אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כך תכינו רוגלעך מושלמים
ארז קומרובסקי
פורסם: 24.01.17, 13:51
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 51 תגובות ב-26 דיונים
1. ביצים, מוצרי חלב - מיזוגניה והתעללות בבע"ח
מוותרת   (24.01.17)
2. ממש מתאים כשיש אורחים לא צפויים
חיים ,   רמת גן   (24.01.17)
שהרי לכל אחד יש רוויון בבית ואז מחכים לילה להתפחה ועוד כשעתיים לפני האפיה...
3. 2 צודק לגמרי, כשהאורחים מפתיעים רצים לקנות משהו במכולת...
(24.01.17)
4. לפי התמונה הם יוצאים לא משהו
ורוגלך זה פרווה   (24.01.17)
5. אפשר להקפיא.
א.   (24.01.17)
6. האורחים כבר הלכו מזמן....
(24.01.17)
7. אםםם... הם ממש מכוערים ונראים מגעיל
רוגבלעך   (24.01.17)
8. ההוראות לקיפול הבצק-
זה בעברית?   (24.01.17)
הן מההוראות הכי לא ברורות שקראתי במתכון מזה זמן רב... מה זה הדבר הזה? לא התאפשר לכם להוסיף תמונות של שלבי הקיפול? (או לפחות לתת לאדם נורמלי שאינו אופה מומחה לעבור על השלבים ולבדוק שהם ברורים...)
9. מסתבר שהאורחים נשארים לישון...
חחח ,   חח   (24.01.17)
10. לא כתוב
א   (24.01.17)
לא כתוב כמה יחידות יוצאות מהמתכון
11. ואת זה מכינים כשמגיעים אורחים ללא התרעה?!
דינה ,   רמת גן   (24.01.17)
12.  אני קונה בקונדטוריה רוגלך....
דליה   (24.01.17)
מוכן וטעים עם שוקולד/קינמון, ופוטרת את הבעייה.
כ''כ הרבה עבודה, וחומרים מי עושה בבית???
בסה''כ ק''ג עולה 30 ₪.
במקום לעמוד במטבח, ולפנק את בעלי ברוגלך, מעדיפה לפנק אותו, בצרכים אחרים, והמבין יבין..............
13. ממש האורחים יחכו לילה שלם להתפחה. זה ממש לא מתכון מהיר.
חנה ,   חולון   (24.01.17)
14. לא נראה ממש מזמין ומגרה לעין
עלעלית   (24.01.17)
מילוי השוקולד נמס ונזל מהרוגלך וחוץ מזה פשוט עוד רוגלך בצק עלים שמרים די סטנדרטי !!!
15. דליה זה גם יוצא לך באותו הטעם, והמבין יבין....
אלטמן   (24.01.17)
16. מוצרים שמקורם באונס ורצח נחשבים "מושלם"???
ירון   (24.01.17)
תתקדם למוסריות, תוציא את הביצים ומוצרי החלב ואז תוכל להציג מתכון מושלם! בושה שאתה לא מודע לאלימות המזעזעת שאתה לוקח בה חלק
17. התעייפתי רק מלקרוא את ההוראות
טוב שיש רולדין   (24.01.17)
18. תודה. יצא מעולה ללא ביצים
ביצים = אכזריות   (24.01.17)
19. אפרוחים מרוסקים במכונה בעודם בחיים או מושלכים לפחים גדולים
ביצה = התעללות   (24.01.17)
ושם הם נמעכים למוות או גוועים ברעב. לאפרוחות עוקרים את המקור וחלק מהלסת עם ברזל רותח, והם תסבולנה מכאבים עזים באכילה וקשיים בנשימה כל חייהן. אפרוחות רבות מתות בעקבות עקירת המקור. לאחר מכן הן עוברות לכלוב. כשהן תגדלנה, הן תהיינה דחוסות בתוך הכלוב משום שהוא מאוד קטן (כמו דף A4). הכלוב גם מוטה בשיפוע והן נאלצות להתלות עליו כדי לא ליפול. המטרה היא לגרום להן עקה (סטרס) משום שתחושת החרדה גורמת להן להטיל יותר ביצים. התרנגולות עברו "השבחה" גנטית משיקולים מסחריים שגורמת להן להטיל ביצים גדולות מדי עבור הגוף שלהן, וגם מגיל מוקדם מדי. התוצאה, יחד עם קצב ההטלה הלא טבעי - התרנגולת פשוט נקרעת. תרתי משמע. הן סובלות כאבי תופת, ואיברי ההטלה נקרעים ומדממים. זו גורם התמותה מספר 1 בלולים. תוחלת החיים הממוצעת פחות משנה וחצי (לעומת 10 שנים ויותר עבור תרנגולת שזוכה לאורח חיים טבעי). בהרבה מאד מקרים צינור ההטלה צונח ומשתלשל החוצה. מי שביקר בלול בוודאי צפה בזוועה. בעלת חיים מקסימה עם עיניים מבוהלות ופנים חתוכות, שעוברת את כל חייה בכלוב קטן וסובלת את העינויים הכי קשים וכואבים שאפשר להעלות על הדעת. אנא, אל תתני ידך לזוועה. חדלי לרכוש ביצים.
