדפוק בכם קללה ושיפוד
24. דיבור מיושן. תרים ת'עיניים מהאסימונים ותסתכל קצת
עומר   (17.01.17)
וזהלא סתם העניים של האסימונים - כי ליותר ויותר אנשים היום אכפת מזה שבעלי החיים סובלים. לא כולם כמוך - לא רוצים לשים @#$ על בעלי החיים, על האקולוגיה, או הבריאות שלהם.
אתה מיושן אחי. זה כבר מתפתח בכל העולם ונותן בראש במיוחד בתל אביב.
עשה טובה לעצמך, במסעדה הבאה שאתה יושב בה תשאל את המלצרית איזה נפח תופסות המנות הטבעוניות בהזמנות של אנשים - ואז, או סוף סוף, אולי, רק אולי - יפלו לך כמה אסימונים.
25. פינה נהדרת וננה משב רוח מרענן. תמשיכו איתה
אביחי   (17.01.17)
26. מה "טבעי" ב "טבעונות"? כל האוכל שלהם מעובד וכימי!
(17.01.17)
חזה עוף עדיף על טופו או הקצפת מי חומוס מקופסת שימורים (אני עדיין לא מבין מי הדפוק שעושה את זה).
27. נראה כמו מעדן
ד ,   חיפה   (17.01.17)
רק להוסיף צלעות כבש ובירה.
28. nana i love you
עידן   (17.01.17)
29. אנשים שלא טבעונים באים לכאן לנבוח כי המצפון כואב להם
עידן   (17.01.17)
30. טבעונות מתפשטת כמו אש בשדה קוצים
nbnbb   (17.01.17)
הדבר היחיד שמתפשטת זה את כשמורידה את התחתונים
תגובות נוספות
חזרה לכתבה