20. רק אחכ אל תבכו על הכרס ושאתם לא מבינים למה אתם לא מרזים
רק עוגיה עם הקפה. יה   (24.01.17)
21. זה ספר או מתכון נרדמתי באמצע קריאת הוראות
רוני   (24.01.17)
22. די לצרוך ביצים!!! רוצחים אפרוחים בשביל עוגייה מקולקלת.
שני   (24.01.17)
סאדיסטים
23. מצויין. רק בלי הביצים החמאה והריוויון. תעשה אותם טבעונים
א   (24.01.17)
ותחסוך הרג וסבל ומחלות
24. - אני רוצה לשאול את 19 אם עכברי השדה אינם "מרוסקים במכונה בע
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (25.01.17)
- אני רוצה לשאול את 19 אם עכברי השדה אינם "מרוסקים במכונה בעודם בחיים" ???
- אני רוצה לשאול את 16 אם רצח חיות השדה לא נחשב לרצח "מושלם" ???
- אני רוצה לשאול את 1 אם עינוי קופים אינו "התעללות בבע"ח" ???
- אני רוצה לשאול את 22 ו -23 למה אתם ואחיכם \ אחותיכם כל כך מזויפים ???
- האם זה רק מתאים כשזה משרת את האינטרסים שלכם, ה"כללים" המעוותים שלכם, וכו ' ???

20, לעומת זאת לאף אחד לא אכפת מ 370 גר 'חמאה ועוד השומן מן השוקולד ... - הם אובססיביים לאוכל, לא לבריאות !!! אל תדאג, הם יכחדו הרבה מהר יותר כאשר אנחנו נחיה בבריאות והרבה אחרי האנשים האלה !!!
- מר שף, למה אתה לא חוזר לבית הספר כדי ללמוד על לא הצורך של מלח באפייה מתוקה ??? ו, כשהאובססיבים(רובכם) מוסיפים את המלח, זה אפילו יותר = 3/4 כפית = 1800 מ"ג נתרן = 60 מ"ג ביחידה אחת - מדוע, כשיש כבר טעם מעולה מן השוקולד (שבעצמו גם מכיל מלח) ומהקקאו ???
בקיצור, "רוגלעך מושלמים" וישר לרופא ...!
25. היי
אורי   (25.01.17)
חזרתי
26. שאלה בנוגע לקיפולים
האופה מבגדד   (26.01.17)
3. אחרי מנוחה של 1/2 שעה במקרר, ממשיכים לקיפול הבא. מרדדים את הבצק שוב למלבן, אך הפעם ארוך יותר מהפעם הראשונה. מסמנים את מרכז המלבן לארכו בעזרת האצבע, ומקפלים את שתי קצוות הבצק לכיוון האמצע וסוגרים אותם זה על זה (אמורה להתקבל צורה של ספר). עוטפים היטב בניילון, ומכניסים למקרר ללילה שלם. בבוקר מוציאים את הבצק מהמקרר, ועושים קיפול שלישי.
מהו הקיפול השלישי ואיך הוא נעשה?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה